bu ay maaşlar faturaya..

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
42
Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_20160113_185618.webp
    IMG_20160113_185618.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 551
Bizdede artis var fakat evde olmamiza ragmen dogalgaz 306 lira geldi sanirim hesap kesimi zamsiz fiyattandi bu ay baticaz belliki

Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
elektrik 73
doğalgaz 280
kira 625

:'( maaş daha gelmeden bitecek ya öff

Doğalgaz bize de çok geldi 360 mı ne.
2kişiyiz ev de küçük çok ta yakmadık anlamadım:KK76:
bizde mle yakmıyoruz ayarı en düşükte petekler ılık 436 tl yani bu ay ehliyete yazıldım arıcam şimdikursu gidemicem herhalde taksitlerini ödeyemeyeceğim..

hangi ilde bu doğalgaz faturası?

elektrik neden o kadar çok?

hava yerine doğalgaz, su yerine de elektrik mi kullanıyonuz.
okadar fatura 2 kişi için çok fazlao_O
bizde anlamadık ve gün içerisinde annemde pek evde durmaz ben zaten çalışıyorum biyere giderken gece yatarken fişleri bile çekiyoruz güya 40 günlükmüş fatura ben çıkamadım işin içinden

iki kişi yaşıyorsanız 208TL elektrik neden bu kadar fazla? Doğal gaz desen yine fazla bence. Siz fazla kullanıyorsunuz sanki..

Doğal gaz bizde de uçtu bu ay geçen ayı 2 ye katladı.. neden acaba :S

doğalgazın ayarı en düşükte ev ılık zaten öle güldür güldür yaksak nolur acaba
arada ufa yakıyorz ama oda sürekli açık değil..
kombi bakımıda yaptırdık ne bileyim emekli maaşımızdamı gözleri vardır nedir

Bizim de elektriz 182 ( geceleri radyator calistirdik)
Dogalgaz 160
Su 50 kusur
ev kirasi 600
ttnet 50
Aylik sadece yol parasi 300
300 de disarda oglen yediklerimiz
aylik 1400 arabanin taksidi
dershanem 310...

Yok yok biz lojmana cikalim bu yaz gecinemicez bu gidisle

doğalgazın ayarı en düşükte ev ılık zaten öle güldür güldür yaksak nolur acaba
arada ufa yakıyorz ama oda sürekli açık değil..
kombi bakımıda yaptırdık ne bileyim emekli maaşımızdamı gözleri vardır nedir
Ya dediğin rakamlar doğru mu yoksa sen bir yerlere giydirme yapmak için mi açtın konuyu?
Sürekli emekli maaşını söylüyorsun.
Anlamadım yani.

zamlandı ama 2 ye katlayacak kadar da değil.
Normal aileler 100TL bile elek ödemezken sizin kullanım şeklinizde bir sorun var bence.
bilmiyorum zaten 50 tl si vergi hadi tamam 150 bile yakmadık öle bi karamsarlığa düştümki suan bu ay zamlı alıcaktım maaşımı kredi borcum vardı fazla fazla öder kaparım kenarada atarım diyodum ..:(

Back
X