yok canım yeterince pimpirikli biriyim ben ihmal etmem :)
doktorunn belası oldum resmen..
ne kutsal meslek ne güzel bende açıktan okuyodum edebiyat malesef eşimin kıskannçlığı yüzünden devam edemedim.
onlarında formasyon durumları olduğu için kaldı seneye daha farklı bir meslek okuyacağım..
babam bu duruma çok kızıyo çünkü...
sorma en sinir olduğum şey ne yemek yapıcam..
yemek yapmak dert değil de ..
ne yapacam diye düşünmek dert
zaten fetih 1453'te ulubatlı'da bıraktı kızı tek gecede hamile.filmin orda koptuk zaten gülmekten biz uğraşırken tövbe ya neler konuşuyoruz.
ah bu eşler:) biz birde aynı okuldayız
inş canım hakkında hayırlı olan bir mesleği bulursun yaş kaç bu arada.. babalar kızları çalışsın istiyor doğal olarak ama ev hanımlığıda güzel ya bazen çok özeniyorum
evet kadınları en çok meşgul eden soruymuş ne pişirsem, karar versen problem kalmıyorda işte karar verebilsen:)
ben ilk ay bu kadar zor olduğunu bilmeden bir de balayındaydık kafa rahat hamile kaldım ama devam etmedi malesef; tabi sonra herşeyi öğrenince artık stres yapmaktan herhalde hala olamadı, fazla bilmemek gerekiyor sanırım; filmlere baksana hiç ummuyorlar bile hamile olduğunu bir bayılıyor tamam :)))
ben ilk ay bu kadar zor olduğunu bilmeden bir de balayındaydık kafa rahat hamile kaldım ama devam etmedi malesef; tabi sonra herşeyi öğrenince artık stres yapmaktan herhalde hala olamadı, fazla bilmemek gerekiyor sanırım; filmlere baksana hiç ummuyorlar bile hamile olduğunu bir bayılıyor tamam :)))
küçüğüm daha bennn
21 yaşındayım tatllım
oo daha çok zaman varmış önünde :)) bende 27 yaşındayım
doktora gittiğimde artık tıbbi terimler kullanıyorum bir kaç daha hamile kalmasam kadın doğum doktoru kadar bilgiye sahip olacam :)) herkes çok kızıyor bu kadar bilme rahat ol falan diye ama demesi kolay insan herşeyi bilmek öğrenmek istiyor:)
aynen tatlım.
aynı tepkileri görüyoruö.
hatta gebe kaldığımda karından kese göründüğünde doktora dedim ki değerim artık 3000 üstündedir dimi dedim.
dediki sen nerden biliyosun bu değerleri.
dedim ben bilirim
çok şey bilmek hem iyi hem kötü....
evet ama artık öğrendik :)) yapacak bişey yok bizde böyle hamiş kalalım; forumu hep takip ederdim ama çok yazmazdım bakalım forum uğurlu gelir belkim :))
bu arada cnm az önce tsh ve prolaktin hormonlarım sorunlu demiştin nedir sorunun bende ilk yaptırdığımda prolaktinim 17 çıkmıştı, doktor çok önemli bir değer değil deyip ilaç verdi, sonraki ay 0,2 ye düştü boş yere ilaç kullanmış oldum yani.. diğer hormonlarım iyi çıktı bu ay yaptırsam mı diye kararsız kaldım
gecen aksam annemle konusurken dedim carsamba adet olcam annemde olmiyxan dedi neden dedim bence hamilesin ben oyle hisettim dedi anne dalga gecme bnle berde bende o sans dedim neden olmasin ikinizdede sorun yok cok sukur olcak dedi
hayıt suyu dengede tutuyomuşprolaktin stresle arkadaş hormonmuş aslında yine yükselmiş olabilir bende de korkuyorum yine yaptırmaya
gecen aksam annemle konusurken dedim carsamba adet olcam annemde olmiyxan dedi neden dedim bence hamilesin ben oyle hisettim dedi anne dalga gecme bnle berde bende o sans dedim neden olmasin ikinizdede sorun yok cok sukur olcak dedi
hayıt suyu dengede tutuyomuş
ben baya zamandır kullanıyorum onu :)
inşallah annenin içine doğmuştur..[/QUOTE
hmm hafta sonu bir aktara gideyim bakayım ne var ne yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?