Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İNşallah güzel haberlerle geleceksin :))
her ay yeni umut

canım sıkılıyo evde yaaa off zamanda geçmiyo..
artık yaz geldi hiç zaman geçmezzz :26:

aynen ya dışarda güneş var biz evdeyiz...benimde canım sıkılıyo da sizlerle sıkıntımı gideriyorum biraz...yazında evde durmak daha sıkıcı

aynen ya dışarda güneş var biz evdeyiz...benimde canım sıkılıyo da sizlerle sıkıntımı gideriyorum biraz...yazında evde durmak daha sıkıcı

evet eşimde hiç dıları çıkartmıyo beni sinir oluyorum yaa
utanmasa pencereden baktırmayacak (

evet eşimde hiç dıları çıkartmıyo beni sinir oluyorum yaa
utanmasa pencereden baktırmayacak (

sorma ya benım eşimde oyle ama yaz gelince akşamlaarı sahile gezmeye gidiyoruz ara sıra... oda olmassa bunalıma gircem evde...kıskancmı eşin:26:

sorma ya benım eşimde oyle ama yaz gelince akşamlaarı sahile gezmeye gidiyoruz ara sıra... oda olmassa bunalıma gircem evde...kıskancmı eşin:26:

hemde nasıl çıldırtıyo beni.
geçen yaz açıktım hani kısa kollu falan giyiyodum.. o t badiler varya bikere ondan giydim.
kıyametler koptu ki gene üstüüne kısa sweet giymişyim önü açıktı ama.
yok oram buram gözüküyomuş.
bu sonmuş.
bidaha bi yere gitmeyecekmişiz..
falan filan..
hatta feshaneye gitmiştik..
getirdi ama burnumdan getirdi..

ayy canım senin eşinde cok kıskancmış...benimkide kıskanctır tek başıma carşıya göndermez ama yanımdayken kıskanclık yapmaz...ne yapalım bizde eşlerimize ayak uydurcaz onlarda sevdikleri icin kıskanıyolar ama fazlası zarar tabi...

evet tatlım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.
canım inşallah tutunur meleğin sana....
rabbim dualarımızı kabul etsin...amin...

ayy canım senin eşinde cok kıskancmış...benimkide kıskanctır tek başıma carşıya göndermez ama yanımdayken kıskanclık yapmaz...ne yapalım bizde eşlerimize ayak uydurcaz onlarda sevdikleri icin kıskanıyolar ama fazlası zarar tabi...

Smear testini cinsel ilişkiye başladıktan 1 sene sonra yapıyorlar canım

Geçmişi okurken yazayım dedim.. Ben vajinal akıntı sebebi ile jinekolojik muayene oldum ve smear yapıldı bana. Yapıldığında daha 2 aylık evliydim ve özelede gitmedim devlet hastanesiydi.

aşırı kıskanççççç
bide bencill işte..
kendi geziyo tıkıyo beni eve

evet tatlım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.
canım inşallah tutunur meleğin sana....
rabbim dualarımızı kabul etsin...amin...
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda...

Geçmişi okurken yazayım dedim.. Ben vajinal akıntı sebebi ile jinekolojik muayene oldum ve smear yapıldı bana. Yapıldığında daha 2 aylık evliydim ve özelede gitmedim devlet hastanesiydi.
bana da hiç sormadılar enfeksiyonun senesi yoktur heralde.
denize gittiğinizde de mutlaka tampon kullanın.
enfeksiyon yuvası öyle yerler...

ama öyle olmazki bu konuda konuşmanız lazım hem sıkıntı stres bebişin gelmesinide engelliyo...aşırı kıskanclıkta iyi degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…