- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
ya bendeki bu hal hala devam ediyo Cok erken başladı göğüslerde sızlama var hafte kasıklarda ağrı var hafif bişeyler deyin ya
ya bendeki bu hal hala devam ediyo Cok erken başladı göğüslerde sızlama var hafte kasıklarda ağrı var hafif bişeyler deyin ya
illaki adet dönemi olmuyormuş ki inşallah gebelik belirtisidir canım hayırlısıyla:)) iyi düşün iyi olsun demiii
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :) keşke diyecek bişeyim olsa seni rahatlatmak için söylerdim canım ama yanlış bişey söylerim ümitlenirsin sonra üzülmeni istemem bitanem
soğan kürüne adetin bittikten sonraki 7. günde başlıyorsun 15 gün boyunca da devam ediyorsun..
tşk ederim yinede sağolun sizde bişey yok mu
çok teşekkürler kaç kişi oldu söylüyor hala denemedim ki tüp bebek yapan bi tanıdık o şekilde bile olmamışken soğan kürü denediği ay hamile kalmış:)
ne diye bekliyorum bilmiyorum ama bu ay muhakkak deneyelim...
benim bel ve kasık ağrım var,2-3 gündür duygu değişikliklerim var hiçbişey yapmak istemiyorum,hatta eşim de farketmiş birazönce de onunla konuştuk çok alıngan olmuşum
hadi ya of aynı ben günler gecmiyo sanki sabır sabır
benim bel ve kasık ağrım var,2-3 gündür duygu değişikliklerim var hiçbişey yapmak istemiyorum,hatta eşim de farketmiş birazönce de onunla konuştuk çok alıngan olmuşum
benim ilk hamileliğim sürprizdi acaba hamilemiyim diye aklımın ucundan bile geçmiyordu onun için öncesindeki belirtileri hiç hatırlamıyorum ama sonrası çok kötüydü
çok teşekkürler kaç kişi oldu söylüyor hala denemedim ki tüp bebek yapan bi tanıdık o şekilde bile olmamışken soğan kürü denediği ay hamile kalmış:)
ne diye bekliyorum bilmiyorum ama bu ay muhakkak deneyelim...
canım benimRabbim güldürsün seni
sevgi canım gebelik bölümünde bebek aşkıyla yananlar diye bir topik var oaraya girebilir misin
bu kadar yararlı olduğunu bildiğin halde yapmadıysan onu da yaptırmayan Allah canım demekki zamanı şimdi öyle düşün
inşallah öyledir zaten hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum herkes için ..
inşallah öyledir zaten hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum herkes için ..
sıkma canını sende inş. buraya müjde verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?