bu ay ilk kez aşılama olacağım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

kuşum dün doktora gittim ben sırada beklerken bir bayana aşılama yaptı doktor yan oda da fazla sürmedi tekrar geldi hemen odaya bayanda orada yattı sanırım.....ben muayane olurken içeriye geldi doktor birkaç ilaç yazmış bişeyler anlatıyordu birde folik asit yazmış....anladığım kadarıyla kolay işleme benziyor inşallah acıtmaz ama acıtmıyor diyorlar.....kuşum benimde kistler azalmış 2 ay aşılamayı erteledim haziranda da memlekete gideceğiz kayınvalidelere ama ov testi yapmaya karar verdim anacım gerekirse banyomu annemde yapacağım ne yapayım tabiki becerebilirsem

pofudugum kendini sikmazsan sorun olmuyormus bazen kanama bile oluyormuş aşılama ile ilgili herşeyi okuyorum

Kistlerinin kuculmesine çok sevindim canım canım ben bu ay başladım folik asite sende kullan bence gebelik önceside kullaniliyormus

Hicran merhaba bende bu ay yaptırıcam aşılama,öncesinde 5 ay klomen+ovitrellle kullandım 2 tane kimyasal gebeliğim oldu bu süreçtekısmet tutmadı 4 yıldır evliyim 3 yıldır korunmuyoruz eşimde ve bende bir problem çıkmadı ama sonuçta yok inş rabbim tüm isteyenlere nasip eder stres çok etkiliyor ama yapmamak elde değilneyse gonal f 900 lük verdi doktorum iki gündür göbekten oluyorum cuma günü kontrolüm var yumurtaların gelişimine bakacak sen oldun mu aşılamanı canım?

canimmmmmmm ben geçen ay olacaktım son anda dr bi dahaki ay yapalım belki gerek kalmaz durumun çok güzel dedi ama olmadı su an reglimin 4.gunu dun serophene icmeye başladım 3-7.günler serophene 8-12.günler menegon kullancam canim 8 gün sonra kontrolum var aynı zamanlarda olacak asilamamiz

sanırım ben de bu ay olacağım. doktorum bu ay bi aşılama deneyelim dedi. pazartesi randevum var yumurtalıklarıma bakılacak. ona göre de gün verir heralde. bana sadece klomen ve cyclo progynovanın beyaz drajelerini verdi. inşallah artık gelir meleğim. dualarınıza ihtiyacım var kızlar.

Kimi doktor yapip kisa sure sonra kakdiriyomus.kalkabilirdin demelerine bakma uzanabildigin kadar uzan bildigim bu arkadasim

bitanem ins sırayla güzel haberler veririz burdan stres yapma sakin hormoncuklarini cok etkiler stres. Sorun neydi bitanem

bizde hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. 2 ay önce hsg çektirdim o da temiz çıktı. yani sebepsiz infertilite. inşallah güzel haberlerle dönerim. hele bi pazartesi günkü randevuma gideyim de.

ins tutar canım asilamann reglinin kaçıncı günü bugün

adetimin 9. günü canım. pazartesi yumurtalıklarıma bakılacak. soldan yumurtan var dedi doktor. ilaç verdi yumurtam artsın diye. pazartesi günü de çatlatma ve aşılama ne zaman yapılacak ona karar vericez.

Son düzenleme:

sağol canım ya folik asiti önceleri çok kullandım kuşum bende iştahımı çok açmıştı oyüzden bırakmıştım aslında bu ay kullanabilirim evde folik asitim olacaktı canımhadı bakalım güzel haberlerini bekliyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…