kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
canım sağolasın.
İNşallah bu sefer her şey yolunda gider hayırlısıyla..
RABBİm sizlere de çift çift nasip etsin inşallahhhhhhhhh
ben sizleri çok seviyorum ya iyiki varsınızzzzzzzzzz
sat 7 mart
1 nisan ki değerim 31.63
sence nasılll:26:
incir kürünü nasıl yapıyorsun acaba bende uygulamak istiyorum
sağool canım darısı size inşallahhayırlı olsun çok güzel bir mutluluk darısı başımıza inşallah
Amiin canım çokkk teşekkür ediyorummmm :)))tatlımmm çok güzel bir haberr....
Rabbim anneli babalı kucağına almayı nasip etsinnn
ayyyy çok mutlu oldummm
pelinimmm senle konuştuğumuz günleri hatırlayınca gözlerim dolducanımmmmmmmmmm cok sevindim hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...belirtilerin nelerdi oflucum
dejavuum yaaa nebiliyim bende hissettim bu ay geldiğini ama inanamadım yine de...Ayy çok sevindimmmm kesindi zaten ama yine de habedri alınca seviniyor işte insan valla ay çığlık atacaktım zor tuttum içeride hocanın misafiri var.. Noluyo ya diyecektiGülüm balımm tebrik ederim inşallah bu sefer kucağına alacaksın tatlım Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin İnşallahh ay nasıl sevindim anlatamam..
canım benim kalplerimiz bir
1 nisanda henüz 27. günün bence o yüzden değer çok normal. insanlar bat günü yaptıklarında 100 civarı çıkıyor, ki 4 haftalık falan... senin de bat bugün...en az 2 kat artmıştır bugün versen..o yüzden ben değerinin normal olduğuna inanıyorum tatlım... inşallah hep katlana katlana deva edicek...sonra kese sonra kalp atışı...Rabbim utandırmasındualarımız yine seninle
canım benim kalplerimiz bir
1 nisanda henüz 27. günün bence o yüzden değer çok normal. insanlar bat günü yaptıklarında 100 civarı çıkıyor, ki 4 haftalık falan... senin de bat bugün...en az 2 kat artmıştır bugün versen..o yüzden ben değerinin normal olduğuna inanıyorum tatlım... inşallah hep katlana katlana deva edicek...sonra kese sonra kalp atışı...Rabbim utandırmasındualarımız yine seninle
Benim batıma 3 gün vardı kızlar 131,9 çıkmıştı
sağool canım darısı size inşallah
Amiin canım çokkk teşekkür ediyorummmm :)))
pelinimmm senle konuştuğumuz günleri hatırlayınca gözlerim doldu
inşallah hayırlısı olur hakkımızda.
teşekkür ediyorum..
sizlere de çok dua ediyorum.
dejavuum yaaa nebiliyim bende hissettim bu ay geldiğini ama inanamadım yine de...
ben inanıyorum RABBİm sizlere de nasip edecekkk
bilyiodummmmmmmmmmmmmmm
tebrikler tatlımmmmmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah
nazarlardan korusun sizi
değerin kaç çıkmış kuzum ?
sağool canım darısı size inşallah
Amiin canım çokkk teşekkür ediyorummmm :)))
pelinimmm senle konuştuğumuz günleri hatırlayınca gözlerim doldu
inşallah hayırlısı olur hakkımızda.
teşekkür ediyorum..
sizlere de çok dua ediyorum.
dejavuum yaaa nebiliyim bende hissettim bu ay geldiğini ama inanamadım yine de...
ben inanıyorum RABBİm sizlere de nasip edecekkk
inşallah canım yaa ne güzel umut oldun anlatamam...
burda sizinle olmak çoook güzeeellllllll
sizlere de yürekten dua ediyorum hepinize hayırlısıyla nasip etsinn
hayırlı olsun tatlım çok sevindimmmmbeta hcg değerin kaç? bat bugündü değil mi inşAllah kucagımıza almakta nsip olur hayırlısıylaa
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kesinlikle haklısın :)pozitif düşünmek lazım bitanem...herkesin değeri farklı farklı oluyor. Bak hamilelik belirtileri kısmında, sabit topiklerden biri bhcg test sonuçlarıyla ilgili. orada hafta hafta değerler var, sen bu testi verdiğinde 4 haftalık bile değildi, 3buçuk falandı. istersen oradan da bak, bu değer bugün için normal. İnşallah da artarak devam eder
aman yediğine içtiğine hareketine de dikkat et. folik asiti de unutma
İNşallah canım ya.canımm inan benimde gözlerim doldu cok şükürki rabbim cok bekletmedi seni ilk degerinde güzel bence daha cok kücük annesi ilk once keseyi snra kalp atışlarını duycaksın inşbelirtin varmıydı... canım benim bu aydan umudum yok nedense olmıycakmış gibi geliyo ama yinede hayırlısı olsun diyorum
teşekkür ediyorum canımcanım benim çok sevindim hayırlı olsun :) inşalllah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.. bize de çok dua et canım
saol canım bende sebi tebrik ederim :)Tbrikler canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
yarenim sağol kuşummm :)))ofluuuuuuuuuuuu çok superrrr cok sevindim ya ayyyy inanmıyorum ay rabbim kucağınada nasip etsin
gözünüz aydın olsun... Rabbim sağlık sıhhatle doğmayı doğurmayı nasip etsin inşallahhhhh.... çok sevindim gerçekten yaaa eşinize haber verdiniz mi ilk tepkisi ne oldu
sağol canım benim..
Altta yazdım değeri.
Batı bende bilmiyorum ama geçen ay 26. Günde oldum sat 7 marttı :)
inşallah hayırlısıyla kavuşuruzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?