Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar 👼 bu başlıkta toplanalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icini ferah tut canim... belirtin var mi peki
Akinti olmali diyorlar acikcasi bnm akintim normal o yuzden bir tedirgin oldum

Bir sey daha sorucam catlamadan kac gun sonra pozitifi gordun

Adetin kaçıncı günü iğne vuruldn canım ve rahim duvarı kalınlıgın kaçtı? İnşallah seninledir

yaaa cok guzel kuzumm, benımde bes gun haptan sonra kontrole gıttım bır yumurtam catlamıstı , bır tanede 22mm vardı ona ıgne yaptık pazar gunu, ınsallaahh bızde senın gbi pozitifi görürürüz.
sende saglıkla hayırla kavusursun ınsallahh,amınn iğneden kac gun sonra test yaptın

Icini ferah tut canim... belirtin var mi peki
Akinti olmali diyorlar acikcasi bnm akintim normal o yuzden bir tedirgin oldum
Akinti oldu evet canim bi ara göğüs agrısı oldu ama geçti şu an çok az var agri başka bi belirtim yok canim
Adetin kaçıncı günü iğne vuruldn canım ve rahim duvarı kalınlıgın kaçtı? İnşallah seninledir
18. Gün mi neydi. Kalınlığı soylemedi dr
Amin inşallah. Haber verin 14.gun yaptim canim testi

Bende 12 Mart'ta adet oldum 15 Mart salı günü femara başladım 5 gün kullandım pazar ilişki dedi doktor pazartesi kontrole gittim bı tarafta 14 bı tarafta 12 mm büyüme olmuştu 12 mm olan taraftaki tüpüm tıkalı rahim duvarima baktı ince dedi döllenme olsada tutunamaz dedi bı iğne verdi dün ve bugün göbekden vuruldum 5 günlük bı iğne aynı zamanda eşimle kullanmam için bı ilaç verdi önümüzde ki pazartesi bir daha doktora gidicem ama açık olan yerdeki yumurtanın dönmesinden çok korkuyorum Perşembe ve cumartesi ilişki önerdi bu arada 1 buçuk yıllık evliyim bı kimyasal gebelik yaşadım rahimde polip vardı ondan dolayı ameliyat geçirdim ilk defa tedavi deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırım hep dua ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim

Amin canım inşallah güzel haberler alırsın, alırız

Hadi inşallah hayırlısı olsun inşallah canım, Allah'ım daha fazla bekletmesin bnde iğneyi yaptım pazar günü,ilişkiye devam

amin canım Rabbim tüm isteyenlere versin Rahim duvarı kalınlığın kaçti ki kuzum

Söylemedi canım sadece ince dedi pazartesi bakalım iğneler ise yarayacak mı
ocakta benimde 5mm di canım dr önce cok güzel seyler söyledi mutluydum sonrada ovitrelle vurul dedi ama olsada tutmaz dedi ne progestan verdi ne baska bişey bu ayda nar suyu içtim gittiğimde 8mm idi. nar suyu işe yaramış öyle bi sıkıntın olursa inşalah gerek kalmaz nar suyu içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…