canım bu belirtiler ovulasyondan ne kadar sonra başladı ayy kusura bakma cok soru soruyorum ama bende hic belirti yok oyuzden olmıycakmış gibi geliyo ama yinede hayırlısı olsun...inş canımmm inş
iyi düşün iyi olsun canım benimm hayırlısıyla bu sefer kucağına alır yumuk ellerini minik ayaklarını öpersin İNŞALLAH bence yarın akşam böyle bir süpriz yapabilirsin ..mesela bende evlilik yıldönümümüze denk gelse böyle bi müjdeli haber versem die düşünüyorum inşallah nasip olur tabi daha erken olursada hayır demem Eki Görüntüle 381829 Eki Görüntüle 381830 Eki Görüntüle 381831
olabilir aslında bide ben mektup yazmayı düşündümmm bebeğin ağzından yazar gibii :26:
12 nisana kadar bekleyebilsem keşke.
tanışma yıldönümümüzz
İNşallah hayırlısı olurrrr canım yaa dua edin bana ollur mu
pozitif düşünüyorum canım :)))düşükleri ben bilmiyordum.kötü düşünme pozitif ol bebişin hep seninle kalır inşallah
canım sonucu aldın mı ? yada kacta alacaksın ?
12 nisana kadar bekleyebilsem keşke.
tanışma yıldönümümüzz
İNşallah hayırlısı olurrrr canım yaa dua edin bana ollur mu
bende hamiş kaldıgımda eşime bebk patiklerini hediye paketine koyup vermiştim cok sasırmış ve cok sevinmişti ama dış gebelik oldu malasef...bu ay eger hamiş kalırsam ona cok güzel bir dogum günü hediyesi olcak inş...rabbim duysun sesimizi hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin
olabilir aslında bide ben mektup yazmayı düşündümmm bebeğin ağzından yazar gibii :26:
canım ovucanda çift çizgiyi görünce hergün yapın bence
ben silik çizgi görene kadar ilişki oldu.
bal-tarçın-çörekotu kullaandım ya bu ay o gerçekten yumurtalıkları uyardığı için kasık ağrısı yaptı.
yumurtlamadan önce de sonra da...
belirtilere takılma sakın hayırlısı olsun hakkında :))
herkesin hakkında hayırlısı olsun
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
canım benim ovucan günleri gecti biliyosun cuma günü catlatma ignemi oldum bize doktorum 3 gün ilişki önerdi şimdi beklemedeyiz bakalım hayırlısı olsun dedigin gibi ama senin adına cok sevindim tatlım tekrar tebrik ederim
iğneden sonra 12. Gün test yapabilirsin canım :)
inşallah gelmiştir bebeğinn
tebrik ederim tatlımmm.ama bende sende ne gibi belirtiler va rçok merak ediyorum yazarmısın canımmm
SAOL CANIM BENİM..
belirtiler
kasıklarda batma
göğüs ağrısı
idrarda köpükleşme
ağızda değişik tat....
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
SAOL CANIM BENİM..
belirtiler
kasıklarda batma
göğüs ağrısı
idrarda köpükleşme
ağızda değişik tat....
Sonundaaaaa okuyabildim şu yazıyııı bekliyorduuumay çok heycanlandım ya öyle sevindim..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsunnnn.. Değerinde normal erken yaptın çünkü testii hadi bakalım lardan korusun allahım.
Tebrik ederimmmm canımm
cnmmm benım cok sevındım saglıcakla almayı nasıp etsın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?