[ı]hoşgeldin canım...
Biz hep umutluyuz.... :)
bu ay olur inşallah...
Eklerim tabi listeyi bulayım :)[/ı]
3 ay beraber bekleriz bebeğim ne olacak :)))kıızzz oflu beni de ekle listeye deki benim için 3 ay engelli de
saol cnm teşekkr ederim ben geçen ay ovulasyondan sonra denedim ilk defa olmadı bakalım bu ay ne olucek :d
iyiyim canım şu internet gidip gidip durmasa dahada iyi olucamdabenide listene eklermisin benim bat 10 nisan
tünaydın kızlarr..:)aman maşallah diyelim benim netime hiç gitmiyor
ekledim tatlım :)
Sen yine de bana "nasılsın?" diye sorma.. "iyiyim" desem yalan olur; "kötüyüm" desem inancıma dokunur..
En güzeli şükre vurayım dilimi; belki o zaman kalbim kurtulur...
ben bu sözü çooook beğendiiimmmm
iyimisin şeker görüşemedik moralin iyimi..
ALLAH iyilik versin cnm bende iyim çok şükür hastalığım bitiyor kısmetse sıra ovulasyonda :)iyiyim canım ya ne olsun dün baya sinirlendim üni. hastanesinde malum.
ama iyiyim.
ALLAH işini bilir diyorum sadece.
sen nasılsın??
birde demin ne oldu anlatayım :)
şu oda spreyini yüksekçe bir yere koymuştum dedim diğer odalara da sıkayım neyse sıktım yerine koyucam.
koydum sanıyodum sen düşşş bi korktum kii fıss diye yüzüme fısladı parfümm
maşallah maşallah aman gitmesinsenin bata az kalmış canım varmı bi dedğişiklik hissediyomusun
ohh hadi yeni çalışmalar başlasın :)))ALLAH iyilik versin cnm bende iyim çok şükür hastalığım bitiyor kısmetse sıra ovulasyonda :)
aman dikkat et şeker ya aslında bu kimyasallar pek iyi değil..ben cok kullanmıyorum..
selamlar hepimiz buay sürpriz bebiş haberleri alırız inşallah.
dr kontrolundeyım bu ay. 1tane yumurtam var 24mm olmuş bayagı bi büyük catlarmı bilmiyorum :44:
hepimiz için hayırlısı bu streslerden kurtarsın ALLAHIM bizii hayırlısı ıle eli ayagı düzgün bebişlerimize kavuşalımmmm...
ayrıca bat: nısan 13 lıstenıze eklersenız sevırınım
selamlar hepimiz buay sürpriz bebiş haberleri alırız inşallah.
dr kontrolundeyım bu ay. 1tane yumurtam var 24mm olmuş bayagı bi büyük catlarmı bilmiyorum :44:
hepimiz için hayırlısı bu streslerden kurtarsın ALLAHIM bizii hayırlısı ıle eli ayagı düzgün bebişlerimize kavuşalımmmm...
ayrıca bat: nısan 13 lıstenıze eklersenız sevırınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?