Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az durıym çay demlenene kadar giderim şeker.. bu arada ismin neydi tatlım ya

ismimi vermek istemiyorum canım ya yanlış anlama farklı bi isim de yazıp yalan söylemek istemiyorum canım fanaa yakışıyor ama bana umarım bu cvb seni üzmez hakkını helal et canım kusuruma bakma

canım bende özelde yaptırdım ama sabah 10 da yaptırdığım testin sonucunu aynı gün saat 3 te aldım..
seninki ilginç geldi bana çok uzun bi zaman dilimi:S

ismimi vermek istemiyorum canım ya yanlış anlama farklı bi isim de yazıp yalan söylemek istemiyorum canım fanaa yakışıyor ama bana umarım bu cvb seni üzmez hakkını helal et canım kusuruma bakma

yok tatlım önemli değil vermek istemeye bilirsin tabiki pekii fanacımm :))

canımsın hiç yaptırmadım ama haftaya kırmızıları görmezsem s.ocağına beta baktırıcam

canım bende özelde yaptırdım ama sabah 10 da yaptırdığım testin sonucunu aynı gün saat 3 te aldım..
seninki ilginç geldi bana çok uzun bi zaman dilimi:S

bana doktor 3 gün dedi labaratuarda 1 hafta sonra dedi kafam çok karıştı niye böyle uzun sürüyor dedim bu şekilde yapıyoruz dedi :26:
zaten bu testler yüzünden galiba önümüzdeki aya kalacak bebek planlarımız :26:

garip gerçektende..aynı gün bilemedin ertesi gün sonuçlanıyor...

canlar ben çıkıyorum hayırlı geceler...görüşmek üzere..:))

çok saol canım nasıl yapılıyor peki? yazarsan çok sevinirimmm

canım yarım litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atıyosun 15 dk kaynatıpılmasını bekliyosun ama ağzını kapalı kaynat.ılıdıktan sonra birer bbardaköğünlerden 15 dk önce iç bunu 21 gün boyunca uygulayıp 7 gün ara verceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…