Doktorum hamile kalmama engel bi durum olmadığını söyledi gayet sağlıklısın dedi ama bana hormon testi yapılmadı.
Ya tabi turkiyedeki gibi herzman sormasalar da u soran oluyor, fakat burda bebekleri gec yaptiklari icin, sorarken aa zavalliya bak ,gibisinden gozlerini dikmiyorlar, ama insan genede istiyor ve uzuluyor..ama canım belki ölesi daha iyi prenses... el alemin bebek var mı sorularına cevap vermek zorunda kalmıyosun en azından... ama galiba ben yaz boyunca klübe girmicem.. yoksa hep aklımda ...
aynen bende gurbetteyim :sinifsinif: iiki kk var dertleşiyorum burda
aynen canim, bunlari anlatabilecek kimsem ama kimsem yok...
Canim , esini uzmemek icin, cok etkilenmesine izin verme, sen dik durki oda duygusallasmasin, bence ikinizden birinin umutlu olmasi gerekiyor..bugün o kdr umutla bekledikki çift çizgiyi anlatamam negatifi görünce eşimin gözleri doldu ve yine yok dedi yine yok bu söz beni o kadar yaraladıki 18 aydır hüsranla sonuçlanan çabamız bu ayda yıkılmamıza nedne oldu umutlar tükendi çaresiz kaldığımı hissettim akşama kadar evdeydi eşim ve evde sadece sessizlik hakimdi ikimizde yıkıldık ona baktıkça gözlerim doldu işe 2 saatlik uykuyla gitti biliyorumki çok üzülüyor ben teselli vermeye başladım ona .. ama açıkcası dayanamıyorum artık kızlar ağır geliyor umutlanıp yıkılmaktan sıkıldım bunaldımm.. Allah'ım ne olur bu sancıya bir son ver Ne olur Allah'ım bu hasretimize bir son ver ne olur...
canım hamile kaldın mı?ben hamile kalırsam şöyle bir topik açmayı düşünüyorum hep hamile kaldığıma inandım değilmişim şimdi gerçekten hamileyim ama bu sefer ben inanmıyorumkaydirigubbakcemile3
ya napıyım her ay oldu olsun olcak diye beklemekten ve sonrasında hayal kırıklığına uğramaktan bu duruma geldim.2 yıldır evliyim hiç korunmadım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?