Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu belirtiler ovulasyondan ne kadar sonra başladı ayy kusura bakma cok soru soruyorum ama bende hic belirti yok oyuzden olmıycakmış gibi geliyo ama yinede hayırlısı olsun...inş canımmm inş

canım ovucanda çift çizgiyi görünce hergün yapın bence
ben silik çizgi görene kadar ilişki oldu.
bal-tarçın-çörekotu kullaandım ya bu ay o gerçekten yumurtalıkları uyardığı için kasık ağrısı yaptı.
yumurtlamadan önce de sonra da...
belirtilere takılma sakın hayırlısı olsun hakkında :))
herkesin hakkında hayırlısı olsun

12 nisana kadar bekleyebilsem keşke.
tanışma yıldönümümüzz
İNşallah hayırlısı olurrrr canım yaa dua edin bana ollur mu

olabilir aslında bide ben mektup yazmayı düşündümmm bebeğin ağzından yazar gibii :26:

topiklerin birisinde süprizlerle ilgili yazılar vardı tam net hatırlamıyorum.
eşine akşam yemeğe misafirimiz var demiş 3 kişilik masa hazırlamış eşi eve gelincede nerde misafir kim gelecek falan demiş oda testi göstermiş bebişimz geldi demiş.
küçük çatal kaşık falan masaya konulsa offf ya ne güzel olur [/QUOTE]

o da güzel bi fikir ama ben kesin olmadan söylemek istemiyorum.
2 düşükten sonra çok üzülüyo kendisi...
yarın akşam söylücem İNŞALLAH RABBİM kısmet ederse[/QUOTE]

düşükleri ben bilmiyordum.kötü düşünme pozitif ol bebişin hep seninle kalır inşallah

tanışma yıldönümümüzz

canım sonucu aldın mı ? yada kacta alacaksın ?

bende hamiş kaldıgımda eşime bebk patiklerini hediye paketine koyup vermiştim cok sasırmış ve cok sevinmişti ama dış gebelik oldu malasef...bu ay eger hamiş kalırsam ona cok güzel bir dogum günü hediyesi olcak inş...rabbim duysun sesimizi hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin

tanışma yıldönümümüzz

İNŞALLAH hayırlısı olur tatlım benimm..12 nisan yakınmış aslında ama bekleyebilirsen bekle canım :) benim 15 mayıs ozamana kadar tutturabilirsek İNŞALLAH Eki Görüntüle 381838

İNşallah canım ben yürekten inanıyorum..
hayallerimiz ALLAHIN İZNİYLE GERÇEKLEŞİCEK :)

olabilir aslında bide ben mektup yazmayı düşündümmm bebeğin ağzından yazar gibii :26:

topiklerin birisinde süprizlerle ilgili yazılar vardı tam net hatırlamıyorum.
eşine akşam yemeğe misafirimiz var demiş 3 kişilik masa hazırlamış eşi eve gelincede nerde misafir kim gelecek falan demiş oda testi göstermiş bebişimz geldi demiş.
küçük çatal kaşık falan masaya konulsa offf ya ne güzel olur [/QUOTE]

VAAVVVV BUNA DAHA ÇOK BAYILDIM BEN :) RABBİM NASİP EDERSE BİRGÜN BÖYLE SÜPRİZ YAPMAK SÜPER OLUR TABİ EVDE YALNIZ KALABİLİRSEK :)))[/QUOTE]

dışarda yemek yerkende yapabilirsin önceden konuşup ayarlıyabilirsin.yeterki bebiş olsun kendisi zaten süpriz
bizim bebiş olursa kız olursa beraber giyinen anne kızlar falan var çok hoşuma gidiyor.erkek olursada eşimle beraber takılırlar.
hafta sonu bi mağazada gördüm mağazanın solunu anne sağını kız çocukları için yapmışlar aynı kıyafetlerde vardı oraya bayıldım

canım benim ovucan günleri gecti biliyosun cuma günü catlatma ignemi oldum bize doktorum 3 gün ilişki önerdi şimdi beklemedeyiz bakalım hayırlısı olsun dedigin gibi ama senin adına cok sevindim tatlım tekrar tebrik ederim

kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

tebrik ederim tatlımmm.ama bende sende ne gibi belirtiler va rçok merak ediyorum yazarmısın canımmm

iğneden sonra 12. Gün test yapabilirsin canım :)
inşallah gelmiştir bebeğinn

iğneden sonra 12. Gün test yapabilirsin canım :)
inşallah gelmiştir bebeğinn

evet canım doktorum bana 13 de gel test yapalım dedi ama ben korkuyorum ya heralde hemen test yapamam tek cizgi görmek istemiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

tebrik ederim tatlımmm.ama bende sende ne gibi belirtiler va rçok merak ediyorum yazarmısın canımmm

SAOL CANIM BENİM..
belirtiler
kasıklarda batma
göğüs ağrısı
idrarda köpükleşme
ağızda değişik tat....

SAOL CANIM BENİM..
belirtiler
kasıklarda batma
göğüs ağrısı
idrarda köpükleşme
ağızda değişik tat....

az önce göğsümde birrr sancı oldu iğne battı gibi böyle
bi sevindirik oldum anlatamam
tam geçti derken geri döndüü meme sancım yehhuuuuuuuuuu
sevindiğim şeye bak

kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Sonundaaaaa okuyabildim şu yazıyııı bekliyorduuum ay çok heycanlandım ya öyle sevindim..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsunnnn.. Değerinde normal erken yaptın çünkü testii hadi bakalım lardan korusun allahım.

Tebrik ederimmmm canımm

cnmmm benım cok sevındım saglıcakla almayı nasıp etsın rabbım

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallahhhh
dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…