Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senii hiçç unuturmuyuz minik kuşşşşşşş

benden minik kuş olmazda belki deve kuşu olabilir yine de bu güzel isme teşkkür edrim canım.Bu benden güzel bi hamiş adayına olsun bu çiçeleri kabul et umudun çiçekleri

hımmmmm benimde agrıyooooooooo ama dedigin gibii sonrada geciyoooooooo

zaten anlattığım belirtilerin hiçbiri öyle her an olmuyor. sadece soldaki batmada artış var. diğerleri oluyor geçiyor. her gün olmuyor.

benden minik kuş olmazda belki deve kuşu olabilir yine de bu güzel isme teşkkür edrim canım.Bu benden güzel bi hamiş adayına olsun bu çiçeleri kabul et umudun çiçekleri

::):):) allah güldürsün seniii...........iş yerindee güldürdün beni vallahiii.......ayyyy havalara girdim.ben hamile adayıyım dimii.ciciekleriiii aldım kabul ettim:)

forumda hep yazışırım bişeyler sorarım cevaplarım ama hiç böyle ikili bi dialoğum olmamıştı. pek mutlu oldum bugün..

Bende bunları duymaktan cok mutlu oldum Rabbim hep insanların benden razı olmasını nasib etsinTşk ler

zaten anlattığım belirtilerin hiçbiri öyle her an olmuyor. sadece soldaki batmada artış var. diğerleri oluyor geçiyor. her gün olmuyor.

evett ebett aynenn...benim sadece 1 haftDIRR halsizligim bakiiiiiii

::):):) allah güldürsün seniii...........iş yerindee güldürdün beni vallahiii.......ayyyy havalara girdim.ben hamile adayıyım dimii.ciciekleriiii aldım kabul ettim:)

Allahın izniyle adaylıktan seni anneliğe atar

evett ebett aynenn...benim sadece 1 haftDIRR halsizligim bakiiiiiii

evet bende de halsizlik hep devam. allahım belirtiler hep bu yönde. inşallah hayal kırıklığına uğramayız. kirpiklerim bile çapraşık. öyle olurmuş ya. ama hayal kırıklığı da olsa bi dahaki aylaraymış kısmet derim. napayım. akıntım arttı benim 4. 5 gündür.
4 aydır bekliyoruz bebişi. evlendiğimizden beri:)

ben biraz ara vericem birazadn tekrar dönerim inş. hepinizi öpüyorum Allaha ısmarladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…