allah razi olsun sblimmmmmmm canim herşey çok güzel olacak ins tup bolumunde asilama bolumu var canim orayada gel benimde yarin 14.gunum cokk heyecanliyim yarin donunce yazarim cnm ins sorunsuz gider +16:
Tamam canım gelirimBenim bugün biraz canım sıkıldı sabah gittim doktora 15.günüm bugün iki gün öncesine göre pek büyüme olmamış ilaçta bitti bekliycez dedi cuma tekrar gidicem.İlk defa böyle oluyor daha önce klomen kullanırken en kötü 16.gün olurdum çatlatmayı 19mm olurdu buay 14 lerde halaneyse hayırlısı geç olsun güç olmasın inş...Buarada az kaldı senin deHeycan yaptım ben yawTam da günü denk gelmiş canım mirac kandilinde oluyorsun hayırlara vesile olsun
Canımm özellikle buradan soruyorum belki başkalarına da bilgi vermiş oluruz
Aşılamanı oldun ve inş. Allahın izni ile pozitiff sonucunu paylaşıcan bizimle))
Şimdiiii benim sorumm şu;işlemi anlatırmısın?işlem yapılırken acı falan oluyor mu?az da olsa ?sonrasında yatırdılar mı seni? Birde bildiğimiz muayene koltuğunda mı yapıldı?
canim ilac kullanmayacaksam kontrol gününe kadar günde iki uç tane kuru incir yemeni tavsiye ederim yumurtalari buyutmek icin
Islemi anlatim cnm normal catala yattim dr bi aletle vajinami acti icine uzaktan sivi bi ilaç sıktı sonra gazlı bezle temizledi.içeriyi spermi enjektore aldi sonra bana enjekte etti sadece vajinaya taktigi alet accitti canimi diğer işlemleri hissetmedim yarim saat yattım masada canım
canim ilac kullanmayacaksam kontrol gününe kadar günde iki uç tane kuru incir yemeni tavsiye ederim yumurtalari buyutmek icin
Islemi anlatim cnm normal catala yattim dr bi aletle vajinami acti icine uzaktan sivi bi ilaç sıktı sonra gazlı bezle temizledi.içeriyi spermi enjektore aldi sonra bana enjekte etti sadece vajinaya taktigi alet accitti canimi diğer işlemleri hissetmedim yarim saat yattım masada canım