Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız aynı soryu sorduk prof. olcaz bu tezlerle

ben yakında benim doktorun yanında staja başlıcam:))
bugüne kadar edindiğim tecrübeye göre belirtiler çok farklı olabiliyor. ben dikkate almıyorum ama bi yandan da merak ediyorum. çünkü ben her ay bahsedilen belirtileri yaşıyorum. kasıklarda batma ayrı, göğüslerde ağrı benim her ayki adet belirtilerim ama her ay da acaba demekten kendimi alamıyorum:)))

beta baktırsana kanda saat erken git yaptırda güzel haberler ver

bugün de bekleyeyim diyorum gelmezse kesinleştircem zaten. hayatım boyunca hiç sekmedi adet tarihim. umarım başka nedeni yoktur. soğan kürü yapmıştım ilk kez geçen ay. umarım işe yaramıştır.

aminn canimiçii.......ayyy sende benim gibiisinn desennnee.sende ne gibi belirtiler varr

ama 10 gün önce adte oldum dedin çok erken ya

kurban oldugum mevlammm hepimizee ver bebekkkk en hayırlısından biziiii inlettmee evlatt evlatt diye..........aminnnnnnn

Allah şifalar versin dikkatli ol canım

gel bi de bana sor her ay vardır deyip gününden önce idrar testi kan testi yaptırıyorum bu defa tam gününde yaptırıcam ama benim göğüslerde sızlama var cok erken başladı umutlanıyorum

aminn canimiçii.......ayyy sende benim gibiisinn desennnee.sende ne gibi belirtiler varr

soğan küründen sonra ilk kez yumurtladığımı hissettim. tam 12. gün kasık ağrıları, akıntı..
yumurtlamadan sonra ağrılar bir süre geçmedi. ama bat yaklaştıkça şuan adet belirtilerim hiç yok. yumurtlamadan sonra bu güne kadar aşırı uyuma isteği, sol kasıkta batma,halsizlik ve akıntı var.bi de karnımda dolgunluk hissediyorum, bişey varmış gibi sanki. ateşim var bir de..

Mart 22 sinde bitmiş adet günüm canım. yaklaşık 15 gün olmuş ya bilmiorum kafam karışık umutlanıyorum bende

gel bi de bana sor her ay vardır deyip gününden önce idrar testi kan testi yaptırıyorum bu defa tam gününde yaptırıcam ama benim göğüslerde sızlama var cok erken başladı umutlanıyorum

bende geçen ay çok ümitliydim kesin vardır diyodum hiç ağrı sızı olmadan adet oldum bu ay 10-15 gün önceden kasık ağrısı,bel ağrısı,yorgunluk,canım hiçbişey yapmak istemiyor öle bi hallerdeyim acabamı diyorum

Mart 22 sinde bitmiş adet günüm canım. yaklaşık 15 gün olmuş ya bilmiorum kafam karışık umutlanıyorum bende

canım ovulasyon dur bu bu lekelenme yumurtanın catladığına işaret olabilir onun için bu günleri degerlendirin 26 gün sürüyor diyen senmiydin eğer öyleyse yerleşme kanamasıda olabilir dikkat et Eğer böyle bi ihtimal varsa her ikiside süper bence

hadi hayırlısı inşallah önümüzdeki haftaya çok güzel haberlerle başlarız

evet bende öyle diyorum aynen 5 gün kaldı yine kendimi kaptırmaktan korkuyorum

eğer ki adetine 15 gün varsa bu ağrılar yumurtlamayı gösterir..

alallaahhhhhhhhhhhhhhhhh aynıı ben kızzz.......ayy inşaalhh haberleriii peşpeşşee verirziizz

alallaahhhhhhhhhhhhhhhhh aynıı ben kızzz.......ayy inşaalhh haberleriii peşpeşşee verirziizz

gerçekten mi..

ne güzel olur.. inşallah gerçekleşir bu dileğimiz. yalnız beni göğüslerde değişim yok. sende var mı?
battan önceki test negatif çıkınca moralim bozulmuştu. dün kesin bekliyordum ama gelmeyince çok şaşırdım.umarım bugün de gelmez.

benim gögüslerimde agrıyooo ve sis.ü<zerine yatamıyorum gecelrii.............testttt erkennn dahaa çıkmayabilirr du bakalımm pazar sabahi birlikte yapalımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…