ordanda takip ediyorumKadin sagligi bolumude asilam a yontwm ve tecrubeleri var ordan bak istersennn
pofudugum kendini sikmazsan sorun olmuyormus bazen kanama bile oluyormuş aşılama ile ilgili herşeyi okuyorum
canimmmmmmm ben geçen ay olacaktım son anda dr bi dahaki ay yapalım belki gerek kalmaz durumun çok güzel dedi ama olmadı su an reglimin 4.gunu dun serophene icmeye başladım 3-7.günler serophene 8-12.günler menegon kullancam canim 8 gün sonra kontrolum var aynı zamanlarda olacak asilamamiz
bitanem ins sırayla güzel haberler veririz burdan stres yapma sakin hormoncuklarini cok etkiler stres. Sorun neydi bitanem
benim dr yarim.saat yatirio canım muayeneye gittiğimde görmüştümKimi doktor yapip kisa sure sonra kakdiriyomus.kalkabilirdin demelerine bakma uzanabildigin kadar uzan bildigim bu arkadasim
ins tutar canım asilamann reglinin kaçıncı günü bugün
pofudugum kendini sikmazsan sorun olmuyormus bazen kanama bile oluyormuş aşılama ile ilgili herşeyi okuyorum
Kistlerinin kuculmesine çok sevindim canım canım ben bu ay başladım folik asite sende kullan bence gebelik önceside kullaniliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?