Bu ay umut dolu olanlar gelsin.

Bende eylül ayini umutla bekleyenlerdenim insallah hepimiz güzel haberler alırız

Sende hoşgeldin o zaman.yapacaklarımız arasına dua zinciri ekleyelim mi ne dersiniz ? Fikri olan yazsın lütfen. Bide beslenmede nelere dikkat edelim ? Benim önce şu sigarayı bırakmam lazım

Benim oğlumda yanı ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrenene kadar sigara içtim zaten sonra cok midem bulandı içemedim emzirme dalan derken 4 yıl içmedim umarım bu defa sigarayı tamamen bırakırım

Ben bekliyorum da ne bileyim çok umut beslemiyorum takvimde ovulasyon geçmişti ama akıntı yoğunluğu yeni ovulasyon olduğumu söylüyordu. O akıntı değişti daha yoğun olsa da çok uzamiyordu o gün girdim ilişkiye de pek umudum yok ama var gibi

Benim oğlumda yanı ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrenene kadar sigara içtim zaten sonra cok midem bulandı içemedim emzirme dalan derken 4 yıl içmedim umarım bu defa sigarayı tamamen bırakırım

7 yıldan sonra mı karar verdin peki bebek istemeye yoksa uğraştın olmadı mı?
Bende bu ay komple bırakmak istiyorum tertemiz bi halde hazırlanmak istiyorum da olmuyo işte

Burda umutlu olmak şart sevgili Ronaan lütfen iyimser olalım pozitif düşünelim. Siz yine anlıyorsunuz yumurtlama zamanını felan bende o da yok. Reglden sonra gelişine vuruyoruz galiba :)

Burda umutlu olmak şart sevgili Ronaan lütfen iyimser olalım pozitif düşünelim. Siz yine anlıyorsunuz yumurtlama zamanını felan bende o da yok. Reglden sonra gelişine vuruyoruz galiba :)
Ya canım yumurtlama olunca akinti çamaşıra geliyor beyaz ya da sefaf olarak. O akinti uzuyorsa parmaklarının arasına alınca o zaman ilişkide bulun.
Gebelik kesin olacak :)
Ama ben o akinti geçtikten sonra birlikte olduğum için kafam allak bulak.
Gerçi o uzayan akinti yumurtlamadan 2 gün önceymiş yani ben tam gününde ilişkiye girdim yahu.

7 yıldan sonra mı karar verdin peki bebek istemeye yoksa uğraştın olmadı mı?
Bende bu ay komple bırakmak istiyorum tertemiz bi halde hazırlanmak istiyorum da olmuyo işte
Can'ım evet benim oğlan zor bir çocuktu 7 yıl hiç 2. Bebek düşünmedim eşim çok istıyordu ikna oldum şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz Bırakırsın yaa inş

Benşmde bu ay çok umudum vardı ama bugün hsg çektirdim doktor bu ay korunun bu yumurtanı at vücudundan sonra denemeye başlayın dedi moralim bozuldu

Bunu ilk kez duydum bak. Bu fikirler için burdayız işte. Bu ay bende dikkat edeceğim bakalım buna. Teşekkür ederim yardımın için :)

Benşmde bu ay çok umudum vardı ama bugün hsg çektirdim doktor bu ay korunun bu yumurtanı at vücudundan sonra denemeye başlayın dedi moralim bozuldu

Canım benim umutsuzluk moral bozmak yok. İyi düşüneceğiz vardır herseyde bi Hayır diyeceğiz ve gülümseyerek devam edeceğiz. Hoşgeldin :)

Günaydın kizlaaaar. Nasılsıniz bugün ? Ben fena bi boğaz ağrısına uyandım bademcik iltihaplanması olmuş galiba

Günaydın kizlaaaar. Nasılsıniz bugün ? Ben fena bi boğaz ağrısına uyandım bademcik iltihaplanması olmuş galiba
Gecmıs olsun canım benımde rahımde ağrı var ıgnenın etkısı galıba yarın doktor randevum var yumurtanın catlayıp catlamadıgını söyleyecek bakalım günler gecmıyor gıbı

Gecmıs olsun canım benımde rahımde ağrı var ıgnenın etkısı galıba yarın doktor randevum var yumurtanın catlayıp catlamadıgını söyleyecek bakalım günler gecmıyor gıbı
İlaç mi kullandın canım sen bu ay ? Ne iğnesi bu ? İnşallah umduğun gibi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…