kızlar ben de warım bat : 6 nisan
ben gecen ay 15. gunde progestan kullanmaya basladım 6. günüde kullandım 7. gun kahwerengiler gelmeye basladı.. ıkı gun böyle sürdü çok sinir bozucuydu yerleşme kanaması sandım önce sonra bebek düşürüorum dedim en sonunda rahatladım.. ilacımın 9. gün yanı adetımın 21. gunu adet oldum halbukı 27 gunde bi olurdum.. bu kahverengi kanamalar progesteron hormonu sonucu olduunda genelde rahım duvarı yenılendıı ıcın eskı hucrelrı atabılıomus.. progesteron kullandıysanız belkı kızlar bu ıhtımalıde dusunun..
neden progestan kullandın canım sen
2 ay once kımyasal gebelık gecırdım.. gecen ay yumurtlamadım doktorla gorustuumde yaptıı testlerde de progesteronum bıraz dusuk cıktı 4.76 ..hem yumurtlamayı sağlamak ıcın hemde rahımın kendını hazırlaması ıcın verdı.. 15.-24. gunlerde gunde 1 defa kullanıcaktım ama 8 gun kullanabıldım once kahverengıler sonra kırmızlar geldı.. haftaya salı randevum war..yumurta takıbı ıstıcem.. 2-3 gunde bı gıdıp gelmem demek ama deger..yeterkı hayırlı bı ewlat wersın bıze Allahım.. sen progestan kullanıyor musun ?
Selam kizlarrr
dün aksam gördügüm ovu-test ten sonra bugün calismalar yaptik ve ben 1 saat 20 dakika bacaklarim dikili kaldim ve 2 saat te sol tarafima uzanip bacaklarimi kivirarak uyudum...
aksama devam calismalara
hayır canım kullanmıyorum benimde 6 ocakta bi düşüğüm oldu hamileyken kullanmıştım şuan da zaten anlamadım bu kahve lekeleri
3 martta adet oldum 9 martta bitti ve bugün kahverengi leke geldi hala şoktayım ya neden geldi diye yarın doktora gidicem kontrole
a.selam canım iyi maşaallah..
çalışmalara devam...
durmak yok yola devammm
Aynen canim,
ya düsünsene aslinda dün test yapmayadabilirdim,yani son bir testim kalmisti düsün,ve 20.2. -24.2. kadar adet oldum yani gec döllenme,bende diger yaptigim ilk testlerde üzülmüstüm kacirdim diye yumurtlamayi,ama son kalan testi öylesine yaptim ve gülen yüzü gördüm cok sükür...
hadi bak sen görmüşsün bugünde ben başladım ovulasyona inş bende yakında görürüm canım
Insallah canim,
senin tarihler nedir?
valla ben geçen ay 4 şubatta adet olmuştum..
bu ay 3 martta oldum.. 9 martta bitti..
bugün bide kahverengi lekeler geldi neden geldiyse
yarın o yüzden bi doktora gidicem
bilmem ki canim:26:
ama hamile oldugu halde adet görende var
valla doktora gidip rahatlamak için yarın gidicem işte bakalım
Hadi hayirlisi olsun canim Allah yüzünü güldürsün tez zamanda
hepimizin Insallah
saol canım da bişey yoktur yaa içimden öyle bi şey geçmiyor yani hamile falan değilimdir
keşke olsa ama nerdeeee
Canim ya asla asla diyemeyiz,yani adet olmana ragmen bile hamile olabilirsin
nerdesin yine kayboldunuz hepinizz yaaaaaaa olmuyor bakın
eğer öyleysem şoka girerim heralde ama en azından bi belirtisi olmaz mı öyle olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?