çok moralim bozuk ağlamk istiyorum hıçkıra hıçkıra(((((((((((....başlarda hiç takmamıştım ama zaman geçtikçe sabrım da azalıyor..benim hiçç düşüğümde olmadı yani hiç gebelik olmadı. Eşimin sperm hareketliliği azdı 1 defa test yaptık gerçi acaba bu sperm testleri yanlış çıkabiliyor mu? çünkü sayı herşey iyi sadece hareketliliği %25 idi.acaba daha mı düşük sayı die şimdi kafada kocaman bir soru .....
her şeyde bir hayır var be canım..
ALLAH korumuş sizleri de...
inşallah olur bebeğimiz bu hasret çok başka..
kesinlikle hiçbir şeye benzemiyor bu hasret, inşallah biter ama çok şükür ki daha önce hamile kalmışsın inş yine olur bu sefer sımsıkı tutunur sana.))
sağol canım hoşgeldinn..
inşallah uğurlu olur...
gebesindir inşallahh...
hoşgeldin canım neden üzgünsün ama :26:
İnşallah canım benim kaldım ama ne olacak sonumuz inan bilmiyorum...
tek dileğim bütün kardeşlerimin hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması....
benim hic umudum yok.gecen aylarda kist olmustu acaba genemi oyle bisi diye korkuyorum cok.gecen sefer klomenden olmustu ama genede korkuyorum.
amin canım inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin......
nerdesin canım sen:))dualarına kocaman AMİn diyorum balımmm böceğim
klomen kullanıp çatlama iğnesi mi vuruluyosun..
çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor malesef..
doktora git istersen en azından kist olup olmadığına bakarsın.
ya da test yaptır yoksa gidersin doktora bence.
nerdesin canım sen:))
4ay once doktorum klomen verdi ama igne vermedi bana o yuzden kust oldu daha sonra adetle tamamen gitti.pazartesiye kadar bekleyip test yaptiricam yoksa bisi doktora gidicem canim.
evdeeee
diye espri yapsam çok kötü olur heralde
istanbuldanım tatlım sen
4ay once doktorum klomen verdi ama igne vermedi bana o yuzden kust oldu daha sonra adetle tamamen gitti.pazartesiye kadar bekleyip test yaptiricam yoksa bisi doktora gidicem canim.
ben vandayım cnm zorunlu hizmet:))
anladım canım..
öyle yaparsın o zaman.
bende büyük ihtimal yarın doktora gidicem hormonlarıma baktırcam.
düşükten sonra baktırmıştım ama benim tsh ve prolaktin sorunum var malesef..
o yüzden baktırmak istiyorum:
öğretmenlik falan mı tatlım.
ev kadını olduk biz...
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsunnnn
yok canım yeterince pimpirikli biriyim ben ihmal etmem :)ihmal etme cnm yarn mutlaka git doktora insallah bu ay gobuslermz dolcak
evet öğretmenim:)) depremden dolayı çok öğrenci gitti derslerimiz azaldı baya o yüzden baya boşum:))
evettt kadınlar günü; günümüz kutlu olsun:)) inş anneler gününü de kutlarız tatlımm
ev kadınlığı dünyanın en zor mesleği; her gün ne yapsam ne pişirsem çok büyük mesai:))
üzgünüm çünkü bu ay çok ümitliydim adet ağrısı sancısı hiç belirti yoktu içim kıpır kıpırdı bu ay eşime güzel bir sürpriz gelecek derken 7 martta kötü sürprizle uyandım tüm beklentim nisanda inşallah.ben hamile kalmayı çok hafife aldım sanırım dizilerde millet tek ilişkide hamile kalıyor ya ondan hafife aldım belkide :))))
üzgünüm çünkü bu ay çok ümitliydim adet ağrısı sancısı hiç belirti yoktu içim kıpır kıpırdı bu ay eşime güzel bir sürpriz gelecek derken 7 martta kötü sürprizle uyandım tüm beklentim nisanda inşallah.ben hamile kalmayı çok hafife aldım sanırım dizilerde millet tek ilişkide hamile kalıyor ya ondan hafife aldım belkide :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?