bu ayda olmadı

Doktorum hamile kalmama engel bi durum olmadığını söyledi gayet sağlıklısın dedi ama bana hormon testi yapılmadı.

KAN TESTLERİ İDRAR TESTLERİ VE BULAŞICI HASTALIKLARLA İLGİLİ TEST YAPILDI BİRDE SMEAR TESTİ YAPILDI BUNLARA BAKARAK Bİ SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ AMA HORMON TESTİ YAPILMADI
:uhm:

canım birde sen hormon testi yaptır bana da kan testi yapıldı kan şekerim düşük ama dengeli besleniyorum idrar yollarımda iltihap var ve şuan felaket durumdayım yine başladı yanma ağrı offf ama doktorum çocukla bunun bi alakası olmadığını söyledi yeterki antibiyotiğini ve diğer ilaçlarını düzenli kullan dedi ben bugün hatta sütlü maydonoz buharına oturcam hormon testide yaptı herşey iyi çıktı sadece fsh 10.00 çıktı ama bunun 12 ye kadar yolu var sorun yok dedi.peki yumurtalıklarına bakıldımı ben tam 14.gün gittim şuanda gebe kalmaya çok müsaitsin dedi ama eşim varikosel.......
sadece hsg çekilmedi işte tüm bunların yapılması gerekiyor yoksa teşhisi koyması imkansız.

YARIN ZATEN DOKTORUMA GİDECEĞİM SAĞ YUMURTALIKTAKİ KİST İÇİN DOKTORUM TAKİP EDELİM DEDİ. YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIRACAĞIM İLK DEFA BU AY. HORMON TESTLERİNİDE İSTERİM. RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEDİM DAHA
MORALİMİ HEP YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORUM:CüvCüv:

hiç bir şey için üzülme bak ne güzel tedavin başlamış bile sen güzelce tedavini ol baktınki doktorun tamam artık sizde hiçbir engel kalmadı eşiniz bir doktora gitsin derse eşini bir şekilde ikna edersin zaten bi sorun varsa ondada patlak verir kendiliğinden gider.benim bir komşum anlattı 10 yıl boyunca çocukları olmamış her defasında kadın doktora gitmiş doktor sizde bir şey yok eşiniz ürologa gitsin demiş ama adam ben erkeğim ne alaka falan diye gitmemiş 10 yıl sonra eşi acil hastaneye gitmiş kasıklarında felaket bir ağrı ile ve varikoseli varmış ilerlemiş ameliyat olmuş hemen kadın 1 ay sonra hamile kalmış 4 tanede çocukları var acısını çıkarmışlar yani en büyük oğlu 20 yaşında aslında ilk sene olsaymış 30 yaşına yakın olacaktı.

ben de 7 aydır tedavi görüyorum arkadaşlar anladım ki ne yaparsak yapalım rabbim ol demedikçe olmayacak vakti zamanı var demekki
o yüzden kafamıza hiç takmayalım kolay deil ama bir çok kişi takmadığında süprizle karşılaşıyo umudumuzu yitirmeyelim

bu sitede gerçekten rahatlıyorum sizlerle şu an bile gözlerim hemen doluyor. allahım isteyen herkesi en kısa zamanda meleğine kavuştursun. bizlerde bir gün burada hamileyiz diyeceğiz ama sabbbıırrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

ben hamile kalırsam şöyle bir topik açmayı düşünüyorum hep hamile kaldığıma inandım değilmişim şimdi gerçekten hamileyim ama bu sefer ben inanmıyorumkaydirigubbakcemile3
ya napıyım her ay oldu olsun olcak diye beklemekten ve sonrasında hayal kırıklığına uğramaktan bu duruma geldim.2 yıldır evliyim hiç korunmadım mafoldumben

Pptya 87 moralini yüksek tut inancını kaybetme olacak de hep pozitif düşün

ne zaman eşimin ameliyatı olur biter artık o zaman hamile kalacağıma kesin gözle bakar ve pozitif olurum ama şuanda imkansız olduğu için pozitif düşünemiyorum.

ama canım belki ölesi daha iyi prenses... el alemin bebek var mı sorularına cevap vermek zorunda kalmıyosun en azından... ama galiba ben yaz boyunca klübe girmicem.. yoksa hep aklımda ...
Ya tabi turkiyedeki gibi herzman sormasalar da u soran oluyor, fakat burda bebekleri gec yaptiklari icin, sorarken aa zavalliya bak ,gibisinden gozlerini dikmiyorlar, ama insan genede istiyor ve uzuluyor..

prenses almanyada mı yaşıyorsun?hayat nasıl gidiyo gurbette?yalnızlık çok zor ben de ii bilirim.

yok canim Alamanya degil amerika. daha da uzak...Sen nerde yasiyorsun ? burda turk arkadasimda yok, olsa zaten boyle seyler konusuluyor, kime anlatsan gizli kalmiyor biliyorsundur sende

inanmıyorum yaa gerçekten mi ben de abd.bu kadar olur.hangi eyalet.ben CAL.nasıl gidiyo hayat? çalışıyormsn? ne kadar oldu geleli?ben yeni sayılırım yakında bir sene olacak.yaa kısmete bakk

Memnun oldum canim. Ben CAL.degil Chicago. . Ben geleli yaklasik 3 yil olacak. Esinin is nedeniylemi geldiniz? nasil memnun musun burada?

yanii ne deyim cnm eh işte alıştm sayılır.kursa falan gidiyorum bişeyler yapmaya oyalanmaya çalışıyorum.evet eşimin işi nedeniyle geldm..sen neler yaptın bu kadar zaman burda?

canım hamile kaldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…