- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ben cumartesi gittim canim bir yumurtam çatlamış ti.digeri için bugün çatlatma iğnesi yaptımYumuta kontrolune giden var mi
İğne oldun mu canımBu persembe kremsi beyaz akintim oldu. Suan da ara ara kasigimda yanmalar oluyor
Hayir doktor catlamak uzere demjsti igneye gerek duymadiİğne oldun mu canım
Ozaman çatlama akıntısı olabilir canım, bolca değerlendirHayir doktor catlamak uzere demjsti igneye gerek duymadi
Bende onu merak ettm cumartesi pazari degerlendir sedi bn doktor catlamak uzere dedi bu akinti taa persembe ve cuma geldiOzaman çatlama akıntısı olabilir canım, bolca değerlendir
Canım benimde.oykeydi Perşembe cuma akıntı vardı cumartesi gittim doktor dediki çatlamış hemen hemen değerlendir , demekki akıntı çatlamak üzere diye geliyormuş dedimBende onu merak ettm cumartesi pazari degerlendir sedi bn doktor catlamak uzere dedi bu akinti taa persembe ve cuma geldi
Yok benim cumartesi gunu icin semisti doktor ondan soneaki persembe oldu acaba döllenme oldumu diye dusundum bendeCanım benimde.oykeydi Perşembe cuma akıntı vardı cumartesi gittim doktor dediki çatlamış hemen hemen değerlendir , demekki akıntı çatlamak üzere diye geliyormuş dedim
Olabilir kuzum belkide döllenme oluyorYok benim cumartesi gunu icin semisti doktor ondan soneaki persembe oldu acaba döllenme oldumu diye dusundum bende
Regl olmadım beta hcg sonucum negatif, iğne sonrası 21. GündeyimSonucunuz ne oldu acaba
Aaaa baya olmuş canim tekrar kan verdin miRegl olmadım beta hcg sonucum negatif, iğne sonrası 21. Gündeyim
Vermedim aksine ne kadar adaçayı civanperçemi varsa içtim yok regl gelmiyor deli olcamAaaa baya olmuş canim tekrar kan verdin mi
Ay çok kötü ya gerçekten.Vermedim aksine ne kadar adaçayı civanperçemi varsa içtim yok regl gelmiyor deli olcambugün karnım davul gibi şişti
Öf bıktım cidden kaç gündür boşa ped takıyorum pişik olmadan çıkardım attım bugünAy çok kötü ya gerçekten.
Ama 21 baya geç yaa, ben 17gunde regl olmuştum kuzum
Ay haklısın valla, iyi ki kış bide yaz olduğunu düşünÖf bıktım cidden kaç gündür boşa ped takıyorum pişik olmadan çıkardım attım bugün
Hiç çekilmezdi vallaAy haklısın valla, iyi ki kış bide yaz olduğunu düşün
yaaa cok sevındım kuzum maşallaahhh, ay darısı bızlere yaaKızlar test verdim 43 ciktifemara ilk deneme 14.gun bugun iğnenin
Hayırlı olsun kuzumKızlar test verdim 43 ciktifemara ilk deneme 14.gun bugun iğnenin
Ya cok sevindim canimmmmm... nasil kullanmistin kac gun ve kacinci gunu yumurtlama gorfun biraz bshaeder misinKızlar test verdim 43 ciktifemara ilk deneme 14.gun bugun iğnenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?