Icini ferah tut canim... belirtin var mi pekiPapatyamveben-Mavi elba gokceoz09 teşekkür ederim, darısı size ilk kullanisim 5 gün sabah akşam içtim ilacı. Sonra kontrol 16 mm. 3 gün daha sabah akşam kullan dedi iki yum da 22 mm olmuş iğne yaptık sonra. Ama ocean polysitol ve glifor da kullanıyorum. Ha bir de iğneden 3 4 gün sonra progesteron seviyeme baktırdı. 6 küsür çıktı progestan verdi onu da kullanıyorum. Insallah kimyasal değildir ama değer korkuttu bi. Bi kac güne tekrar kan vericem
Bir sey daha sorucam catlamadan kac gun sonra pozitifi gordunPapatyamveben-Mavi elba gokceoz09 teşekkür ederim, darısı size ilk kullanisim 5 gün sabah akşam içtim ilacı. Sonra kontrol 16 mm. 3 gün daha sabah akşam kullan dedi iki yum da 22 mm olmuş iğne yaptık sonra. Ama ocean polysitol ve glifor da kullanıyorum. Ha bir de iğneden 3 4 gün sonra progesteron seviyeme baktırdı. 6 küsür çıktı progestan verdi onu da kullanıyorum. Insallah kimyasal değildir ama değer korkuttu bi. Bi kac güne tekrar kan vericem
Adetin kaçıncı günü iğne vuruldn canım ve rahim duvarı kalınlıgın kaçtı? İnşallah seninledirPapatyamveben-Mavi elba gokceoz09 teşekkür ederim, darısı size ilk kullanisim 5 gün sabah akşam içtim ilacı. Sonra kontrol 16 mm. 3 gün daha sabah akşam kullan dedi iki yum da 22 mm olmuş iğne yaptık sonra. Ama ocean polysitol ve glifor da kullanıyorum. Ha bir de iğneden 3 4 gün sonra progesteron seviyeme baktırdı. 6 küsür çıktı progestan verdi onu da kullanıyorum. Insallah kimyasal değildir ama değer korkuttu bi. Bi kac güne tekrar kan vericem
yaaa cok guzel kuzumm, benımde bes gun haptan sonra kontrole gıttım bır yumurtam catlamıstı , bır tanede 22mm vardı ona ıgne yaptık pazar gunu, ınsallaahh bızde senın gbi pozitifi görürürüz.Papatyamveben-Mavi elba gokceoz09 teşekkür ederim, darısı size ilk kullanisim 5 gün sabah akşam içtim ilacı. Sonra kontrol 16 mm. 3 gün daha sabah akşam kullan dedi iki yum da 22 mm olmuş iğne yaptık sonra. Ama ocean polysitol ve glifor da kullanıyorum. Ha bir de iğneden 3 4 gün sonra progesteron seviyeme baktırdı. 6 küsür çıktı progestan verdi onu da kullanıyorum. Insallah kimyasal değildir ama değer korkuttu bi. Bi kac güne tekrar kan vericem
Akinti oldu evet canim bi ara göğüs agrısı oldu ama geçti şu an çok az var agri başka bi belirtim yok canimIcini ferah tut canim... belirtin var mi peki
Akinti olmali diyorlar acikcasi bnm akintim normal o yuzden bir tedirgin oldum
18. Gün mi neydi. Kalınlığı soylemedi drAdetin kaçıncı günü iğne vuruldn canım ve rahim duvarı kalınlıgın kaçtı? İnşallah seninledir
Amin inşallah. Haber verinyaaa cok guzel kuzumm, benımde bes gun haptan sonra kontrole gıttım bır yumurtam catlamıstı , bır tanede 22mm vardı ona ıgne yaptık pazar gunu, ınsallaahh bızde senın gbi pozitifi görürürüz.
sende saglıkla hayırla kavusursun ınsallahh,amınniğneden kac gun sonra test yaptın
Bende 12 Mart'ta adet oldum 15 Mart salı günü femara başladım 5 gün kullandım pazar ilişki dedi doktor pazartesi kontrole gittim bı tarafta 14 bı tarafta 12 mm büyüme olmuştu 12 mm olan taraftaki tüpüm tıkalı rahim duvarima baktı ince dedi döllenme olsada tutunamaz dedi bı iğne verdi dün ve bugün göbekden vuruldum 5 günlük bı iğne aynı zamanda eşimle kullanmam için bı ilaç verdi önümüzde ki pazartesi bir daha doktora gidicem ama açık olan yerdeki yumurtanın dönmesinden çok korkuyorum Perşembe ve cumartesi ilişki önerdi bu arada 1 buçuk yıllık evliyim bı kimyasal gebelik yaşadım rahimde polip vardı ondan dolayı ameliyat geçirdim ilk defa tedavi deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırım hep dua ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbimBu ay femara kullanan arkadaşlarım burda toplanıp birbirimize moral olabiliriiiz
Benim bu ay ilk tedavim, 3 gün boyunca günde iki tane birden içtim. 24 Şubat kontrolüm var, inşallah güzel gelişir yumurtalarSizler ne durumdasınız ? :)
Amin canım inşallah güzel haberler alırsın, alırızBende 12 Mart'ta adet oldum 15 Mart salı günü femara başladım 5 gün kullandım pazar ilişki dedi doktor pazartesi kontrole gittim bı tarafta 14 bı tarafta 12 mm büyüme olmuştu 12 mm olan taraftaki tüpüm tıkalı rahim duvarima baktı ince dedi döllenme olsada tutunamaz dedi bı iğne verdi dün ve bugün göbekden vuruldum 5 günlük bı iğne aynı zamanda eşimle kullanmam için bı ilaç verdi önümüzde ki pazartesi bir daha doktora gidicem ama açık olan yerdeki yumurtanın dönmesinden çok korkuyorum Perşembe ve cumartesi ilişki önerdi bu arada 1 buçuk yıllık evliyim bı kimyasal gebelik yaşadım rahimde polip vardı ondan dolayı ameliyat geçirdim ilk defa tedavi deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırım hep dua ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim
Hadi inşallah hayırlısı olsun inşallah canım, Allah'ım daha fazla bekletmesinBende 12 Mart'ta adet oldum 15 Mart salı günü femara başladım 5 gün kullandım pazar ilişki dedi doktor pazartesi kontrole gittim bı tarafta 14 bı tarafta 12 mm büyüme olmuştu 12 mm olan taraftaki tüpüm tıkalı rahim duvarima baktı ince dedi döllenme olsada tutunamaz dedi bı iğne verdi dün ve bugün göbekden vuruldum 5 günlük bı iğne aynı zamanda eşimle kullanmam için bı ilaç verdi önümüzde ki pazartesi bir daha doktora gidicem ama açık olan yerdeki yumurtanın dönmesinden çok korkuyorum Perşembe ve cumartesi ilişki önerdi bu arada 1 buçuk yıllık evliyim bı kimyasal gebelik yaşadım rahimde polip vardı ondan dolayı ameliyat geçirdim ilk defa tedavi deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırım hep dua ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim
İnşallah kızlarAmin canım inşallah güzel haberler alırsın, alırız
İnşallah olumlu sonuç alırsın hayırlı haberlerini bekliyorumHadi inşallah hayırlısı olsun inşallah canım, Allah'ım daha fazla bekletmesinbnde iğneyi yaptım pazar günü,ilişkiye devam
Bnde senin güzel haberlerini bekliyorum canimİnşallah olumlu sonuç alırsın hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallahBnde senin güzel haberlerini bekliyorum canim
İnsallah bu ay gelir güzel minnoşKızlar ben adet oldum bugun clomene başladık gunde 3 tane yenı ay yenı yumurta yenı umut
amin canım Rabbim tüm isteyenlere versinBende 12 Mart'ta adet oldum 15 Mart salı günü femara başladım 5 gün kullandım pazar ilişki dedi doktor pazartesi kontrole gittim bı tarafta 14 bı tarafta 12 mm büyüme olmuştu 12 mm olan taraftaki tüpüm tıkalı rahim duvarima baktı ince dedi döllenme olsada tutunamaz dedi bı iğne verdi dün ve bugün göbekden vuruldum 5 günlük bı iğne aynı zamanda eşimle kullanmam için bı ilaç verdi önümüzde ki pazartesi bir daha doktora gidicem ama açık olan yerdeki yumurtanın dönmesinden çok korkuyorum Perşembe ve cumartesi ilişki önerdi bu arada 1 buçuk yıllık evliyim bı kimyasal gebelik yaşadım rahimde polip vardı ondan dolayı ameliyat geçirdim ilk defa tedavi deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırım hep dua ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim
Söylemedi canım sadece ince dedi pazartesi bakalım iğneler ise yarayacak mıamin canım Rabbim tüm isteyenlere versinRahim duvarı kalınlığın kaçti ki kuzum
ocakta benimde 5mm di canım dr önce cok güzel seyler söyledi mutluydum sonrada ovitrelle vurul dedi ama olsada tutmaz dedi ne progestan verdi ne baska bişey bu ayda nar suyu içtim gittiğimde 8mm idi. nar suyu işe yaramış öyle bi sıkıntın olursa inşalah gerek kalmaz nar suyu içebilirsinSöylemedi canım sadece ince dedi pazartesi bakalım iğneler ise yarayacak mı
İnşllh canımİnsallah bu ay gelir güzel minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?