Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyilik tatlım senden naber ??
2 düşük canım.
canım ben devlet hastanesinde yaptırdım bir takım testler.
ama p.tesi üniye gidicem o ne diyecek bilmiyorum

İnşallah canımm haklısın...
hayırlısı olsun hakkımızda.

aynen oyle tatlım benım cevremde benden sonra evlenıp cocuk sahıbı olan okadfar cok ınsanvarkı ınanmassın onları dusunerek nıye kendımı hayatı zından edıyım esımı sevıyorum oda benı sevıyo bız bırbırımıze yetıyoruz o oyle demış bu boyle demış umrumuzda deıl ınanıyoruz rabbım bızımde yuzumuzu guldurecek zamanımız var oyuzden hıc uzmetatlım kendını de esnıde

ıyıyım tatlım sen nasılsın dun ızınlıydım evde kosusturmacadan gıremedım senın keyfın nasıl oflum uzgun bıras

Şimdi senin bat kaç ben anlamadım canım

Slm, hoşgeldin canım, bende arada bir bakıyorumm eşim dikizliyoo
3-4 nisan bebeğim hoşgeldin

heh böyle ol işte canım inş gelecek bebişler :))
haklısınız moral bozmayacağızz :))
inşallahhh

eşim benden daha olumlu açıkcası.
üzülme olur diyor takma diyor
ama bi olsa bayram edecek :)

bende iyiyim canım ... yarın doktor randevum var ondan sonra moralim nasıl olur bilmiyorum...inş güzel haberlerle dönerim ...

bende iyiyim canım ... yarın doktor randevum var ondan sonra moralim nasıl olur bilmiyorum...inş güzel haberlerle dönerim ...

hadı hayırlısı tatlım cok gusel haberlerle donuceksın bak goruceksın stres yapma kendıne

içime doğann süper haberlerle geleceksin
inş canım benim agzından bal damlıyo yumoşlar buyumuştur inş...
hadı hayırlısı tatlım cok gusel haberlerle donuceksın bak goruceksın stres yapma kendıne

inş canım cok sagol moral oluyosunuz valla bana54::...bu ay catlatma igneside olcam inş rabbim hepimize nasip eder hayırlısıyla....

Postaladımm

Hoşbuldum canım Yarın memleketime gidiyorum günübirlik, ailemi görücemm Ama kafama takılan birşey var, bizim ovulasyon dönemimiz geçmişmidir kii?:26:

benimki 2 gün önce bitti
ama her ihtimale bugünde yapıcam.
bak mesela 13. 14. gün gördüm
bugün 17. gün bugünde yapıcam

kızlar ben cıkıyorum...bıcı bıcı yapıyım... akşama biraz süsleneyimmalum calışmalara başlamak gerekiyoöpüyorum hepinizi

benimki 2 gün önce bitti
ama her ihtimale bugünde yapıcam.
bak mesela 13. 14. gün gördüm
bugün 17. gün bugünde yapıcam

Benim sat. senden 2-3 gün önceydi sanırım:44: Aman inşallah geçmiştir çünkü kayınvalidemin bizle dönme ihtimali var 5 gün kadar falan durucak o varken biz halvet falan yapamayız

Benim sat. senden 2-3 gün önceydi sanırım:44: Aman inşallah geçmiştir çünkü kayınvalidemin bizle dönme ihtimali var 5 gün kadar falan durucak o varken biz halvet falan yapamayız

ovulasyon bitmiştir o zaman.
akıntını kontrol ettin mi peki?
inşallah gebesindir bu ay kaynanan gelse de gerek kalmaz halvete

ovulasyon bitmiştir o zaman.
akıntını kontrol ettin mi peki?
inşallah gebesindir bu ay kaynanan gelse de gerek kalmaz halvete

İnşallah canım da sanki bu ayda yok bişey gibi hissediyorum, hayırlısı bakalım Akıntı bende hep oluyo, vajinal akıntı ile yumoş akıntısını ayırd edemiyorum bazen ama yok herhalde uzayan bi sıvı :26:

gerçi benim 2 aydır yok öyle akıntı ama
yumurtlama var yani.
akıntı olacak diye bişey yokmuş demekki :)

inş canım benim agzından bal damlıyo yumoşlar buyumuştur inş...

inş canım cok sagol moral oluyosunuz valla bana54::...bu ay catlatma igneside olcam inş rabbim hepimize nasip eder hayırlısıyla....

ayyy cok gusel hadı bakalım beklıyoruz bat gunundekı posıtıf cızgıyı hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…