Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
Merhabalar,
Eskiden burada ay ay topic açar BATı beklerdik. Birbirimize destek olunca daha kolay geçerdi zaman. Şimdi ben de ikinci bebeğimi istiyorum. İnşallah bu topic uğurlu gelir. Hatta eski sistem bir detablo yapıyorum. Katılmak isteyenler buyursun :)
  • PeriLous 12 Nisan Batı bekliyor..

Son düzenleme:
Cnm Ya aynı zamanlrdanız adını hatırladım bn de ikinci çocuğu istiyorum birkaç aydır.Allah bize bir çocuk verdi cok suku r.insallah yine onun izniyle ikinciyi yapalım

Cnm Ya aynı zamanlrdanız adını hatırladım bn de ikinci çocuğu istiyorum birkaç aydır.Allah bize bir çocuk verdi cok suku r.insallah yine onun izniyle ikinciyi yapalım
Aay çok mutlu oldum inşallah ikinci çocuğu da beraber alırız kucağıma

Yaptım ya ama negatif ...açıkçası ümit yok gibi cnm .ümidim vardı Aslinda bu ay ama nasip birdahaki aya galiba

Yaptım ya ama negatif ...açıkçası ümit yok gibi cnm .ümidim vardı Aslinda bu ay ama nasip birdahaki aya galiba
Kısmet canım hem belli olmaz belki geç döllenmedir..
Bu arada senni de ekledim listeye

Kimse gelmedi mi daha ya dertleşelim günümüzü beraber bekleyelim ben adet oldum olacak sivilcem yumruk kadar oldu sinirrr

Benim de bat bugündü ama dünden beri kahverengi akıntı var azar azar

Bn hamilelik belirtilerini neredeyse hepsini yaşadım hala da var ama ısrarla negatif testler bugün de adet günüm bekliyorum sivilcelerin abarttı

Kaldı 7 günüm ama bu ay için ümidim yok açıkçası.. Gelecek ay muhakkak incir ve havuç kürü ile keçiboynuzu kürü yapacağım. İlk gebeliğim bu kürler ile olmuştu. Bu kürler sayesinde diyorum çünkü vücudumuzdaki değişiklikleri bariz bir şekilde hissetmiştik.

Ayy ben kürlerle falan uğraşamam doktora muayenede herşey güzel dedi.o yuzden ism Allaha kaldikaldi

2.Bebek isteyenlerde bu gün Ben de 2.yi istiyorum kızlar korunmayı bıraktık 1 ay olmadı 1 ay oldu düştü 1 ay korunduk bu ay yeniden istiyoruz BAT 14 Mart

Kızlaaaar benim de bugün bat günüm.. Test yapmadım, ara ara gecikme yaşadığım için beklemeyi tercih ettim ama içim içimi de yemiyor değil...
Sivilce, göğüste hassasiyet gibi adet dönemi ortaya çıkan belirtilerim yok... Ama adet olacakmisim gibi hafif sancı giriyor ara sıra.. Bir de geçen hafta birkaç gün kasiklarimda hafif batmalar yaşadım...
Bakalım sonuc ne olacak.. Bana da dua edin..

Önceki gebeligimde bütün adet belirtilerini yaşamıştım. Bat gününmüş test yapabilirsin aslında ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…