Bu ay umut dolu olanlar gelsin.

Merhabalar 1 ağustosta adet oldum adetim in 3 günü hastaneye gittim 5 gun günde bir defa kullancgm klomen verdi doktor 4 gun sonra gel dedi gittim sağ taraf ra yumurtan olsmus 1 tane dedi doktor 1 hafta gun aşırı ilişki önerdi 13.08.2016 dot ora gitme tarihim adetim 31 günde bir oluyor ama 22.08.2016 dan beri gogslerim çok hassas sağ ve sol Tarafına bayanlar oluyor midem ekşi kusacak gibi karılara ağrı arada göğüsler zonkluyor gazim var karnı.da şişkinlik uyku hali sık idrara çıkma arada bacaklara şancı sizce ne olabilir tahmin olarak ne yapmaliyim

Bence bu belirtiler bebek var diye basbas bağırıyor canım ama bat ne zaman. Ve ilk klomen kullansın mı ve yaş kaç?

merhabalar kızlar Benımde 6.ayım 27 yasındayım 27agustos ta bat ıdrar testi yaptım negatıf her ay umutla başladıpğım sureç kotu bıtıyor umarım eylul farklııı olur

merhabalar kızlar Benımde 6.ayım 27 yasındayım 27agustos ta bat ıdrar testi yaptım negatıf her ay umutla başladıpğım sureç kotu bıtıyor umarım eylul farklııı olur

Bu sefer bambaşka bi heyecanla devam edeceğiz işte arkadaşım. Düşürme moralini. Herşey pozitif olsun ki sonu da güzel olsun. En ufak bi acaba olmasın aklında ben 9 ay sonra bu kafaya ulaşabildim ama olsun herseyin bır vakti zamanı var elbet :)

Benim iki yıldır umutların yıkılıyor hep

Canim benim yaa hiç tedavi felan uygulanmadı mı peki ? İlaç olsun aşılama olsun. Yine de pozitif pozitif pozitif enerji enerji ever çok sancılı bir süreç biliyorum ama değecek inan bana :)

Canim benim yaa hiç tedavi felan uygulanmadı mı peki ? İlaç olsun aşılama olsun. Yine de pozitif pozitif pozitif enerji enerji ever çok sancılı bir süreç biliyorum ama değecek inan bana :)
Üç kez klomen kullandım canım ama aşılama vs yapılmadı canım da çok tatlı korkuyorum zaten çalışıyoruz bu ara hastane falan da yalan oldu canım bitkisel şeyler kullanıyorum sadece

Hadi inşallah güzel arkadaşım güzel sonuçları alırsın inşallah bize de haber verirsin. Ne kadar sonra belli oluyo peki ?
İnşallah tatlım yarın gıttıgımde ogrenecem nekadar sonra olduğunu ama ıgneden sonra 14 gün oda 5 eylüle gelıyor canım ınsallaj dua edelım bırbırımıze ınsallah

Umudumu yitirmedim sadece biraz yoruldum sanirim asilama derken beden beyin yoruldu : ( biraz unutmayi denicem becerebilirsem ins guzel haberler yazariz buraya

Haziranda kürtaj oldum. Ve bende bu ay umut doluyum. Elimden gele yapıyorum artık gerisi Allah a kalmış. Hayırlısıysa inşallah bu ay meleğim benimle olur. İsteyen herkes bu ay hamile olur inşallah

Haziranda kürtaj oldum. Ve bende bu ay umut doluyum. Elimden gele yapıyorum artık gerisi Allah a kalmış. Hayırlısıysa inşallah bu ay meleğim benimle olur. İsteyen herkes bu ay hamile olur inşallah

Bende geçen yıl Kasım 30 da kürtaj oldum ondan sonra da olmadı benim. Kurtajdan sonra çabuk hamile kalınır dediler bende olmadı sende olur inşallah canım benim. Rabbim hepimizin yüzüne baksın :)

Bende geçen yıl Kasım 30 da kürtaj oldum ondan sonra da olmadı benim. Kurtajdan sonra çabuk hamile kalınır dediler bende olmadı sende olur inşallah canım benim. Rabbim hepimizin yüzüne baksın :)
Ya inşallaj canım ya o kadar çok istiyorum ki bu ay kırmızıları görürsem yıkılırım bu ay gerçekten umutluyum çünkü

inş canım benım topluca mutlu haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…