bu ayda olmadı

pamuk paylaşım için sağol bu ay bendede hüsran evet katılıyorum ümitlenmek insanı her seferinde daha çok yakıyor daha çok acıyor kalbin daha çok yanıyor canın umudumuz tükendi artık....

benimde 6. ayım benimde sağ yumurtalığımda küçük kistler var seni okadar ii anlıyorum ki

ben şuanda beklemedeyim yine kırmızıları görücem diye korkuyorum yine aynı yıkımı yaşamaktan çok korkuyorum

inşllh Allah bizede nasip eder :teselli:

umudunu hiçbir zamn kaybetme

pamuk paylaşım için sağol bu ay bendede hüsran evet katılıyorum ümitlenmek insanı her seferinde daha çok yakıyor daha çok acıyor kalbin daha çok yanıyor canın umudumuz tükendi artık....

canım benim umudunu kaybetme

umudumuz olması nasıl yaşarız

bilmem ki arkadaşlar umut etmek hep bi beklenti içine sokuyo insanı;acaba iyosun hep sonra hüsran adet olunca yükseketen uçmuşsunda kocaman bi dağa çarpmışsın gibi hissediyo insan;bomba patladı da kulaklarım sağar olmuş gibi..
en acısı da eşin eve geldiğinde hiç bişey yokmuş gibi şaklabanlık yapmak için kendini yırtıyosun anlamasın diyee.gözlerinin içine baktığında tutamayıp kendini ağlıyosun sonrada gözlerini kaçırıyosun ondan..o da alıp seni dışarı çıkarmak istiyo rahatla diye..ama hiç bişey sormuyo sana, herşeyi biliyo susuyo.susarak analşıyosunz.
sonra insan geleceğini düşünüyo böle ömür geçer mi diyee yaşlanınca nolcaz?birimizden birine bişey olursa orta kalakalcaz;yalnızlık ne kadar zor nasıl geçer onca yıl diyosun,inş diyorum eşime aynı anda ölürüz..
falan filan..hepimizin aklına geldi değil mi böle şeyler..ya gerçekleşirsee..inş rabbim sabrını verir..

aynen canım her ay aynı hüsranı yaşıyorum ben de 1 yıldır ... gözlerimizle anlaşıyoruz biz de eşimle adet günleri... ya da hamile bi arkadaşımızla geçirdiğimiz günün sonrası evimize gelip ben hıçkırıklara boğulunca...
Rabbim başka dert vermesin, bizim imtihanımız da böle herhalde... sabır... sabır...

prettycm bozocum cnlarm benm ben de geçen bi arkadaşın hamilelik haberini aldım nasıl hissediyosun diye sordum planlamamıştk ani oldu falan filan yaptıı böle içimden bişey akıp gittii;hiç bişey dededim kıza sadece baktım öle boş boş;neden bakıyosun öle sen de mi bebek istemiyosun dedi;yine susutum hiç bişeyy ama hiç bişey diyemedm böle dilim kilitlendi sanki. kalktım gittim kızın yanından...
bide bi ablamız var burda 40 lı yaşlarda son kez bi daha tüp bebk denedi olmadı.onunla konuştum nasılsın diye söz vermiştm kendime ağlamıcam diye moral verecektm güyaa;kadın gayet sakin ve tevekkülle konuştu her şey allahtan dedi;sonra ses kesildi başladı ağlamaya..her şeyin hayırlısı diyenlere gıcık oluyorum;pat diye hamile kalanalr için ne kadar kolay bunu sölemek dedi;kolum kanadım kırılmış gibiyim;bana sabır dilemeyin sadece allahtan gönül ferahlığı isteyn dedi.. dedi amaaa ben de bittimm mosmor oldum ağlamıcam diyee;sonra inanırmsn sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan..ne bilim kendimi gördm sanki onda ..yüce rabbim sen büyüksünn..ne deyim başkaa..herkese hayırlı bi ömür diliyorum..eğer çocuğumuz olmazsa rabbim bizi bununla imtihan edecekse bizi cennetin firdevs kapısından ilk sırada alsın inşş.sabredebilenlerden etsin beraberinde bizi halimizden memmnun kılsın..ömür su gibi akıp geçsin..

Arkadaslar gozlerim doldu, yapamayin boyle yaaa. Hayrilisi olsun., Cok takmamaya calisin ne olur. Herzaman umut vardir alalhtan, umudunuzu kaybetmeyin!! demesi kolay demeyin sakin, allah Hepimizi goruyor ve isteklerimizi biliyor, zmani var demek, ben oyle deyip teselli oluyorum kendi kendime.hayirlisiyla saglikla uzun omurle bebegimizi versin rabbim.. buarada ben bu gurbette cok yanlizim, kimsem yok, paylasacak sadece esim var, siz sanslisinz..

presescm ben de gurbetteyim sadece eşim var yanımda konuşablceğm onu böle olunca üzüyorum hele onun o çaresiz halini görmek beni rahatlatmak için çırpınması beni dahada kötü yapıyo çünkü o da çok üzlüyo adım gibi eminim o bana ben de ona belli etmemeye çalışıyoruz sadece..içimizden geçenleri konuşmuyoruz birbirimizi üzmemek için ama o kadar belli ki ikimznde kahrolduğu..
kimseye hiç bişey diyemiyorum üzüntümü belli edemiyorum ben içime atıyorum sorun bu galiba..sadece buraya yazabiliyorum içimde ne varsa buraya döküyorum anlıcan..
ne olur bana kızmayın arkadaşlar başka rahatlama yolu yok..
dinledğnz için allah razı olsun ..hepinizi al yanaklarınızdan öpüyorum

ama canım belki ölesi daha iyi prenses... el alemin bebek var mı sorularına cevap vermek zorunda kalmıyosun en azından... ama galiba ben yaz boyunca klübe girmicem.. yoksa hep aklımda ...

aynen bende gurbetteyim :sinifsinif: iiki kk var dertleşiyorum burda

sağlığımız yerinde olsun bebişimizde olucak inşllhh:Saruboceq:

bugün o kdr umutla bekledikki çift çizgiyi anlatamam negatifi görünce eşimin gözleri doldu ve yine yok dedi yine yok bu söz beni o kadar yaraladıki 18 aydır hüsranla sonuçlanan çabamız bu ayda yıkılmamıza nedne oldu umutlar tükendi çaresiz kaldığımı hissettim akşama kadar evdeydi eşim ve evde sadece sessizlik hakimdi ikimizde yıkıldık ona baktıkça gözlerim doldu işe 2 saatlik uykuyla gitti biliyorumki çok üzülüyor ben teselli vermeye başladım ona .. ama açıkcası dayanamıyorum artık kızlar ağır geliyor umutlanıp yıkılmaktan sıkıldım bunaldımm.. Allah'ım ne olur bu sancıya bir son ver Ne olur Allah'ım bu hasretimize bir son ver ne olur...

canım yaa.. Allah en kısa zamanda en saglıklısını en guzelini nasip etsin inşş.. illaki gelicektir vaktini bekliyordur. lutfen olumsuz dusunmeyin. iyi dusunun, iyi olsun. kaydirigubbakcemile5

ummuhan_d bende seni çok iyi anlıyorum canım her ay adetim olunca üzülüyorum eşim yinemi kırmızılar geldi deyince offff evet diyorum artık öyle bir durumdayımki birgün gerçekten hamile olcam bu seferde ben inanmıcamkaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar. ya ben kafama takmadan yapamıyorum. dün bütün gece ağladım böyle olmadığını görünce sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. moralim o kadar bozukki anlatmamın tarifi yok. allaha asla isyan etmiyorum allahım vereceği zamanı biliyordur ama elimde değil. senağlama

sana da günaydın canım... malesef bana da hiç olmayacakmış gibi geliyor ...
ama 'olması' hissetmediğimiz bir duygu o yüzden böle geliyor bize... inşallah Allah bize de verir, 1 yıl oldu hala bişey yok... bu güzel yaz günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum fazla düşünmemeye çalışıyorum... tedaviye başlayacaz yaz sonu... düşünüp durmak da faydasız hatta zararlı... o yüzden ben bu günden sonra kk ya da biraz ara vericem başarabilrsem tabii

ben eşimle bu konuları çok fazla konuşamıyorum çünkü kafama taktığım için bana çok kızıyor. bizimde bu ay 6.ay olacak daha erken olduğunu düşünüyor, gerektiği zaman tedavileri başlarız diyor çünkü eşimi testler için ikna edemiyorum bende bi sorun varsa şimdiden tedaviye başlarız diyorum en azından vakit kaybetmeyiz diyorum. bilmiyorum ya :1hug:

su 1983 canım sen eğer kendinde bir sorun görüyorsan yada hiçbirşeyim yok ama olabilir diyorsan şimdiden bir kadın doğum doktoruna gidebilirsin.ama mutlaka doktor 6 ay daha deneyin sonra mutlaka eşinde bir ürologa görünsün diyecek.ben 1 yıl olunca eşimle beraber hastaneye gittim o ürolog ben jinekolog beraber işledi herşey tabi bende birşey çıkmadı aslında bende hormon sorunu var yada vardı diyeceğim çünkü herşey o kadar iyi çıktıki şok oldum gittiğim doktor benim yılllardır gittiğim biri o bile şaşırdı demekki allahta anne olmanı istiyor dedi çok tuhaf ki tedavi gördüğüm halde testesteron hormonum hep yüksekti tedaviyi bıraktım 2 yıl sonra bütün hormonlarım normale dönmüş eşimde bir sorun yoktur kesin dedim ama onun varikosel olduğunu öğrendim.bakalım önümüzdeki ay ameliyat olcak inş ümidini yitirme bak ben bu hormon olayını bunun için yazdım artık düzelmeyecek bıktım diye tedavimi bıraktım ama 2 yıl sonra uzman bile şok oldu herşey allahtan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…