Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalmak için uğraşıyorum benim 1.5 yıl oldu. ilk kez bu ay ovulasyon testi ve sasmar hamilelik jeli ile denedik. Yumurtlama günlerimi gördüm şimdi 14 mart adet tarihim fakat ben forumlarda okuyunca merakımdan biraz önce Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün 22. günüm yani adete 6 günüm var acaba erken mi yaptım? yoksa silikte çıksa hamilelik belirtisimi? lütfen bi yorum yapın 6 gün varken bu zaten normal birşey mi yoksa hamilemiyim? Yumurtlama olmadığında tek çizgi mi çıkıyor bu testler?

Eki Görüntüle 363522

güzel kafiye olmuş bebeğim...
herkes gebe kalsın :)))

Mani gibi konuşmayı severim
Yarından sonra çalışmalar başlıyooorr
Bu ay nasıl sonuçlanıcak çoook merak ediyorum canım yaa
Çünkü 2012'de bebeğimi kucağıma almak istiyorum hayırlısı ile. Bu ayda olmazsa bebiş 2013'de olucak :26: Neleri düşünür oldum görüyomusun

6 gün kala yumurtlama olmaz herhalde :44: Gebelik testi yokmu birde ondan yapsaydın İnşallah hamilesindir canım

bu yaptiginiz ovulasyon testimi,
ovulasyon testiyle gebelik testi ayni mi ki :26::26:

Olurmu hiç öyle şey canım ya, sen daha mart ayını bekliyosun ya belkide hamişsindir diye adını yazmadım. Hem sen boşver bekleme nisan ayını, sen bu ay al o güzel haberi

INSALLAH canim cok tessekur ederim,
bir sonuc alsaydim iyiydi oyle sap gibi bekliyorum simdi,
evde testte yok bugunde olmazsam yarin tekrar bir test alacagim hayirlisi

bu yaptiginiz ovulasyon testimi,
ovulasyon testiyle gebelik testi ayni mi ki :26::26:

değil de forumda okudum hamileysen lh yükselirmiş gebelik testinden daha önce pozitif çıkarmış ovulasyon testi birçok kadın önce bu testle öğrenmiş gebe olduğunu bende okuyunca yaptım bu çıktı

değil de forumda okudum hamileysen lh yükselirmiş gebelik testinden daha önce pozitif çıkarmış ovulasyon testi birçok kadın önce bu testle öğrenmiş gebe olduğunu bende okuyunca yaptım bu çıktı

canım o durum şöyle.
eğerki adete 1-2 gün kala ovulasyon testinde ikinci çizgi birinci çizgi ile aynı koyulukta veya daha koyu çıkarsa o zaman gebelikten süphelenilebilir.

INSALLAH canim cok tessekur ederim,
bir sonuc alsaydim iyiydi oyle sap gibi bekliyorum simdi,
evde testte yok bugunde olmazsam yarin tekrar bir test alacagim hayirlisi

Hayırlısı olsun canım hakkında, inşallah hamişsindir ve gelmez kırmızıların ama hamişde değilsen seni çok uzun süre bekletmesinler. Çünkü sadece gönül yoruyo beklemek... Rabbim hakkında hayırlısını versin (amiin)

Çoğunlukla bu böyle, adete yakın silik çıkarsa ovucan, büyük ihtimalle gebesin... Hadi hayırlısı bakalım =)

hayırlısı hepimiz için

oylemiymis INSALLAH hamilesindir

AMINNN CANIM INSALLAH

günaydın topiğimmin güzell anne adayları

Son düzenleme:
şekerler kimsenin moralini bozmak istemem ama ovulasyon testini bende yaptım bu ay adete bir iki gün kala bende de çizgi belirgin şekilde çıktı tabi control çizgisi kadar koyu değildi bende umutlandım hamilemiyim ama malesef adet oldum, bu yüzden hamile olmayabilirsiniz ki umarım hamilelik vardır.. Allah hepimize çok bekletmeden nasip etsin :))

o kadar erken yatmışımki tatlım 6dan beri ayaktayım bir saate okula gideceğim çıkmadan bir bakayım dedim ama çok yazmışsınız nasıl okuyacam hepsini :))) sen de erkencisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…