Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza inşallah bende en kısa sürede sizin gibi bir hikaye paylaşırım burada . şöyle düşünüyorum ben olmuyorsa demek ki hayırlı zaman değil bizim için. Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin dualarım hep bu yönde. birde 24 ekim 2014 tarihinden önce doğum yapmak çok istiyorum evlilik yıldönümümüzü bu yıl evladımızla kutlamayı çok istiyorum ama kısmet tabi

Kafayi siyirmaya gerek yok arkadasim...hayirlisi olsun...Zamani gelince oda oluyor...seni cok iyi anlayabiliyorum

arkadaslar iyi akşamlar. kimse bana cevap vermıyo yeni üyeyim ve 1 yıldır bızde ugrasıyoruz. ama hala sonuç alamadık. umudumu yitirdim. ve artık her ay adet olacağıma inanır hale geldım. içimde bir umut kırıntısı dahı kalmadı

Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim dediğin gibi herşey kismet canım rabbim dileyen herkese nasip etsin

Canım rahat ol doktorun sana bir sorunun olmadığını söylediyse niye sıkıntı yapıyorsun herşeyin bir vakti var rahat ol ve ben hamile kalamiyorum dusuncesini kafandan at unutma bütün vücudumuzu beynimiz yönetiyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…