Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım neden moralin bozuk
üzülme ne olur hepimizin var bi sınavı...
tüp bebek merkezlerinde yapılan spremiyogram testlerinin daha sağlıklı sonuçlar verdiğini okudum burda.
birde sonuçların 1 günde çıkması lazımmış..
eşine neden keçiboynuzu peknmezi yedirmiyosun sabah akşam ?
denesene balım...
her şeyde bir vesile var..

her şeyde bir hayır var be canım..
ALLAH korumuş sizleri de...
inşallah olur bebeğimiz bu hasret çok başka..

kesinlikle hiçbir şeye benzemiyor bu hasret, inşallah biter ama çok şükür ki daha önce hamile kalmışsın inş yine olur bu sefer sımsıkı tutunur sana.))

kesinlikle hiçbir şeye benzemiyor bu hasret, inşallah biter ama çok şükür ki daha önce hamile kalmışsın inş yine olur bu sefer sımsıkı tutunur sana.))

İnşallah canım benim kaldım ama ne olacak sonumuz inan bilmiyorum...
tek dileğim bütün kardeşlerimin hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması....

sağol canım hoşgeldinn..
inşallah uğurlu olur...
gebesindir inşallahh...

hoşgeldin canım neden üzgünsün ama :26:

benim hic umudum yok.gecen aylarda kist olmustu acaba genemi oyle bisi diye korkuyorum cok.gecen sefer klomenden olmustu ama genede korkuyorum.

İnşallah canım benim kaldım ama ne olacak sonumuz inan bilmiyorum...
tek dileğim bütün kardeşlerimin hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması....

amin canım inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin......

benim hic umudum yok.gecen aylarda kist olmustu acaba genemi oyle bisi diye korkuyorum cok.gecen sefer klomenden olmustu ama genede korkuyorum.

klomen kullanıp çatlama iğnesi mi vuruluyosun..
çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor malesef..
doktora git istersen en azından kist olup olmadığına bakarsın.
ya da test yaptır yoksa gidersin doktora bence.

4ay once doktorum klomen verdi ama igne vermedi bana o yuzden kust oldu daha sonra adetle tamamen gitti.pazartesiye kadar bekleyip test yaptiricam yoksa bisi doktora gidicem canim.

4ay once doktorum klomen verdi ama igne vermedi bana o yuzden kust oldu daha sonra adetle tamamen gitti.pazartesiye kadar bekleyip test yaptiricam yoksa bisi doktora gidicem canim.

anladım canım..
öyle yaparsın o zaman.
bende büyük ihtimal yarın doktora gidicem hormonlarıma baktırcam.
düşükten sonra baktırmıştım ama benim tsh ve prolaktin sorunum var malesef..
o yüzden baktırmak istiyorum:

ben vandayım cnm zorunlu hizmet:))

öğretmenlik falan mı tatlım.
ev kadını olduk biz...
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsunnnn

ihmal etme cnm yarn mutlaka git doktora insallah bu ay gobuslermz dolcak

öğretmenlik falan mı tatlım.
ev kadını olduk biz...
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsunnnn

evet öğretmenim:)) depremden dolayı çok öğrenci gitti derslerimiz azaldı baya o yüzden baya boşum:))
evettt kadınlar günü; günümüz kutlu olsun:)) inş anneler gününü de kutlarız tatlımm
ev kadınlığı dünyanın en zor mesleği; her gün ne yapsam ne pişirsem çok büyük mesai:))

üzgünüm çünkü bu ay çok ümitliydim adet ağrısı sancısı hiç belirti yoktu içim kıpır kıpırdı bu ay eşime güzel bir sürpriz gelecek derken 7 martta kötü sürprizle uyandım tüm beklentim nisanda inşallah.ben hamile kalmayı çok hafife aldım sanırım dizilerde millet tek ilişkide hamile kalıyor ya ondan hafife aldım belkide :))))

ihmal etme cnm yarn mutlaka git doktora insallah bu ay gobuslermz dolcak
yok canım yeterince pimpirikli biriyim ben ihmal etmem :)
doktorunn belası oldum resmen..

ne kutsal meslek ne güzel bende açıktan okuyodum edebiyat malesef eşimin kıskannçlığı yüzünden devam edemedim.
onlarında formasyon durumları olduğu için kaldı seneye daha farklı bir meslek okuyacağım..
babam bu duruma çok kızıyo çünkü...

sorma en sinir olduğum şey ne yemek yapıcam..
yemek yapmak dert değil de ..
ne yapacam diye düşünmek dert

film deme kuzu bana deli oluyorum.
arkadaş bi kere oluyo aaa hamileeyimmmmmmm
bende diyorum ki eşime filmlere transfer olalım biz senle en iyisi

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay hep birlikte hamile kalırız:)) önceden hemen hamile kalınabildiğini sanıyormuşuz hepimiz,meğer ne zormuş hepimiz aynı şaşkınlık içindeyiz

zaten fetih 1453'te ulubatlı'da bıraktı kızı tek gecede hamile.filmin orda koptuk zaten gülmekten biz uğraşırken tövbe ya neler konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…