Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

kızlar ben yumurtluyorum galiba :) çok mutlu oldum. uzun zamandır görmediğm o yumurta akını gördüm dün ve bu sabah. bugünde sol tarafım hafif ağrıyor. galiba yumurtluyorum. umarım maydanoz süt buharıda tüplerimi açmıştır da olur bu ay. şu rahim filmini çekilmek istemiyorum. ona gerek kalmasa ne güzel olur.

komik ama . ben gülüyorum listeye bakınca.

cnm aynı valla cumartesi sabah başaldı şuan akıntım çok azaldı bende cumartesi pazar kısa tatil yapmıştık iki günü değerlendirdik bugün ara yarın gene benim dün akşamdan beri sağ kasığım agrıyor bu ay çok kuru incir yemiştim herhalde onun etkisi akıntım erken başaldı bugün 12.gün ama akıntı bitti tahmine yarında yumurtam çatlar eğer internetten okuduklarım dogruysa akıntıdan sonra çatlıyormusuz....

hadi bi süpriz olsun inş.. günleri değerlendir..
inş gerek kalmaz canım filme .. gününü tespit etmişsin, bu çok iyi..
listenede gülmeyiz aşkolsun, örnek alırız ancak..programlı olmak her zaman için iyidir:129:

kimyasal gebelik nasıl oluyor. çok duydum burda onu da tam ne oluyor bilmiyorum

yumurta dollenıyor ancak normal bır gebelık olusmuyor.hcg yukselıyor ama sadece kanda oluyor gebelık.bu yuzden de kımyasal denıyor.zamanla dusmeye baslıyor deger ve gebelık sonlanıyor.her an herkes yasayabılırmıs,bır cok kadın adet gecıkmesı sanarmıs bu durumu.haberı bıle olmazmıs yasadıgından.kurtaja gerek kalmadan kanla atılıyor.

slm kızlaaar bende bugünlerde yumurtlayacağım sanırım tet yaptım bugünkü biraz daha koyuydu ve dün akıntım gelmişti yani akıntadan sonra yumurtlamanın olduğu sanıyorum doğru.batım 9 ağustos bazen erken geldiğide oluyo bugün 12. günüm

Eki Görüntüle 470785

hadi bakalım. benim düzenli bi yumurta oluşumum var mı bilmediğim için ovulasyon testi kullanmadım. birde onu stres etmek istenedim. adetten sonra gün aşırı ilişki daha mantıklı gelio bana. birinden birinde tutar inş. hem belki bi ayda 2 kez de yumurtlarız. olmaz olmaz diye bişi yok. o yüzden ben yumurtlama tarihine takılmayacam. şimdi yumurtluyorum gibi geliyor ama baakalaım hayırlısı

evt belki de çok yaşadık da bilmioruz. mayısda benim 5 gün gecikmişti. istanbulda değildim o zaman. kırsaldaydım. istanbula dönerken test yapcaktım. dönüş yolunda adet oldum zaten. belki benimde öledir.

doktorlar o yüzden erken test yapmayın diyor. birçok gebelik tam oluşmadan kendiliğinden sona eriyormuş zaten. neyse hayırlısı.

adını bilmiodum. kimyasal gebelik deyince daha farklı bişi sanıodum

benimde testi bu ikinci kullanışım bunda da olmazsa bida kullanmıcam aslında az çok tahmin ediyorum bende yumurtladığımı akıntıdan falan gün aşırı ilişki bencede mantıklı ama atladığımaz günler oluyo eşim gece çalışıyo bazen bide ramazana girince gündüz ilişki olmayacağından yumurtlamayı kaçırkmak istemedim ben. batımız yakın o zaman inş bu mübarek ayın da vesilesiyle bebişlerimiz gelir bize.

eşimde bende çalışıyoruz. gün aşırı zor oluyor ya hele ramazan da. üstelik erkenden işe gidioruz. ama bu ay öle yapıoyorum bakalım. inş alırım sonuunu :)

bizde 2 ay oldu bebek çalışmalarına başlayalı ve çok istiyoruz 2 aydr regl oluyorum ve diğer ayı bekliyoruz.insan korkuo tabi haliyle acaba bi sorun mu var diye?bir de ben gecenlerde test yaptrdım özel bi hastanede hcg degerım 17 cıktı hamile oldugumu söyledi doktor tabi biz ne ne kadar sevındık umutlandık sonra tesaduf ben başka bi hastaneye gttım test yaptırdım hiçbiş çıkmadı.bi de işe falan gidemedim bikaç gün dinlen dedi doktor bana bebek rahme tutunmaya çalışıyor daha küçük falan dedi.boşu boşuna umutlandık strese girdik.oyuzden şimdi eger gebelık durumum olursa bi 2.testı mutlaka gidip başka bi yerde yıne yaptıracağım.

sıkıntı etme çok normal 2 ay falan. olur inş. yaş kaç. kaç yıllık evlisin. bence idrarda test yap önce. kanda hemen çıkıyor ama böyle değişik sonuçlarda insanın moralini bozuyor. daha erken dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…