Bende eylül ayini umutla bekleyenlerdenim insallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim oğlumda yanı ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrenene kadar sigara içtim zaten sonra cok midem bulandı içemedim emzirme dalan derken 4 yıl içmedim umarım bu defa sigarayı tamamen bırakırım
Ben bekliyorum da ne bileyim çok umut beslemiyorum takvimde ovulasyon geçmişti ama akıntı yoğunluğu yeni ovulasyon olduğumu söylüyordu. O akıntı değişti daha yoğun olsa da çok uzamiyordu o gün girdim ilişkiye de pek umudum yok ama var gibi
Ya canım yumurtlama olunca akinti çamaşıra geliyor beyaz ya da sefaf olarak. O akinti uzuyorsa parmaklarının arasına alınca o zaman ilişkide bulun.Burda umutlu olmak şart sevgili Ronaan lütfen iyimser olalım pozitif düşünelim. Siz yine anlıyorsunuz yumurtlama zamanını felan bende o da yok. Reglden sonra gelişine vuruyoruz galiba :)
Can'ım evet benim oğlan zor bir çocuktu 7 yıl hiç 2. Bebek düşünmedim eşim çok istıyordu ikna oldum şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz Bırakırsın yaa inş7 yıldan sonra mı karar verdin peki bebek istemeye yoksa uğraştın olmadı mı?
Bende bu ay komple bırakmak istiyorum tertemiz bi halde hazırlanmak istiyorum da olmuyo işte
Hadi inşallah zeynep. Eylül güzel Sonbaharın ilk ayı bizim ayımız olacak inşallah. Belirti his fikir herseyi burda paylaşalım istiyorum topiği boş bırakmak yok öpüyorum :*Benimde içimde bu ay hamile olacagıma dair bir his var. hadi hayirlisi inşallah
Akıntı nasıl pekiKasıklarımda Ağrı var sanırım yumurtluyorum
Kasıklarımda Ağrı var sanırım yumurtluyorum
Ya canım yumurtlama olunca akinti çamaşıra geliyor beyaz ya da sefaf olarak. O akinti uzuyorsa parmaklarının arasına alınca o zaman ilişkide bulun.
Gebelik kesin olacak :)
Ama ben o akinti geçtikten sonra birlikte olduğum için kafam allak bulak.
Gerçi o uzayan akinti yumurtlamadan 2 gün önceymiş yani ben tam gününde ilişkiye girdim yahu.
Benşmde bu ay çok umudum vardı ama bugün hsg çektirdim doktor bu ay korunun bu yumurtanı at vücudundan sonra denemeye başlayın dedi moralim bozuldu
Yumurta akı gibiAkıntı nasıl peki
Tamam doğru gün. 2 gün boyunca yaparsan garantiYumurta akı gibi
Gecmıs olsun canım benımde rahımde ağrı var ıgnenın etkısı galıba yarın doktor randevum var yumurtanın catlayıp catlamadıgını söyleyecek bakalım günler gecmıyor gıbıGünaydın kizlaaaar. Nasılsıniz bugün ? Ben fena bi boğaz ağrısına uyandım bademcik iltihaplanması olmuş galiba
İlaç mi kullandın canım sen bu ay ? Ne iğnesi bu ? İnşallah umduğun gibi olur herseyGecmıs olsun canım benımde rahımde ağrı var ıgnenın etkısı galıba yarın doktor randevum var yumurtanın catlayıp catlamadıgını söyleyecek bakalım günler gecmıyor gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?