bu ay içinde gebelik testi olanlar buraya:)))

cananu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
590
233
73
kızlar mrb :)
benim iki gün sonra gebelik testim var.
güzel haberlerimizi buraya yazalım. mutlulugumuz paylaştıkça çogalsın.
hepimize yüce rabbim hamiş kalmayı bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı naip etsin inş
AMİN:))))))

İnş. cnm bütün isteyenler kavusur bebişlerine :)

İnş. cnm bütün isteyenler kavusur bebişlerine :)

Kızlar ne olur bir fikir verin bana. Bu ay adetime 8 gün kala sol kasığımda batma oldu ve wc ye gittiğimde 1-2 damla kan vardı sonraki 2 gün boyunca turuncuya döndü ve sadece peçeteye silince belirdi. Sonra geçti. Şimdi adetime 2 gün var ve adet olacakmış gibi hisle yine turuncu akıntı geliyor. Sizce ne olabilir? Endişeleniyorum... yerleşme kanaması böyle düzensiz olur mu?

Cnm yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe veya kahverengidir.Döllenmeden 10 sonra oluşabilir cnm lekelenme bikaç gün sürer ve biter sabret bakalım adet tarihine kadar ozaman belli olur şimdi nereye yorsan belli değil

canım sağol ya bende akıl sır erdiremedim ilk defa böyle birşey oluyor, adetlerimde düzenlidir 26-27 günde bir olurum. Yani bu cumartesi Pazara kadar kırmızıları görmezsem testlere yönelicem artık ki zaten bugün test yaptım negatifti. bilemiyorum artık Hakkımızda hayırlısı şekerim

Hayırlısı tatlım idrar testinde cıkmaz hemen boşuna yapıp canını sıkma idrar testinde adet 1 hafta gecince net belli olur

canım öncelikle sakın endişelenme.benim dk bu şekilde akıntı şeklinde birkaç damlanın önemsiz oldugunu söyledi ayrıca tutunma kanaması oldugunu sanmıyorum adet kanaması şeklindeyse endişelen ama dediğim gibi akıntı şeklindeyse takma bile sen tüp bebekmi yaptırdın

Hayır canım normal yolla gebe kalmaya çalışıyorum henüz. İlk defa böyle düzensiz bir kanama oldu hafif adet belirtileri ile birlikte. Haftasonu adetim gelmezse dokta gideceğim zaten. İnşallah hayırlı bir sebeptendir değilse de kötü bir şey olmasın dilerim. Çok teşekkür ederim canım yorumun için.

Benimde 19. Mayıs test günüm inş

Benimde 19. Mayıs test günüm inş

inş güzel haberlerini bekliyorum.zaman yaklastıkça insan duramıyo yerinde kanaman falan varmı dk kanamayla ilgili birşey söledimi sana yani kanama olmaması ii bişeymi

inş güzel haberlerini bekliyorum.zaman yaklastıkça insan duramıyo yerinde kanaman falan varmı dk kanamayla ilgili birşey söledimi sana yani kanama olmaması ii bişeymi

Yok şükür hiç kanamam olmadı. Bu hafta izin aldım işe gitmiyorum. Pazartesi başlayacağım inş. Dr kanama ile ilgili bir şey söylemedi. Sen de kanama mı var tatlım?

Yok şükür hiç kanamam olmadı. Bu hafta izin aldım işe gitmiyorum. Pazartesi başlayacağım inş. Dr kanama ile ilgili bir şey söylemedi. Sen de kanama mı var tatlım?

yok canım ya sukurler olsun su an hersey yolunda ama tutup tutmadıgını bilmiyorum transfere iki gün var ama kalbim agzımda
benim sorunum yumurtamın etrafı kalında o yüzden normal gebe kalamadım ben ama tüp bebekte lazerle inceltme yaptılar ve o sekilde döllenmeyi sagladılar herşey yolunda ama inş hamişimdir.birbirimize dua edelim

belirtisi olan var mı arkadaşlar?konuşalım,paylaşalım

belirtimi bilmiyorum ama acayip sıcak basıyo beni
transferden sonra agrım oldu bazen adet sancısına benzer agrılar belimde kasıklarımda agrılar suan 9.günüm bitti cok şukur
kanamam olmadı
bu yazdıklarım dk tarafından ıyıye yorumlanıyo bakalım ıkı gün sonra gebelik testim var
inş tutarsa bunlar hamişlik belirtileri olabilir

peki bu belirtiler ne zaman başladı arkadaşım?ben pazartesi transfer oldum,5.gün embriyosu transfer edildi dondurulmuş,ama bende hiç bir belirti yok acaba olmadımı diyorum bazen

peki bu belirtiler ne zaman başladı arkadaşım?ben pazartesi transfer oldum,5.gün embriyosu transfer edildi dondurulmuş,ama bende hiç bir belirti yok acaba olmadımı diyorum bazen

hayır hiç öyle düşünme.sonuçta belirtiler herkeze yapısına göre değişiklik gösteriyo.sadece kanaman olmamasına dikkat et
lekelenme degil ama kanama.inş tutar canım hepimizinki.
beni transferden sonra zaten agrım vardı.gülerken bile kasıklarım batıyodu
jel kullanıyorum ben onun yan etkiside oluyodu bazen benim suan 9.gunum 2 gün var teste suan hiç belirti yok
senin embriyon kaça bölünmüştü

kaça bölündüğünü hiç sormadım canım embriyolağa sadece 5.gün embriyosu olduğunu biliyorum.blast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…