salı yada çarşamba asilaman olur bence tatlım rabbim yüzümüzü güldürsün
kullan canım bakalım bende folik plus kullanıyorum istahimi açmadı benim bünyeden bünyeye değişiyor demekki
canimmmmmmm ben geçen ay olacaktım son anda dr bi dahaki ay yapalım belki gerek kalmaz durumun çok güzel dedi ama olmadı su an reglimin 4.gunu dun serophene icmeye başladım 3-7.günler serophene 8-12.günler menegon kullancam canim 8 gün sonra kontrolum var aynı zamanlarda olacak asilamamiz
hakkimizda hayırlısı yakın rabbim yüzümüzü güldürsün kucagimizi.boş birakmasin benim bugün 6.gunum 12.gun kontrolum var
hakkimizda hayırlısı yakın rabbim yüzümüzü güldürsün kucagimizi.boş birakmasin benim bugün 6.gunum 12.gun kontrolum var
bana da çarşamba olacakmış gibi geliyor nedense. inşallah güzel haberlerle dönerim.
benim.dr ozelinde olacak cnm asilamamm pazartesi kontrolum var serophene bitti 5gunde menegon kullancam heyecanliyim stresliyim
Çok stresliyimmmm :18::18::18::18:
kafamızı dağıtacak ugraslar bulmalıyız canım yoksa asır gibi gelir günler
Kesinlikle...Bi olaydık aşılamayı bari valla günler geçmiyor sanki...Buarada aşılama sonrası doktorlar ağır iş harici günlük hayata devam diyor fakat çoğu yerde de istirahat ederek geçirin yazıyor ne yapmak lazım acaba?Bir arkadaşımın ablası yaptırmış şimdi kızı var üniversite hastanesinde yapmışlar ve tuvalet harici yatar pozisyonda geçirin demiş doktoru o da hep yattım diyor ve o ay tutmuş...kafamızı dağıtacak ugraslar bulmalıyız canım yoksa asır gibi gelir günler
bende hep yatmayı düşünüyorum allahtan bi mani cikmazsa cnm
bende hep yatmayı düşünüyorum allahtan bi mani cikmazsa cnm
canım belki aynı günlerde olur asilamamiz benim de pzt gunu 12.gunum o gun randevum var sali yada carsamba olur helhalde inss herşey yolunda gider tatlım
Canım gityin mi?nedir durum ne dedi zamanı belli oldumuu??Ben gittim bugün iki tane bir tarafta bir tane bir tarafta gelişiyor ama tek olan küçük diğerleri 14 ve 15 mm çarşambaya kadr iğneye devam dedi çarşamba tekrar gidicem ve sanırım bu hafta olacak heycanlıyımcanım belki aynı günlerde olur asilamamiz benim de pzt gunu 12.gunum o gun randevum var sali yada carsamba olur helhalde inss herşey yolunda gider tatlım
Hayırlısı olsun canım bende iki kere bu ay yaptırayım deyip son anda kalmıştım inş bu sefer olacak ama inan herşeyde var bir hayır...hayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima
mrb cnm gittim bugün dr bugün 12.gunum 4olgun 3 küçük yumosum varmis bu gece saat ikide cat ignesini olup carsamba ikide asilsmam olacak allahın izniyle sende hic üzülme canım bir günde bike büyür o yumoslar
mrb cnm gittim bugün dr bugün 12.gunum 4olgun 3 küçük yumosum varmis bu gece saat ikide cat ignesini olup carsamba ikide asilsmam olacak allahın izniyle sende hic üzülme canım bir günde bike büyür o yumoslar
allah razi olsun sblimmmmmmm canim herşey çok güzel olacak ins tup bolumunde asilama bolumu var canim orayada gel benimde yarin 14.gunum cokk heyecanliyim yarin donunce yazarim cnm ins sorunsuz gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?