canım herhangi belirtilerin oldumu atesin akıntı agrı bulantı vs.?
bu arada tebrik ederim
canım yarın gene aynı saatte yap testi :)
yumoş geliyo inşallah .)
bakalım canım yarın belli olacak sanırım...
:)
merhaba arkadaşlar benimde beklenmeyen bat bugün 24-25günde bir oluyorum.umarım kırmızılar gelmez artık her ay buay oldumu acaba demekten yoruldum.
çalışmaya devam şeker Eki Görüntüle 381240güll canım bu gece de halvet olsun.
benim bebek varsa ben öncesinde de sonrasında da her gün halvet oldu
ayyyy çok heycanlıyım kızlar bugün evde test yaptım iki çizgi çıktı hemen kocişimi aradım geldi hastaneye gittik kan verdik 1 saat sonra sonucu aldık ve doktor pozitif dedi çok şükür gelmiş bebişim göbüşüme rabbim herkeze nasip etsin inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız...
güll canım bu gece de halvet olsun.
benim bebek varsa ben öncesinde de sonrasında da her gün halvet oldu
yaaa bu süper bi haberrr :)))ayyyy çok heycanlıyım kızlar bugün evde test yaptım iki çizgi çıktı hemen kocişimi aradım geldi hastaneye gittik kan verdik 1 saat sonra sonucu aldık ve doktor pozitif dedi çok şükür gelmiş bebişim göbüşüme rabbim herkeze nasip etsin inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız...
Önceden kociş peşelerdi beni şimdi yerleri değiştirdik..iliğimi kemiğimi sömürdün diyo banaİnsan stres yapıyo ya ister istemez geriliyo yazık.Keçi boynuzu aldım ona yesin diye yemedi uyuz ben yedim inşallah faidesi olur.İki tane yumoşum var oflum 18 ve 22 mm lik .Ovitrelle iğne vuruldum bugün içim kaynıyo ama inşallah boşa değildir..İçim ikiz diyor tersi çıkar ama hayırlısıı..
ayyyy çok heycanlıyım kızlar bugün evde test yaptım iki çizgi çıktı hemen kocişimi aradım geldi hastaneye gittik kan verdik 1 saat sonra sonucu aldık ve doktor pozitif dedi çok şükür gelmiş bebişim göbüşüme rabbim herkeze nasip etsin inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız...
çok teşekkürler canım amin. ben iğne ilaç kullanmadım doğal yolla hamile kaldım bebek kararını yakın vermiştik doktora gitmemiştim henüz biraz deneyelim olmazsa gidelim diyoduk rabbim şükür nasip etti.evet cnm bikaç gün geçince test yaptım arkadaşım çok ısrar etti benim pek ümidim yoktu aslında onun ısrarıyla yaptım testi iki çizgi görünce inanamadım cnm hiç önemli diil herzaman yardımcı olmaya hazırım ne istersen sor bana canım inşallah tez vakitte hepinizin iyi haberlerini alırım...Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adına.Hangi yolla hamile kaldın ? ilaç iğne kullandınmı ?gecikince mi yaptın testi daha erkenmi ? Nekadar çok soru sordum değilmi :) Belki bu ay bizde yazarız senin gibi paylaş bizle paylaşş
yaaa bu süper bi haberrr :)))
çook sevindiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim canımmmm
hadi canım hayırlı haberler ver bize :)))
çom teşekkür ederim cnm aminnnnnnnnnnnnn inşallah herkeze nasip etsin rabbim tez zamanda duyalım sizlerdende iyi haberlerigözünüzaydın canım hayırlı uğuğrlu olsun bebişiniz rabbim benim gibi bekleyenlere de o iki çizgiyi görmeye nasip etsin inşallahh...
amin cnm benim darısı sizlerin başına çok teşekkür ederim cnm öyle galiba topiğin ilk hamilesi mi oldumgünaydın milleeeeetttttttttttttttttt görüşmeyeli keyifler asııllben streçliyim sınavım yaklaştı yaa bitsede rahatlasam sabah sabah gözel bir haber aldık oohhh bugüne güzel başlamamızı sağladı devamı olsun inşallaaahhhhhhhhhhh
topiğimizin ilk hamilesisin mi sen şimdiiiiiiiiiiiiiiRabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım ayyyyyy darısı kalanlarımızaaa
amin cnm benim çok teşekkür ederimtebrikler bebişinle sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah
canım benimmm :) tebrik ederimm seni... mutlu ol hep tamam mı :)))))
kuzucummm mesajımı da görmemişsinn
hamiş haberini bekliyorumm ona göre
çok teşekkürler canım amin. ben iğne ilaç kullanmadım doğal yolla hamile kaldım bebek kararını yakın vermiştik doktora gitmemiştim henüz biraz deneyelim olmazsa gidelim diyoduk rabbim şükür nasip etti.evet cnm bikaç gün geçince test yaptım arkadaşım çok ısrar etti benim pek ümidim yoktu aslında onun ısrarıyla yaptım testi iki çizgi görünce inanamadım cnm hiç önemli diil herzaman yardımcı olmaya hazırım ne istersen sor bana canım inşallah tez vakitte hepinizin iyi haberlerini alırım...
canım benim çok teşekkürler test yapınca aklıma sen geldin senin testtede ikinci çizgi çıkmıştı ya canım silik bile olsa gebelik kabul edilirmiş öyle söylediler inşallah seninde bebişin göbüşündedir cnm kan testi bugün saat kaçta çıkcak cnm?
çom teşekkür ederim cnm aminnnnnnnnnnnnn inşallah herkeze nasip etsin rabbim tez zamanda duyalım sizlerdende iyi haberleri
amin cnm benim darısı sizlerin başına çok teşekkür ederim cnm öyle galiba topiğin ilk hamilesi mi oldum
amin cnm benim çok teşekkür ederim
çok teşekkürler cnm iyi dileklerin için inşallah sizlerde bu mutluluğu eb kısa zamanda yaşarsınız...
öğleden sonra çıkacak canım :))
bende merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?