Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinede yap ben inanıyorum soğan kürünün mucizesine ne duyduysam denicek durumdayım sütü maydnozla kaynatıp 5 gece buharına da oturdum bakalım bu ay görcem mi faydalarınıBenim hiç sorunum yok ama yapmak istiyorum canım çarem kalmadı başka nasıl yaptın sen
Soğan suyunu hiç denedin mi öle bende Soğanı sewmem ama bikerede dikiyorum kafama okadar kötü diil bide sütü kaynattım yarım kilo sütü içinede maydanoz attım bir kovaya koyup buharına oturdum böle hamile kalanı da çok duydum bakalım incir de yapcam snraBen hüsrana uğruycam ama soğan kürü yapmak istemiyorum ( soğanı sevmediğimden dolayı ) doktora gitmeyi düşünüyorum veya tavsiye edeceğiniz başka bi yöntem var mıdır
Yok ya içemem ben biliyorum. Yemeklerde bile sevmem. O ne öyle ya maydonoz çok değişik bi yöntemmiş:) doktora gitmek daha sağlıklı değil miSoğan suyunu hiç denedin mi öle bende Soğanı sewmem ama bikerede dikiyorum kafama okadar kötü diil bide sütü kaynattım yarım kilo sütü içinede maydanoz attım bir kovaya koyup buharına oturdum böle hamile kalanı da çok duydum bakalım incir de yapcam snra
Tabiki daha sağlıklı git mutlaka ben doktorada gidiyorum ama yanı sıra böle kürlerde denedimYok ya içemem ben biliyorum. Yemeklerde bile sevmem. O ne öyle ya maydonoz çok değişik bi yöntemmiş:) doktora gitmek daha sağlıklı değil mi
Ama ben doktora ne diyeceğimi BilmiyoeumTabiki daha sağlıklı git mutlaka ben doktorada gidiyorum ama yanı sıra böle kürlerde denedim
Şimdi sen nekadarlık ewlisin nezamndır bebek düşünüyosunAma ben doktora ne diyeceğimi Bilmiyoeum![]()
2 yılık evliyim 3/4 aydır çocuk düşüyoruzŞimdi sen nekadarlık ewlisin nezamndır bebek düşünüyosun
Işte aynen öle diceksin doktora zaten direk 1 yıl deneyip olmayınca sorun wardır diolar 4 ay bile normal diolar ama tabi tahlil yapar ona göre sölerler bişiy bide adet gününden sayıp 11 ve 18 günleri arası gün aşırı ilişki dio benim doktorum2 yılık evliyim 3/4 aydır çocuk düşüyoruz
Ben daha önce hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim. Ondan sonra da o 11/18 günleri arasında bi türlü verimli bi ilişkim olamadı bende doktora gitsem mi karar veremiyorumIşte aynen öle diceksin doktora zaten direk 1 yıl deneyip olmayınca sorun wardır diolar 4 ay bile normal diolar ama tabi tahlil yapar ona göre sölerler bişiy bide adet gününden sayıp 11 ve 18 günleri arası gün aşırı ilişki dio benim doktorum
Git tabiki enazından kafandaki sorulardan kurtulursunBen daha önce hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim. Ondan sonra da o 11/18 günleri arasında bi türlü verimli bi ilişkim olamadı bende doktora gitsem mi karar veremiyorum
Yarın gidecektim de adetten sonra gitmek daha doğru olur diye düşünüyorum di miGit tabiki enazından kafandaki sorulardan kurtulursun
Aynen ya ben gittim adetin 2. Günü gel dedi fsh filan 2. Günü yapılıyo yaYarın gidecektim de adetten sonra gitmek daha doğru olur diye düşünüyorum di mi
Of yaaa. Bi de bişe sorucam adetime 9 gün var ama böyle bi aşırı koku hassasiyeti ve mide bulantısı hissi var. Bunlar için henüz erken di miAynen ya ben gittim adetin 2. Günü gel dedi fsh filan 2. Günü yapılıyo ya
Benim 1 kzıım war we 10 gün öncesinde filan kokulara dayanamıyodum midem bulanıyodu we hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu olabilir tabiki yani neden olmasınOf yaaa. Bi de bişe sorucam adetime 9 gün var ama böyle bi aşırı koku hassasiyeti ve mide bulantısı hissi var. Bunlar için henüz erken di mi