kız aynı soryu sorduk prof. olcaz bu tezlerle
dün gece uyuyuorumm aman allahımm zehirlenmişş gibi kalktım yataktann.....yaniii ara ara migde bulantım oluyoo.bide sol tarafım acayippp atıyooo.......halsizlik ve bel agrısıı var....bide illa benim adet günüü yada birgün öncesiii ateşim düserr bu sefer yükseldiiiii
beta baktırsana kanda saat erken git yaptırda güzel haberler ver
canım inş. bebişvardır. bugün de 9 ay boyunca da gelmez kırmızılar.benim de bat dündü. hala gelmedi. ateşim hala düşmedi. umarım gelmez. 27. günü hiç bulmamıştı. hep 26. günde gelir. 1 gün önce test yaptım negatifumarım erken diyedir. bugün de korkuyorum negatif çıkacak diye yapamıyorum.
benim de solda bişey var gibi. ani hareketlerde acıyor.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ateş ölçerim yok tüh ya. Grip olsam burnum akmazmıydı :) İnşallah hamileyimdir ya çok istiyoruz bizdeİlk defa böyle birşey oldu.Asla adet günlerim şaşmazdı. Kötü tarafı yarın aöf sınavları var.İnşallah yarına geçer
pazarr sabahıı yapcam alah kısmett edersee........yRINN ERken olurr gibime geliyooo.........bide hepp tek cizgilere alışık oldugum için biraz bekleyeyimm....ama ancak pazqara kadae çünküüü bende kan pıhtılaşması var o yüzden dok fazlaa beklememi istemiyooo
ama 10 gün önce adte oldum dedin çok erken ya
ben yakında benim doktorun yanında staja başlıcam:))
bugüne kadar edindiğim tecrübeye göre belirtiler çok farklı olabiliyor. ben dikkate almıyorum ama bi yandan da merak ediyorum. çünkü ben her ay bahsedilen belirtileri yaşıyorum. kasıklarda batma ayrı, göğüslerde ağrı benim her ayki adet belirtilerim ama her ay da acaba demekten kendimi alamıyorum:)))
aminn canimiçii.......ayyy sende benim gibiisinn desennnee.sende ne gibi belirtiler varr
gel bi de bana sor her ay vardır deyip gününden önce idrar testi kan testi yaptırıyorum bu defa tam gününde yaptırıcam ama benim göğüslerde sızlama var cok erken başladı umutlanıyorum
Mart 22 sinde bitmiş adet günüm canım. yaklaşık 15 gün olmuş ya bilmiorum kafam karışık umutlanıyorum bende
soğan küründen sonra ilk kez yumurtladığımı hissettim. tam 12. gün kasık ağrıları, akıntı..
yumurtlamadan sonra ağrılar bir süre geçmedi. ama bat yaklaştıkça şuan adet belirtilerim hiç yok. yumurtlamadan sonra bu güne kadar aşırı uyuma isteği, sol kasıkta batma,halsizlik ve akıntı var.bi de karnımda dolgunluk hissediyorum, bişey varmış gibi sanki. ateşim var bir de..
aminn canimiçii.......ayyy sende benim gibiisinn desennnee.sende ne gibi belirtiler varr
hadi hayırlısı inşallah önümüzdeki haftaya çok güzel haberlerle başlarız
bende geçen ay çok ümitliydim kesin vardır diyodum hiç ağrı sızı olmadan adet oldum bu ay 10-15 gün önceden kasık ağrısı,bel ağrısı,yorgunluk,canım hiçbişey yapmak istemiyor öle bi hallerdeyim acabamı diyorum
bende geçen ay çok ümitliydim kesin vardır diyodum hiç ağrı sızı olmadan adet oldum bu ay 10-15 gün önceden kasık ağrısı,bel ağrısı,yorgunluk,canım hiçbişey yapmak istemiyor öle bi hallerdeyim acabamı diyorum
soğan küründen sonra ilk kez yumurtladığımı hissettim. tam 12. gün kasık ağrıları, akıntı..
yumurtlamadan sonra ağrılar bir süre geçmedi. ama bat yaklaştıkça şuan adet belirtilerim hiç yok. yumurtlamadan sonra bu güne kadar aşırı uyuma isteği, sol kasıkta batma,halsizlik ve akıntı var.bi de karnımda dolgunluk hissediyorum, bişey varmış gibi sanki. ateşim var bir de..
eğer ki adetine 15 gün varsa bu ağrılar yumurtlamayı gösterir..
alallaahhhhhhhhhhhhhhhhh aynıı ben kızzz.......ayy inşaalhh haberleriii peşpeşşee verirziizz
gerçekten mi..
ne güzel olur.. inşallah gerçekleşir bu dileğimiz. yalnız beni göğüslerde değişim yok. sende var mı?
battan önceki test negatif çıkınca moralim bozulmuştu. dün kesin bekliyordum ama gelmeyince çok şaşırdım.umarım bugün de gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?