Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oflucum görüşemiyoruz he yaa giriyorum kapıdan bakıp kaçıyorum sınavlarım yaklaştı ders çalışmam lazım bu kürtajdı falan derken çalışamadım iki haftayı iyi değerlendirmem lazım o yüzden bilgisayardan uzak durmak benim yararıma Sen ne yapıyorsun nasılsın günün özlü sözlerini paylaşıyodun valla çok güzzeeell beğendim sözleri hatta sen her sabah bizlere günü sözü diye şöyle iç açıcı sözler yaz ki umutlar kucak kucak dolsun yüreğimize mutluluklar pır pır uçuşsun ellerimiz de (kendimi 7 numarada zeliha yenge gibi hissettim birden )

ohh hadi yeni çalışmalar başlasın :)))
aman koku olsun diye kullanıyorum.
malum eşim sigara içtiği için ben kullanıyorum...

EVET canım çalışmalar başlıcak bu ay son olur inşallah hayırlısıyla :)

yok bebeğim yaa ben gripten bişey hissedemiyorum malesef.
burnum tıkanmışş sesim değişmiş..
erkek sesi gibi böğğğ
kendi sesimden korktum sabah

bende adetin 14.günü uzayan akıntıyı gördüm ama çok azdı şimdide hiç birşey hissetmiyorum hep diyolarya yumurtlamadan sonra bebek yerleşirken sol kasıkta batmalar ağrılar akıntı falan oluyormuş bende hiçbiri yok malesef yine tutturamadık galiba

hoşgeldin gıı nerelerdesin sen...
çalış da bizi de boşlama bak küserizzz :))
iyiyim valla grip olmuşum nefes almaya çalışıyorum :)
olur canım yazarım tabiii umut dolu sözler.. :))
kız o zeliha yenge kim

hoşgeldin gamzecim...
çatlatma iğnesi falan olmadın sanırım.
hadi inşallah çatlarr
havuç ye bol bolll da çatlasın :))
listeye de hemen ekliyorum :)
[/QUOTE]

catlatma iğnesi vermedi drum bılmıyorumkı canım .. tabı catlamazsa tosun gibi kıstım olacak beklemedeyım canım bakalım

EVET canım çalışmalar başlıcak bu ay son olur inşallah hayırlısıyla :)
benim ovulasyon biteli çok oldu.
eşimde bilmiyo ya ovulasyon testi olayını.
hadi gel çocuk yapalım diyor.
bende olur diyorum strese girmesin diye

ben o uzayan akıntıyı hiç görmedim bu ay ama yumurtlama vardı.
bakalım ne olacak.
benim sancılar başlar bugün yarın adet belirtileri mi acaba :26:

catlatma iğnesi vermedi drum bılmıyorumkı canım .. tabı catlamazsa tosun gibi kıstım olacak beklemedeyım canım bakalım

vermediyse o zaman vardır bi bildiği..
ALLAH korusun ne kisti..
bebeğe dönüşsün o bebeğe :)
bir sipoşşş bir yumoşşşşş eşittir beboşşş

boşlamamaya çalışıyom sizde beni boşlamayın haa azcık gelmezsem buralara kara bulutları getirmeyin hep mutlu olalım oohhh ne güzel valla o vakit bebeklerimiz bize daha hızlı gelir inşallah

Kıız trt1 de 7 numara diye bir dizi vardı bir zamanlar bilir misin bilmem eğer bilmiyosan sabahları saat 9 da oynuyo izle çok güzel bir dizidir orda şebnem sönmez zeliha karekterini canlandırıyo birden ona benzettim kendimi netten bakarsan bulursun

vermediyse o zaman vardır bi bildiği..
ALLAH korusun ne kisti..
bebeğe dönüşsün o bebeğe :)
bir sipoşşş bir yumoşşşşş eşittir beboşşş

canım %90 kalırsın dedı dr. kocişe baglı benden günah gitti artık... kürler gercekten işe yarıyo.. küçüklerdende birsürü yumurta vardı

benim ovulasyon biteli çok oldu.
eşimde bilmiyo ya ovulasyon testi olayını.
hadi gel çocuk yapalım diyor.
bende olur diyorum strese girmesin diye

ben ovulasyonu netten hesaplıyorum cnm doğrumu bilmiorum ama ordan bakıyorum siz ecz. alıyosunuz galiba onuda yeni öğrendim ama öyle hiç yapmadım..

size 7 numaradan bir parça
[video=youtube;vEURGcu3xn8]http://www.youtube.com/watch?v=vEURGcu3xn8[/video]

boşlamayız kızzz :))
eskiden izledim canım ben onu :)
sen o zelihayı diyosun anladım şimdi

canım %90 kalırsın dedı dr. kocişe baglı benden günah gitti artık... kürler gercekten işe yarıyo.. küçüklerdende birsürü yumurta vardı
ohhh oran süperrr
inşallah hadi bakalım :))
ne kürü uyguladın ??
bal tarçın mı yoksa incir mi ?

ben ovulasyonu netten hesaplıyorum cnm doğrumu bilmiorum ama ordan bakıyorum siz ecz. alıyosunuz galiba onuda yeni öğrendim ama öyle hiç yapmadım..

bende netten baktım bu ay doğru çıktı nedense :))
yok bana bi arkadaşım gönderdi.
gittiigidiyordan alınmış ama.

kıslaarr ben kaçayım en iyisi derse oturayım zati accık alakaya marul maynomozluk yaptım herkes tarafından affola ama aranızdan da böyle biri çıkmalı ki bzaen kafar dağılsın hadi hepinizi öptüm bebişler bizlerin olsuuunnnn görüşrüüüzz

bende netten baktım bu ay doğru çıktı nedense :))
yok bana bi arkadaşım gönderdi.
gittiigidiyordan alınmış ama.

bende netten bakıyom canım genelde doğru cıkıyor :) böyle devam ederim olana kadar

iyi dersler şeker..kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…