benimde sağ yumurtalığımda kist var ama doktorum hamile kalmama engel olmadığını söyledi onun haricinde bi sorun olmadığını söyledi doktorum ama eşimi doktora gitmeye ikna edemiyorum sperm tahilleri için ayrıca 1 sene olmadan yaparlarmı testleri bilmiyorum bu perşembe randevum var konuşacağım doktorumla
pamuk paylaşım için sağol bu ay bendede hüsran evet katılıyorum ümitlenmek insanı her seferinde daha çok yakıyor daha çok acıyor kalbin daha çok yanıyor canın umudumuz tükendi artık....
Arkadaslar gozlerim doldu, yapamayin boyle yaaa. Hayrilisi olsun., Cok takmamaya calisin ne olur. Herzaman umut vardir alalhtan, umudunuzu kaybetmeyin!! demesi kolay demeyin sakin, allah Hepimizi goruyor ve isteklerimizi biliyor, zmani var demek, ben oyle deyip teselli oluyorum kendi kendime.hayirlisiyla saglikla uzun omurle bebegimizi versin rabbim.. buarada ben bu gurbette cok yanlizim, kimsem yok, paylasacak sadece esim var, siz sanslisinz..
bugün o kdr umutla bekledikki çift çizgiyi anlatamam negatifi görünce eşimin gözleri doldu ve yine yok dedi yine yok bu söz beni o kadar yaraladıki 18 aydır hüsranla sonuçlanan çabamız bu ayda yıkılmamıza nedne oldu umutlar tükendi çaresiz kaldığımı hissettim akşama kadar evdeydi eşim ve evde sadece sessizlik hakimdi ikimizde yıkıldık ona baktıkça gözlerim doldu işe 2 saatlik uykuyla gitti biliyorumki çok üzülüyor ben teselli vermeye başladım ona .. ama açıkcası dayanamıyorum artık kızlar ağır geliyor umutlanıp yıkılmaktan sıkıldım bunaldımm.. Allah'ım ne olur bu sancıya bir son ver Ne olur Allah'ım bu hasretimize bir son ver ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?