Oflumm kuzumm elifimden aldım haberlerini ovulasyonun koyu çıkmış gebelikte de çizgi görmüşsün. Bugün gidecek misin kana.Ben dün pek isteye girmedim elifimle de msnden muhabbet ettik ay çok sevindim hatta resimlerini de gösterdi ovulasyonun var diyor ama hemen git kan yaptır kuzum güzel haberlerini bekliyorum bu sefer olacak tamamına erdirecek Allahhh İnşalllahh..
günaydın canım hoşgeldin
hoşbulduk canım,
reglimin 3.günü sonrasında bizde bebiş düşünüyoruz.
bat 25 nisan
off kızlar sigortamı yatırmayı unutmuşuz.
eşimde gitti.
mecbur sağlık ocağına gidicem ben
bebeğim sen nerelerdesin yaa...
hiç gelmiyosun topiğime.
evet canım ovucan koyu çıktı.
bende cuma günü sigortamı yatırmayı unutmuşum
bugüne randevu almıştım devlete ama boşa gidecektim şimdi aklıma geldi.
bende gittim sağlık ocağına kan verdim.
bakalım hayırlısı olsun diyorum nolurr dua et bana..
bu sefer biraz rahat olsam da 2 düşükten sonra bilemiyorum
yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuçç
hadi bereketli yağmurlar gibi..
bereketli bir ay olsun.
gelsin bebeklerimiz inşallahhh
bebeğim sen nerelerdesin yaa...
hiç gelmiyosun topiğime.
evet canım ovucan koyu çıktı.
bende cuma günü sigortamı yatırmayı unutmuşum
bugüne randevu almıştım devlete ama boşa gidecektim şimdi aklıma geldi.
bende gittim sağlık ocağına kan verdim.
bakalım hayırlısı olsun diyorum nolurr dua et bana..
bu sefer biraz rahat olsam da 2 düşükten sonra bilemiyorum
yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuçç
günaydın canım.günaydın oflucum... kırmızılar gelmemiş, silik pozitiften sonra gidip kan vermişsin, çok sevindim. İnşallah güzel haber alırsın. senin de bat 3 nisandı değil mi?
ben bu sabah bi test yaptım ama tek çizgi çıktı1 saat sonra, varla yok arası, fark etmeye çalışırken kör olunabilecek bir siliklikte beyazımsı, kenarı pembemsi bir çizgi görünür gibi oldu. Ama dedim ya 1 saat sonra. Ben geçen ay 29 günde olmuşum. 28. gün lekelenme başlamış, 29 da kırmızılar gelmiş. Bugün 27. günüm. Bakalım zaman ne göstericek. Sanki ara ara karnım ağrıyacakmış gibi oluyor ama bakalım
inşallah
korunmayı bıraktıktan sonra böyle şeyler normal diye biliyorum tatlım ben.mrb kızlar
şimdi benim reglim saat gibidir 30 bilemedin 29 günde tam zamanında olur bebek yapmaya karar verdikten sonra yani 2 aydır geçen ay 3 gün önce oldu ve normalde 7 nisan olması gereken bat bu sabah oldu.neden böyle oluyor çok şaşkınım 5 gün önceden oldu doktora gitsem mi bunu yaşayan varmı daha önceden hadi bi yardım edin kafam çok karıştı.
Yavrum cuma falan işyerinde yoğundum ancak editörlük yaptım biraz.Haftasonu hep işleirm vardı kendi topiğime bile giremedim dün fırsat buldukça msnden görüştük elifle akşamda gece yarısıa kadar elifle msndeydik. Sonra dedik ya topikte neden konuşmadık diye ama muhabbet ettik sonra elif dedi ama yatacaktık artık giremedim yarın ilk işim yazmak olacak dedim öyle de yaptım gülüm.. İyi etmişsin sağlık ocağına gitnekle bende öyle diyecektim gördüm neyse ki gitmişsin. Yarın yada öbür gün verirler geç çıkıyor ama olsun canım sonucu iyi olsunda hadii güzel bir kutlama yapalım balımm güzel haberler alalımda.
oflu yani normal derken gelecek batım kaç olacak şimdi ya ben zaten üzgünüm hamile değilim diye bide şimdi düzensizlik sorunum olmasın offfffffff şaşkınım
zaten bu ay öyle yapmayı düşünüyorum sağol cvp verdiğin için inanılmaz karışığım.
anladım canım gene de arada bir uğra böyle merak ediyorum..
yarın öğleden sonra bakalım.
biraz heyecan biraz korku hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaa...
sizler için de dua ediyorum.
inşallah dualarımız kabul olacak..
yarın akşama bakalım kutlama yapabilcek miyiz..
inşallah nasip olurrr
yarın akşam çıkacak yani sonuç hadi hayırlısı olsun ben gelemezsen sen gel kuzum benim de topiğim var merak edersen beni.. Komuşuluk yaparız birbirimize..
günaydın canım.
bende dün akşam test yaptım siliiiiik bi çizgi
ben bugün kan vericem.
sende yapsana test:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?