ohh hadi yeni çalışmalar başlasın :)))
aman koku olsun diye kullanıyorum.
malum eşim sigara içtiği için ben kullanıyorum...
mrb canım inş.hepimizin sağlıklı bebişleri olur doktor kontrolünde olduğuna göre yumurtlama sorunun mu var :44:
canım yaş 32 malum hemen bebiş yapmam lazımdı. hormon ılacı kullanmıştım canım. bu ay kuru incir yedim günde 5 tane filan. keçiboynuzu yedım sabah. adacayı içtim havuç yedim .. kızlar bırde mercımek corbası yapın gebelık ısteyenler ıcın cok faydalıymıs. her duydugumu yaptım yumurtada maşallah almış basını gıtmış normalı 22mm miş ama benımki 24 olmuş dun dr daydım :))))
yok bebeğim yaa ben gripten bişey hissedemiyorum malesef.
burnum tıkanmışş sesim değişmiş..
erkek sesi gibi böğğğ
kendi sesimden korktum sabah
oflucum görüşemiyoruz he yaa giriyorum kapıdan bakıp kaçıyorum sınavlarım yaklaştı ders çalışmam lazım bu kürtajdı falan derken çalışamadım iki haftayı iyi değerlendirmem lazım o yüzden bilgisayardan uzak durmak benim yararımaSen ne yapıyorsun nasılsın günün özlü sözlerini paylaşıyodun valla çok güzzeeell beğendim sözleri hatta sen her sabah bizlere günü sözü diye şöyle iç açıcı sözler yaz ki umutlar kucak kucak dolsun yüreğimize mutluluklar pır pır uçuşsun ellerimiz de (kendimi 7 numarada zeliha yenge gibi hissettim birden )
hadi bakalım hayırlısı maşallah yumurtanamrb canım inş.hepimizin sağlıklı bebişleri olur doktor kontrolünde olduğuna göre yumurtlama sorunun mu var :44:
canım yaş 32 malum hemen bebiş yapmam lazımdı. hormon ılacı kullanmıştım canım. bu ay kuru incir yedim günde 5 tane filan. keçiboynuzu yedım sabah. adacayı içtim havuç yedim .. kızlar bırde mercımek corbası yapın gebelık ısteyenler ıcın cok faydalıymıs. her duydugumu yaptım yumurtada maşallah almış basını gıtmış normalı 22mm miş ama benımki 24 olmuş dun dr daydım :))))bebişe dönüşür inş.
benim ovulasyon biteli çok oldu.EVET canım çalışmalar başlıcak bu ay son olur inşallah hayırlısıyla :)
bende adetin 14.günü uzayan akıntıyı gördüm ama çok azdı şimdide hiç birşey hissetmiyorum hep diyolarya yumurtlamadan sonra bebek yerleşirken sol kasıkta batmalar ağrılar akıntı falan oluyormuş bende hiçbiri yok malesefyine tutturamadık galiba
catlatma iğnesi vermedi drum bılmıyorumkı canım .. tabı catlamazsa tosun gibi kıstım olacakbeklemedeyım canım bakalım
hoşgeldin gıı nerelerdesin sen...
çalış da bizi de boşlama bak küserizzz :))
iyiyim valla grip olmuşum nefes almaya çalışıyorum :)
olur canım yazarım tabiii umut dolu sözler.. :))
kız o zeliha yenge kim
vermediyse o zaman vardır bi bildiği..
ALLAH korusun ne kisti..
bebeğe dönüşsün o bebeğe :)
bir sipoşşş bir yumoşşşşş eşittir beboşşş
benim ovulasyon biteli çok oldu.
eşimde bilmiyo ya ovulasyon testi olayını.
hadi gel çocuk yapalım diyor.
bende olur diyorum strese girmesin diye
bilmiyorumki canım ben ovulosyon testi falan yapmıyorumda ama anlıyorum yumurtlama olduğunu çünkü önce sol tarafımda bi ağrı oluyo bacaklarıma doğru inen kesin yumurtlama oluyor diyorum elimle kontrol ettiğimde uzayan akıntıyı görüyorum iki defa dikkat ettim böyle oldu ama bilmiyorum yinede o zaman mı yumurtlama gerçekleşiyo tabi :44:bu ayda adetin 14.günü oldu bugün 18.günündeyim adetin ne olur ne olmaz diye çalışmalara devam ediyoruz
boşlamayız kızzz :))boşlamamaya çalışıyomsizde beni boşlamayın haa azcık gelmezsem buralara kara bulutları getirmeyin hep mutlu olalım oohhh ne güzel valla o vakit bebeklerimiz bize daha hızlı gelir inşallah
Kıız trt1 de 7 numara diye bir dizi vardı bir zamanlar bilir misin bilmem eğer bilmiyosan sabahları saat 9 da oynuyo izle çok güzel bir dizidirorda şebnem sönmez zeliha karekterini canlandırıyo birden ona benzettim kendimi netten bakarsan bulursun
ohhh oran süperrrcanım %90 kalırsın dedı dr. kocişe baglı benden günah gitti artık... kürler gercekten işe yarıyo.. küçüklerdende birsürü yumurta vardı
ben ovulasyonu netten hesaplıyorum cnm doğrumu bilmiorum ama ordan bakıyorum siz ecz. alıyosunuz galiba onuda yeni öğrendim ama öyle hiç yapmadım..
bilmiyorumki canım ben ovulosyon testi falan yapmıyorumda ama anlıyorum yumurtlama olduğunu çünkü önce sol tarafımda bi ağrı oluyo bacaklarıma doğru inen kesin yumurtlama oluyor diyorum elimle kontrol ettiğimde uzayan akıntıyı görüyorum iki defa dikkat ettim böyle oldu ama bilmiyorum yinede o zaman mı yumurtlama gerçekleşiyo tabi :44:bu ayda adetin 14.günü oldu bugün 18.günündeyim adetin ne olur ne olmaz diye çalışmalara devam ediyoruz
iyi canım incir filanda ye kuru üzüm bunlar cok faydalı tatlım .. inşallah bır hafta fılan kalmış regl gunune ınş tutmustur canım
bende netten baktım bu ay doğru çıktı nedense :))
yok bana bi arkadaşım gönderdi.
gittiigidiyordan alınmış ama.
kıslaarr ben kaçayım en iyisi derse oturayım zati accık alakaya marul maynomozluk yaptımherkes tarafından affola ama aranızdan da böyle biri çıkmalı ki bzaen kafar dağılsın hadi hepinizi öptüm bebişler bizlerin olsuuunnnn görüşrüüüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?