Aşılama Bu ay (nisan)asilama olanlar kimler???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimki 5 nisandı...hala bişiy yok...adet de olamadım.kan testinde,idrar testinde deçıkmadı nolcak bilmiorum....

bende pazarttesı oldum ama ölümlerden döndüm nerdeyse aşırı sancım oldu ıkı gun kıpırdıyamadım yattıgım yerden tuvalete gıdemedım bugun bıraz daha ıyıym sanırım aşılamadan 12 gun sonra kan tahlılınde ballı oluyormnuş haftaya cuma bende test yapıcam ama ümitim yok cok sancım oldu dıye serum taktılar ıgne yaptılar

bende pazarttesı oldum ama ölümlerden döndüm nerdeyse aşırı sancım oldu ıkı gun kıpırdıyamadım yattıgım yerden tuvalete gıdemedım bugun bıraz daha ıyıym sanırım aşılamadan 12 gun sonra kan tahlılınde ballı oluyormnuş haftaya cuma bende test yapıcam ama ümitim yok cok sancım oldu dıye serum taktılar ıgne yaptılar

canim benim 3. asilamam tutmustu 10. gun test yaptirmistim pozitifti...

10 nisanda aşılama oldum bugün test yaptım sonuç negatif

canım benım üzülme dıycem ama bılıyorum ınsanın elınde degıl ama bundada vardır mutlaka bir hayır Allahım bizede nasip edıcek inşallah pozitif sonuclar görmeyı senın ılk aşılamanmıydı canım hastalıgın ne a.s.a.s.a.s.a.s.

canim benim 6. asilamam malesef...ilk ikisi tutmamisti 3. de tutmasaydi tupe gececektik fakat 3. asilamam tuttu cok sevindim bebegin kalp atislarini gormeye gittigimde ne bebegi gorebildim ne kalbi duyabildim bebek gelismemis sadece kese buyuyordu 8 haftalikken tekrar cagirdilar ultrason icin ayniydi dusuk hapi verdi doktorum ve dusurdum aglaya aglaya :((( ve o yuzden doktorum asilamayla oluyor deyip 3 asilama daa deneyelim dedi bu sondu yani bu sefer olmassa tup bebek dedi..doktorum cok umutluydu olacak dedi ama ben pek umutlu degilim !!!

ilk aşılamamı oldum bu ay.17 nisanda. 1-3 mayıs arası bakılcak bana da.öyle heyecanlıyım ki.inşallah tutar hayırlısıyla...hepimizin yüzü güler inşallah

canım benım üzülme dıycem ama bılıyorum ınsanın elınde degıl ama bundada vardır mutlaka bir hayır Allahım bizede nasip edıcek inşallah pozitif sonuclar görmeyı senın ılk aşılamanmıydı canım hastalıgın ne a.s.a.s.a.s.a.s.

2. aşılamaydı yapmıştık ama olmadı hastalığım pco ................................

Back
X