Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soğan kürüne adetin bittikten sonraki 7. günde başlıyorsun 15 gün boyunca da devam ediyorsun..

ya bendeki bu hal hala devam ediyo Cok erken başladı göğüslerde sızlama var hafte kasıklarda ağrı var hafif bişeyler deyin ya

illaki adet dönemi olmuyormuş ki inşallah gebelik belirtisidir canım hayırlısıyla:)) iyi düşün iyi olsun demiii

ya bendeki bu hal hala devam ediyo Cok erken başladı göğüslerde sızlama var hafte kasıklarda ağrı var hafif bişeyler deyin ya

kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :) keşke diyecek bişeyim olsa seni rahatlatmak için söylerdim canım ama yanlış bişey söylerim ümitlenirsin sonra üzülmeni istemem bitanem

illaki adet dönemi olmuyormuş ki inşallah gebelik belirtisidir canım hayırlısıyla:)) iyi düşün iyi olsun demiii

kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :) keşke diyecek bişeyim olsa seni rahatlatmak için söylerdim canım ama yanlış bişey söylerim ümitlenirsin sonra üzülmeni istemem bitanem

tşk ederim yinede sağolun sizde bişey yok mu

soğan kürüne adetin bittikten sonraki 7. günde başlıyorsun 15 gün boyunca da devam ediyorsun..

çok teşekkürler kaç kişi oldu söylüyor hala denemedim ki tüp bebek yapan bi tanıdık o şekilde bile olmamışken soğan kürü denediği ay hamile kalmış:)
ne diye bekliyorum bilmiyorum ama bu ay muhakkak deneyelim...

benim bel ve kasık ağrım var,2-3 gündür duygu değişikliklerim var hiçbişey yapmak istemiyorum,hatta eşim de farketmiş birazönce de onunla konuştuk çok alıngan olmuşum

rahim filmini 9 martta çektirdikten sonra adetim gecikti ama oldu malesef tam umutlanmışken 31inde geldi kırmızılar hep geriye doğru giderdi 5-6 gün..
3 gün sürdü sadece yoğun bi şekilde kontrole gidecem işte haftaya dra bakalım ne diecek:)

rahim filmini 9 martta çektirdikten sonra adetim gecikti ama oldu malesef tam umutlanmışken 31inde geldi kırmızılar hep geriye doğru giderdi 5-6 gün..
3 gün sürdü sadece yoğun bi şekilde kontrole gidecem işte haftaya dra bakalım ne diecek:)

ben denedim baya etkili canım

benim bel ve kasık ağrım var,2-3 gündür duygu değişikliklerim var hiçbişey yapmak istemiyorum,hatta eşim de farketmiş birazönce de onunla konuştuk çok alıngan olmuşum

hadi ya of aynı ben günler gecmiyo sanki sabır sabır

hadi ya of aynı ben günler gecmiyo sanki sabır sabır

benim ilk hamileliğim sürprizdi acaba hamilemiyim diye aklımın ucundan bile geçmiyordu onun için öncesindeki belirtileri hiç hatırlamıyorum ama sonrası çok kötüydü

sevgi canım gebelik bölümünde bebek aşkıyla yananlar diye bir topik var oaraya girebilir misin

bu kadar yararlı olduğunu bildiğin halde yapmadıysan onu da yaptırmayan Allah canım demekki zamanı şimdi öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…