Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım inşallah....
araştırmaya da gidicem.
orda da bir takım testler yapıldı
1 hafta sonra çıkıcak sonuçlar.
hayırlısı olsun.
ben her ihtimale cerrahpaşaya gidicem bakalım.

tabi cnm iyi düşünmüşsün her ihtimali değerlendir inşallah önemli bişi diildirde 3.gebelik iyi sonuçlanır bebişini alırsın kucağına inşallah

inşallah canım.
insan da ister istemez korkular oluyor..
ne yapcam bilmiyorum

cnm bence sen hep iyisini düşün öyle düşük yapan etrafımda biliyorum duyuyorum hatta bi arkadaşımın komşusu 4 düşükten sonra hamile kaldı şimdi ikinci bebişide oldu bi kızı bi oğlu var yani olabilir sakın düşükler için korkup üminini yitirme olabilir nasip şimdi sen olacak bebişine odaklan rabbim nelere kadir

inşallah bizlere de nasip olur ya..
RABBİM herkese versin ne diyim..

Günaydınn KIZLAR nasılsınız bakalım..
benim adet günüm bitti bugün 10.gün ovulasyona başlasam mı acaba yarın 11.gün olacak:18:

günaydınlar herkese...
ben de kırmızıları kovuyorum bugün
nisan ayından umutluyum, zaten bahar aylarını çok severim, bat 3 nisan, dilerim gelmezler ve biz dünyanın en büyük mutluluklarından birini yaşarız, inşallah

günaydın canım hoşgeldin..
benimde bugün yarın giderler heralde
az leklenmeler var
İnşallah uğurlu olur bahar ayı.... (

inşallah canım valla bu ay hepimizin karnı bebiş dolsun inş hayırlısıyla.. benim adet bitti bugün 10.gün

28 gün canım düzenli adet günlerim de bi bu ay 1 gün önce geldi normalde 4 şubattı ama bu ay 3 martta geldiii kırmız kartlarr:18:
o zmaan her ihtimale 12. gün başla.
yada yarın içini rahat ettirmek için.
en azından ne zmaan yumurtladığını anlamış olursun.
bende 10. gün başlıcam çünkü bu ay 26. günde oldum

inşallah canım valla bu ay hepimizin karnı bebiş dolsun inş hayırlısıyla.. benim adet bitti bugün 10.gün

hadi kızlar ovulasyonlara az kaldı

evet bende diyorum yarın başlıyyım.. kızlar başka neler yapıyorsunuz ovulasyon harici

Günaydınn KIZLAR nasılsınız bakalım..
benim adet günüm bitti bugün 10.gün ovulasyona başlasam mı acaba yarın 11.gün olacak:18:
günaydın cnm bizler iyiyiz sen nasılsın cnm senin o zaman 4 gün sonra yumurtlama günün mü oluyo??

cnm inşallah öyle olur çiçekler açarken bizimde içimizde çiçekler açar ne güzel olur

Son düzenleme:
evet bende diyorum yarın başlıyyım.. kızlar başka neler yapıyorsunuz ovulasyon harici
ben bir sürü ilaç alıyorum midem kaldırmıyo
demir ilacı
tiroid ilacı
folik asit
coraspin

kür olarak
hayıt
bal-tarçn-çörekotu
şİFA OLSUNNNN
göbüşler bebişlerle dolsun

günaydın cnm bizler iyiyiz sen nasılsın cnm senin o zaman 4 gün sonra yumurtlama günün mü oluyo??

cnm inşallah öyle olur çiçekler açarken bizimde içimizde çiçekler açar ne güzel olur

yok canım bende bilmiyorum ne zaman yurmutluyorum bakalım ilk bu ay deniycem ovulasyonu

demir ilacı
tiroid ilacı
folik asit
coraspin

kür olarak
hayıt
bal-tarçn-çörekotu
şİFA OLSUNNNN

valla ben bi folik asit kullanıyorum bide ovulasyon yapcam bu ay işte bakalım allah büyük nasip ederse bebişlerimiz bekletmesin bizleri

demir ilacı
tiroid ilacı
folik asit
coraspin

kür olarak
hayıt
bal-tarçn-çörekotu
şİFA OLSUNNNN

afiyet olsun şifa olsun cnm ve böyle olsun inşallah

İNşallah canım ya dün abimin çocuğunu gördüm bu kadar tatlı bişey maşallah yaa kız gibi suratı var :))
darısı bize inşallahhh

benim de kandaki demirim iyi ama demir depom, ferritinim düşük çıktı...hap verdi doktor ona başladım. folik asidim var ama, eşim görmesin diye içemiyorum. çünkü eşim bu ay benim korunduğumu sanıyor çok stres yaptı bu bebek işinden, fiizksel olarak etkilenmeye başladı, ilişkiye giremez olduk, ben de biraz rahatlasın diye, hap içiyor numarası yapıyorum bayağa inandı...o yüzden folik asit içemiyorum, acaba iş yerine mi getirsem, burda içiveririm

bende ilacını kullanıyorum hatta ismi gynoferon.
Pembe ilaç
Numaraya iyi fikir heee :))
bence de gizli de olsa iç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…