Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İNşallah canım ya dün abimin çocuğunu gördüm bu kadar tatlı bişey maşallah yaa kız gibi suratı var :))
darısı bize inşallahhh

evet ya benimde ablamın var resimlerini gördükçe içim eriyor resmen maşaallah çok tatlı oluyorlar bilmem kendi bebişlerimiz nasıl olurr

inşallah canım bakalım ovucan da kullancam bu ay
HEPİMİZ KOCA GÖBÜŞLÜ OLALIMMMMMMMMMM

inşaallah bu ay hepimiz hamiş kalırız allahın izinyle

cnm ben onu adetin 14.gününde yumurtlama günü oluyomuş adeti 28 günde bir olan bi kadınında ondan sordum benimde 28 günde bir olur ama hiç ovulasyon yapmadım bilmiyorum bende tabi testi eczaneden mi alıyosunuz??

cnm ben onu adetin 14.gününde yumurtlama günü oluyomuş adeti 28 günde bir olan bi kadınında ondan sordum benimde 28 günde bir olur ama hiç ovulasyon yapmadım bilmiyorum bende tabi testi eczaneden mi alıyosunuz??

valla canım doğrusunu söylemek gerekirse bende bilmiyordum burda kk den öğrendim ovulasyonu bende bu ay deniyim bi dedim aldım gg den canım netten aldım eczanelerde olmayabilir

evet ya benimde ablamın var resimlerini gördükçe içim eriyor resmen maşaallah çok tatlı oluyorlar bilmem kendi bebişlerimiz nasıl olurr

inşaallah bu ay hepimiz hamiş kalırız allahın izinyle

AYY SORMA HALASI YESİN ONUN PİPİSİNİ
birde bi tişörtü vardı üstünde bulabilirsem netten atcam buraya

valla canım doğrusunu söylemek gerekirse bende bilmiyordum burda kk den öğrendim ovulasyonu bende bu ay deniyim bi dedim aldım gg den canım netten aldım eczanelerde olmayabilir

eczanede çok pahalı.
bana da ggden almış olan arkadaşım gönderdi.
gayet ucuz orda

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit----------------1 Nisan
0fLu----------------------3 Nisan
sdtive---------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244-------------------3 Nisan
kordugum85---------------5 Nisan
medne--------------------????
sopakuzuli-----------------7 Nisan

Son düzenleme:

ben neden yokummmm canım bu listedeee

teşekkürler oflummmmmmmmmmmm..

eee şimdi biz neler yapcaz yaa kızlar biraz tüyo verin ama çalışmalar hakkında

bak şimdi ovucan yapacaksın ya eşine söyleme stres olmasın.
ben ovucanda çift çizgi görene kadar günaşırı yapcam.
çift çizgi görür görmez.
sabahları ilişki olacak.
3 sabah üstüstte.
sabahları sperm hareketliliği daha fazla olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…