Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen bu ay faturalar çok geldi.
Doğalgaz 317
Elektrik 116
İnternet 55
2telefon faturası 105
Kredi kartı 500 (mutfak dolabı yaptırmıştık taksitle)
verilen zam böyle gidiyor
Kimi evde kat kat giyinip gezmeyi sever kimş tshirtle. Kış mevsimi diye de donacak değiliz herhalde. Ilık olması içinde en az orta seviyede yakmak gerekiyor büyük evde kısık derecede ısınılıyormu?
Sizin durumunuzu bilemem eviniz ısınmak bilmez o zaman açarsınız.. 75'te çalıştırıp evinde terleyen, çıplak gezenlere benim sözüm.. Bu kadar da duyarsız olunmasın, israf yapılmasın...
Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
Sizin durumunuzu bilemem eviniz ısınmak bilmez o zaman açarsınız.. 75'te çalıştırıp evinde terleyen, çıplak gezenlere benim sözüm.. Bu kadar da duyarsız olunmasın, israf yapılmasın...
maddi geliri çok olanlar yapıyorlardır yada evde çocuğu olanlar..zaten bu durumda olanlar itiraz etmiyorlar
benim derdim neden hakkı olmayan paraları bizden alıyorlar..
75 de açsak herhalde 2000 gelir :) artık 45 50 de bile açsak maalesef düşük ücret gelmiyor. Yüksekte çalıştırıp şikayet eden olursa ona bende kızarım tabi biz elimizden geldiğince düşük çalıştırmaya çalışıyoruz ama ev ısınmayınca mecbur biraz açmak durumunda kalıyoruz.
maddi geliri çok olanlar yapıyorlardır yada evde çocuğu olanlar..zaten bu durumda olanlar itiraz etmiyorlar
benim derdim neden hakkı olmayan paraları bizden alıyorlar..
kesinlikle katılıyorum.Bende evde terleyen neredeyse çıplak gezenlerdenım.
aidat:120
ısınma(merkezi):430
elektrik:100
su:50
internet+tv:100
evim merkezi sistem hem dunyanın parasını ödüyorum hem de butun gun evde yokum.Keske bizimde kombi olsa da en azında evde değilken yakmasam.
aralık ayının faturalarını ocakta okudular zamlı tarifeden olsun diye ayrıca belli bir metreküpü aşınca ekstra ücret çıkıyor.Ocakta okumalarıda bu yüzden aylık değil 40 küsür günlük saat okuyunca böyle oluyorHaram olsun
aralık ayının faturalarını ocakta okudular zamlı tarifeden olsun diye ayrıca belli bir metreküpü aşınca ekstra ücret çıkıyor.Ocakta okumalarıda bu yüzden aylık değil 40 küsür günlük saat okuyunca böyle oluyorHaram olsun