bu ay ilk kez aşılama olacağım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

Benimde 6.günüm 3.gün gonal f e başladım bende, arka arkaya yaptırıcaz ozamanhaydi hayırlısı ile rabbim yüzümüzü güldürsün insBenim doktor cuma çağırdı 7 gün ilacı kullan cuma gel dedi 10.günüm olmuş oluyor inş bir aksilik olmaz...Buarada bende 1,5 senedir folik asit kullanıyorum...

hakkimizda hayırlısı yakın rabbim yüzümüzü güldürsün kucagimizi.boş birakmasin benim bugün 6.gunum 12.gun kontrolum var

Amin canımm inş...Hem heycanlanıyorum hem de kendimi kaptırmak istemiyorum tutmazsa kötü olucam diye neyse olumlu düşünelim olumlu olsunDoktora gidince yaz canım ne dedi ne durumdasın diye bende yazıcam birbirimize destek oluruz bu süreçte...Buarada hangi hastaneye gidiyorsun sen?

bana da çarşamba olacakmış gibi geliyor nedense. inşallah güzel haberlerle dönerim.

Canım sen ne durumdasın yazmamışsın pazartesi gittin mi doktora ne dedi aşılama günün belirlendi mi??Metak ettik yaw yaz müsait olduğunda...

kafamızı dağıtacak ugraslar bulmalıyız canım yoksa asır gibi gelir günler
Kesinlikle...Bi olaydık aşılamayı bari valla günler geçmiyor sanki...Buarada aşılama sonrası doktorlar ağır iş harici günlük hayata devam diyor fakat çoğu yerde de istirahat ederek geçirin yazıyor ne yapmak lazım acaba?Bir arkadaşımın ablası yaptırmış şimdi kızı var üniversite hastanesinde yapmışlar ve tuvalet harici yatar pozisyonda geçirin demiş doktoru o da hep yattım diyor ve o ay tutmuş...

bende hep yatmayı düşünüyorum allahtan bi mani cikmazsa cnm

İnş canım bende yatmaktan yanayım....Bugün gittim doktora 2 tane yumurta adayımız var dedi diğerleri küçük olmuş pazartesiye kadar ilaca devam edicem pazartesi birdaha görecek şuan 10mm in altındaymış nezaman olur sizce dedim önümüzdek hafta yapıcaz sanırım iyi gidiyor dediBirde beklerken aşılama ile hamile kalan ve önümüzdeki hafta doğum yapacak biriyle konuştum onda pıhtılaşma varmış oyüzden aşılama olmuş ilk aşılamada da tutmuş inş bizimde öyle olur hemde kızı oluyormuşbuarada o da yatmış aşılamafan sonra 1 hafta...

hayirli geceler arkadaslar
esim hala hastanede ve 1 hafta sonra cikacak bende en gec sali günü yumurtladigima göre bu ayda asilamam kaldi
önümüzdeki ay haftasonuna denk geliyor yumurtlamam ve sanirim önümüzdeki ayda olamayacagim asilama. 3kere engel cikiyor karsima

canım belki aynı günlerde olur asilamamiz benim de pzt gunu 12.gunum o gun randevum var sali yada carsamba olur helhalde inss herşey yolunda gider tatlım
Canım gityin mi?nedir durum ne dedi zamanı belli oldumuu??Ben gittim bugün iki tane bir tarafta bir tane bir tarafta gelişiyor ama tek olan küçük diğerleri 14 ve 15 mm çarşambaya kadr iğneye devam dedi çarşamba tekrar gidicem ve sanırım bu hafta olacak heycanlıyım!Buarada bugün 13.günüm benim de 11 gündür de iğne oluyorum..Senin diktor ne dedi çok merakediyorum haberdar et.
Hayırlısı olsun canım bende iki kere bu ay yaptırayım deyip son anda kalmıştım inş bu sefer olacak ama inan herşeyde var bir hayır...

mrb cnm gittim bugün dr bugün 12.gunum 4olgun 3 küçük yumosum varmis bu gece saat ikide cat ignesini olup carsamba ikide asilsmam olacak allahın izniyle sende hic üzülme canım bir günde bike büyür o yumoslar

Ayyyy Hicrancım valla çok heycanlandım haydi hayırlısı sanki kendi günüm kesinleşmiş gibi heycanlandım inan Rabbim yanında olsun inş kavuşacazBenimde yarın kontrolüm var 15.günüm oluyor yarın tahminen bana da yarın verir çatlatmayı ve aşılamam cuma olur inşBuarada aşılama sonrası tecrübelerini lütfen yaz olur mu?Sabırsızlıkla senden haber bekliyorum canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…