Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar erken yatmışımki tatlım 6dan beri ayaktayım bir saate okula gideceğim çıkmadan bir bakayım dedim ama çok yazmışsınız nasıl okuyacam hepsini :))) sen de erkencisin canım

ee tavuk gibi yatarsaan kaçırırsın sohbetleri tabi:))
işin olmadığında okursun kuzu sende.
bende eşimi gönderdim 10 da evde çıkıcam hastane için de uyuyamadım.
zaten eşimi gönderince uyuyamıyorum

sağol canım inşallah bakalım hayırlısı...
baktır tabi ne olur ne olmaz...
evet canım ama hayıta nasıl alışacaksınn sen merak ediyorum onun tadı daha fena
allışırsın canım farzet bitki çayı içiyon

bakalım bir deneyelim belki başarabilirim :))))
ben yavaştan hazırlanayım:) sanada kolay gelsin şeker
bol şanslar..

bakalım bir deneyelim belki başarabilirim :))))
ben yavaştan hazırlanayım:) sanada kolay gelsin şeker
bol şanslar..

başarırsın canım benim korkma...
bebeğe ulaşma yolunda çekilen çile kutsaldırr :))

sana da kolay gelsin.....

BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR.
BU MÜBAREK GÜNDE RABİİM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ İNŞALLAH..
İSTEYEN VE DİLEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN (AMİN)

bizim toiğin kızları hala uyuyooorr muuuuuuuuuuuu
hadi kalkın sabah olduuu

günaydın kızlar...

bende nisanda bebiş isteyenlerdenim bat 1 NİSAN benide eklerseniz sevinirim sizlerle birlikte bebek beklemek daha güzel olacaktır rabbim isteyen herkeze versin benim 3 yaşında bi oğşum var kardeş istiyoruz hayırlısıyla inşallah

Rabbim!
Gözümü harama bakmaktan, dilimi haramı söylemekten, elimi haramı almaktan ve vermekten, ayaklarımı da harama gitmekten muhafaza buyur!

Cuma'mız mübarek, Sabahımız hayr olsun... dualrda buluşalım inşaallah

AMİNNNNNN İnşaallah CANIM...

ŞU MÜBAREK GÜNDE RABBİM HEPİMİZİN KARNINI BU AY BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNŞ

kızlar günaydın benim bat 7 nisan yazmıştım daha öncede 2 aydır istiyoruz deniyoruz ve beceremiyoruz :)
neyse bu hayıt suyu nedir?

Günaydınlar:)inşallah hamilesindir.Mutlu haberler alırsınBu sasmar jel eczanelerde varmı acaba?Bir de fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim?Bende buara vajinada kuruluk oluyor.Onada iyi geliyormu

şimdi baktım netten de hayıt suyu adet düzenler diyor benim zaten çok düzenli bende içsem mi içmesem mi şimdi

Canım tabiki bende istiyorum Allah ın izniyle inşallah bir an önce hepimizin duası kabul olur...

bedne adet düzenli zaten deneyeli 2 ay oldu. forumdan çıkasım gelmiyor düşünme diyor arkadaşım oluruna bırak çok takarsanda etkilenirsin diyor ama yokkkkk ille araştıracam dünden bugüne bat , sat , ovülasyon,yumurtlama neler öğrenmedim ki

Herkese hayırlı cumalar, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin inşallah

Arkadaşın doğru söylemiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…