canım naber?
sana ne sorucam seninde 2 düşüğün olmuştu değil mi yoksa dış gebelikmiydi?
sizden na tür testler istedi doktorun bunlar sonucunda.
ben dün doktora gittimde bu iki kimyasal gebelik iiçin için rahat edicekse diye
birr dünya test verdi bana :26:
evet canım..
gebelik takvimine baktım da 2 hafta 2 günlük yazıyor.
benim sat 11 sanıyorum ama 7 martmış.
batta 3-4 nisan
heyecana az kaldı pfff
slm kıslar naıslsınız
İnşallah canımm haklısın...
hayırlısı olsun hakkımızda.
canım benim ya üzme kendini bende cok üzülüyorum ama biliyosun stresrte bebişin gelmesini engelliyo iyi düşünelim iyi olsun
aaa canım şimdi aklımdan geciyodun seni yazcaktım nerde bu kız diye...
hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli...
Şimdi senin bat kaç ben anlamadım canım
Slm, hoşgeldin canım, bende arada bir bakıyorumm eşim dikizliyoo
3-4 nisan bebeğim hoşgeldinŞimdi senin bat kaç ben anlamadım canım
Slm, hoşgeldin canım, bende arada bir bakıyorumm eşim dikizliyoo
haklısınız moral bozmayacağızz :))heh böyle ol işte canıminş gelecek bebişler :))
eşim benden daha olumlu açıkcası.aynen oyle tatlım benım cevremde benden sonra evlenıp cocuk sahıbı olan okadfar cok ınsanvarkı ınanmassın onları dusunerek nıye kendımı hayatı zından edıyım esımı sevıyorum oda benı sevıyo bız bırbırımıze yetıyoruz o oyle demış bu boyle demış umrumuzda deıl ınanıyoruz rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek zamanımız var oyuzden hıc uzmetatlım kendını de esnıde
ıyıyım tatlım sen nasılsın dun ızınlıydım evde kosusturmacadan gıremedım senın keyfın nasıl oflum uzgun bıras
aynen oyle tatlım benım cevremde benden sonra evlenıp cocuk sahıbı olan okadfar cok ınsanvarkı ınanmassın onları dusunerek nıye kendımı hayatı zından edıyım esımı sevıyorum oda benı sevıyo bız bırbırımıze yetıyoruz o oyle demış bu boyle demış umrumuzda deıl ınanıyoruz rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek zamanımız var oyuzden hıc uzmetatlım kendını de esnıde
ıyıyım tatlım sen nasılsın dun ızınlıydım evde kosusturmacadan gıremedım senın keyfın nasıl oflum uzgun bıras
bende iyiyim canım ... yarın doktor randevum var ondan sonra moralim nasıl olur bilmiyorum...inş güzel haberlerle dönerim ...
bende iyiyim canım ... yarın doktor randevum var ondan sonra moralim nasıl olur bilmiyorum...inş güzel haberlerle dönerim ...
inş canım benim agzından bal damlıyoiçime doğann süper haberlerle geleceksin
hadı hayırlısı tatlım cok gusel haberlerle donuceksın bak goruceksın stres yapma kendıne
dikizlesin dursun boşver
3-4 nisan bebeğim hoşgeldin
inş canım benim agzından bal damlıyoyumoşlar buyumuştur inş...
inş canım cok sagol moral oluyosunuz valla bana54::...bu ay catlatma igneside olcam inş rabbim hepimize nasip eder hayırlısıyla....
Postaladımm
Hoşbuldum canımYarın memleketime gidiyorum günübirlik, ailemi görücemm Ama kafama takılan birşey var, bizim ovulasyon dönemimiz geçmişmidir kii?:26:
kızlar ben cıkıyorum...bıcı bıcı yapıyım... akşama biraz süsleneyimmalum calışmalara başlamak gerekiyo öpüyorum hepinizi
benimki 2 gün önce bitti
ama her ihtimale bugünde yapıcam.
bak mesela 13. 14. gün gördüm
bugün 17. gün bugünde yapıcam
Benim sat. senden 2-3 gün önceydi sanırım:44: Aman inşallah geçmiştir çünkü kayınvalidemin bizle dönme ihtimali var5 gün kadar falan durucak o varken biz halvet falan yapamayız
ovulasyon bitmiştir o zaman.
akıntını kontrol ettin mi peki?
inşallah gebesindir bu ay kaynanan gelse de gerek kalmaz halvete
İnşallah canım da sanki bu ayda yok bişey gibi hissediyorum, hayırlısı bakalımAkıntı bende hep oluyo, vajinal akıntı ile yumoş akıntısını ayırd edemiyorum bazen ama yok herhalde uzayan bi sıvı :26:
inş canım benim agzından bal damlıyoyumoşlar buyumuştur inş...
inş canım cok sagol moral oluyosunuz valla bana54::...bu ay catlatma igneside olcam inş rabbim hepimize nasip eder hayırlısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?