düşükte olsa ihtimal olabılır canım.annem kızkardeşimde feci şekilde adet olmus hamıle deılım dıe dusunuomus.. sen yınede baktır nolur noolmaz.. belkı tedbır alman gerekır..
oluyor canim oluyor,varmis böyle durumlarda
valla bilmem ama inşaallah öyle bişey olsa..
yani bi belirti falan vermez mi diyorum ne biliyim gebelik olsa
valla ne biliyim kafam karıştı ilk gebeliğim normal olmuştu bilmem tabi herşey Allahtan hayırlısı ne diyim
En iyisi doktora gitmek
ama ben mesela belirgin olmayan durumlardada korkuyorum doktora gidip negatif haber almaya
yanii insan korkuyor her ihtimalde ben hiç böyle olmamıştım bugüne kadar
o yüzden korkuyorum bişey mi var acaba diyorum ama gebelik hiç aklıma gelmedi tabi..bakcaz sonucu görcez yarın artık
o yüzden korkuyorum bişey mi var acaba diyorum ama gebelik hiç aklıma gelmedi tabi..bakcaz sonucu görcez yarın artık
ewet canım ne oldugunu öğrenırsın.. hamılelık yoksa da canını sıkma ii haber hamılelıkten oncekı ay adet duzuenı deısenler oluomus
Oflu'mmmmm erken geldim bak ama sen yoksuuunnn :106::105:
melihayigit haklısın canım ama insan takıyor işte bende taktım bi kere
günaydın canım iyiyim ben teşekkür ederimm :)
hadi hayırlı haberlerle gel.
inşallah iyileşicek yavrucuğun
günaydın çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur bizimde inşallah ama artık iyice psikolojim bozuldu her ay hüsrana uğramaktan yoruldum bide bu yumurtalıkların yavaş çalışması varmış acaba bundan dolayımı hamile kalamıyorum stres hat safada zaten 2 ay progestan kullandım bu 3. ay artık olacak 7 aydırda uğraşıoz valla bu ay çok umutlandım ama 12 martta kırmızıları gördüm bakalım hayırlısı herşeyin sabretmeye çalışıyorum ama canımıda sıkmıyo değilim..:18:kızlar günaydın nasılsınızzz
dün görümcemin cocuğu hastalanmış
cerrahpaşaya gittiler.
benim kocişte ordaydı arabayı verdi onlara.
gece 2.30 da geldiler.
Doktor damar tıkanıklığından söz etmiş.
inşallah öyle bişey değildir.
günaydın çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur bizimde inşallah ama artık iyice psikolojim bozuldu her ay hüsrana uğramaktan yoruldum bide bu yumurtalıkların yavaş çalışması varmış acaba bundan dolayımı hamile kalamıyorum stres hat safada zaten 2 ay progestan kullandım bu 3. ay artık olacak 7 aydırda uğraşıoz valla bu ay çok umutlandım ama 12 martta kırmızıları gördüm bakalım hayırlısı herşeyin sabretmeye çalışıyorum ama canımıda sıkmıyo değilim..:18:
canım yaa hepimiz aynı durumdayızbenimde bu 9.ayım olacak beklemek çok zormuş
zormuş valla canım bide kayınvalidem çocuğu olmuyo damgasını bastı bana sinirlerim oynadı valla[/QUOT
ay çok sinir, daha kaç ay olmuşki böyle birşey söylüyor çok ayıp
ayıp ki nasıl ayıp artık çıldırmma ramak kaldı valla
sıkma canını tatlım malesef büyükler bazen böyle saçmalayıp anlayışsız olabiliyorlar, strese sokma kendini unutma bebişlerimize kavuşmak için mümkün olduğunca rahat olmamız gerek:) doktora gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?