o kadar erken yatmışımki tatlım 6dan beri ayaktayım bir saate okula gideceğim çıkmadan bir bakayım dedim ama çok yazmışsınız nasıl okuyacam hepsini :))) sen de erkencisin canım
ee tavuk gibi yatarsaan kaçırırsın sohbetleri tabi:))
işin olmadığında okursun kuzu sende.
bende eşimi gönderdim 10 da evde çıkıcam hastane için de uyuyamadım.
zaten eşimi gönderince uyuyamıyorum[/QU
inşallah güzel çıkar hormon tahlilleri ben en son aralıkta ölçtürdüm o yüüzden olmazsa bir dahaki ay baktırayım diyorum:))
ya bu çörekotunun tadı pek kötü( birde canım hayıt suyuna ne zaman başlanıyordu ben cumartesi bulursam alıcam o zaman adetin 4.günü olacak
geç olmaz inşallah
ee tavuk gibi yatarsaan kaçırırsın sohbetleri tabi:))
işin olmadığında okursun kuzu sende.
bende eşimi gönderdim 10 da evde çıkıcam hastane için de uyuyamadım.
zaten eşimi gönderince uyuyamıyorum
inşallah güzel çıkar hormon tahlilleri ben en son aralıkta ölçtürdüm o yüüzden olmazsa bir dahaki ay baktırayım diyorum:))
ya bu çörekotunun tadı pek kötü( birde canım hayıt suyuna ne zaman başlanıyordu ben cumartesi bulursam alıcam o zaman adetin 4.günü olacak
geç olmaz inşallah
sağol canım inşallah bakalım hayırlısı...
baktır tabi ne olur ne olmaz...
evet canım ama hayıta nasıl alışacaksınn sen merak ediyorum onun tadı daha fena
allışırsın canım farzet bitki çayı içiyon
bakalım bir deneyelim belki başarabilirim :))))
ben yavaştan hazırlanayım:) sanada kolay gelsin şeker
bol şanslar..
başarırsın canım benim korkma...
bebeğe ulaşma yolunda çekilen çile kutsaldırr :))
sana da kolay gelsin.....
BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR.
BU MÜBAREK GÜNDE RABİİM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞALLAH..
İSTEYEN VE DİLEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN (AMİN)
Arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalmak için uğraşıyorum benim 1.5 yıl oldu. ilk kez bu ay ovulasyon testi ve sasmar hamilelik jeli ile denedik. Yumurtlama günlerimi gördüm şimdi 14 mart adet tarihim fakat ben forumlarda okuyunca merakımdan biraz önce Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün 22. günüm yani adete 6 günüm var acaba erken mi yaptım? yoksa silikte çıksa hamilelik belirtisimi? lütfen bi yorum yapın 6 gün varken bu zaten normal birşey mi yoksa hamilemiyim? Yumurtlama olmadığında tek çizgi mi çıkıyor bu testler?
Eki Görüntüle 363522
şimdi baktım netten de hayıt suyu adet düzenler diyor benim zaten çok düzenli bende içsem mi içmesem mi şimdi
canım ben soğan kürü gibi bişey sandım :)
bedne adet düzenli zaten deneyeli 2 ay oldu. forumdan çıkasım gelmiyor düşünme diyor arkadaşım oluruna bırak çok takarsanda etkilenirsin diyor ama yokkkkk ille araştıracam dünden bugüne bat , sat , ovülasyon,yumurtlama neler öğrenmedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?