Regl belirtileri başladı
çörekotu her derde deva diyorlar.. vardır öyle hikmeti, dediğin gibi..istikrarlı olmak gerekiyor sanırım bu kürleri uygulamada:44: bendeki tarifte aynı bahsettiğin gibi.. eğer bu ay da olmazsa, bende başlayayım durr
sende yaptıklarının faydasını görürsün umarım.. Allahım bekletmeden tez vakit herkesin göbişini doldursun hayırlısıylaa
nasılsın canım? iyisin umarım..:79:
aşkolsun neden gülelim.. listeni örnek alırız ancak, meşakatli işler ve sen emek vermişsinn
umarım düzeni tam oturtursunda, faydagörürsün canım..
komik ama . ben gülüyorum listeye bakınca.
kızlar ben yumurtluyorum galiba :) çok mutlu oldum. uzun zamandır görmediğm o yumurta akını gördüm dün ve bu sabah. bugünde sol tarafım hafif ağrıyor. galiba yumurtluyorum. umarım maydanoz süt buharıda tüplerimi açmıştır da olur bu ay. şu rahim filmini çekilmek istemiyorum. ona gerek kalmasa ne güzel olur.
komik ama . ben gülüyorum listeye bakınca.
umudunu kaybetme son dk ya kadar ..
gebelikte de, adet belirtilerinin aynısı oluyor çünkü
bende de oluyor ara ara ağrı, ama takılmıyorum
kimyasal gebelik nasıl oluyor. çok duydum burda onu da tam ne oluyor bilmiyorum
slm kızlaaar bende bugünlerde yumurtlayacağım sanırım tet yaptım bugünkü biraz daha koyuydu ve dün akıntım gelmişti yani akıntadan sonra yumurtlamanın olduğu sanıyorum doğru.batım 9 ağustos bazen erken geldiğide oluyo bugün 12. günüm
Eki Görüntüle 470785
yumurta dollenıyor ancak normal bır gebelık olusmuyor.hcg yukselıyor ama sadece kanda oluyor gebelık.bu yuzden de kımyasal denıyor.zamanla dusmeye baslıyor deger ve gebelık sonlanıyor.her an herkes yasayabılırmıs,bır cok kadın adet gecıkmesı sanarmıs bu durumu.haberı bıle olmazmıs yasadıgından.kurtaja gerek kalmadan kanla atılıyor.
hadi bakalım. benim düzenli bi yumurta oluşumum var mı bilmediğim için ovulasyon testi kullanmadım. birde onu stres etmek istenedim. adetten sonra gün aşırı ilişki daha mantıklı gelio bana. birinden birinde tutar inş. hem belki bi ayda 2 kez de yumurtlarız. olmaz olmaz diye bişi yok. o yüzden ben yumurtlama tarihine takılmayacam. şimdi yumurtluyorum gibi geliyor ama baakalaım hayırlısı
benimde testi bu ikinci kullanışım bunda da olmazsa bida kullanmıcam aslında az çok tahmin ediyorum bende yumurtladığımı akıntıdan falan gün aşırı ilişki bencede mantıklı ama atladığımaz günler oluyo eşim gece çalışıyo bazen bide ramazana girince gündüz ilişki olmayacağından yumurtlamayı kaçırkmak istemedim ben. batımız yakın o zaman inş bu mübarek ayın da vesilesiyle bebişlerimiz gelir bize.
eşimde bende çalışıyoruz. gün aşırı zor oluyor yahele ramazan da. üstelik erkenden işe gidioruz. ama bu ay öle yapıoyorum bakalım. inş alırım sonuunu :) [/QU
bravo o zaman sana inş alırsın bu emeğinin karşılığını :)
eşimde bende çalışıyoruz. gün aşırı zor oluyor yahele ramazan da. üstelik erkenden işe gidioruz. ama bu ay öle yapıoyorum bakalım. inş alırım sonuunu :) [/QU
bravo o zaman sana inş alırsın bu emeğinin karşılığını :)
du bakalım. esas şimdiden sonrası önemli. şimdi yumurtluyorum galiba. bu aralar yani. bundan sonraki günler çok önemli. umarım uykusuzluğa yorgunluğa yenik düşmeyiz. maydanoz kürü , böğürtlen vs. bi sürü de ek çalışmam var üstelik
du bakalım. esas şimdiden sonrası önemli. şimdi yumurtluyorum galiba. bu aralar yani. bundan sonraki günler çok önemli. umarım uykusuzluğa yorgunluğa yenik düşmeyiz. maydanoz kürü , böğürtlen vs. bi sürü de ek çalışmam var üstelik
:) maşallah hadi bakalım gücünüze kuvvet diyeyim o zaman durmak yok yola devam. bende iki ay önce çörek otu bal tarçın karışımı yemiştim ve adaçayı içmiştim bir ay adet olmadım ostrojen diye bi hormon varmiş onu yükseltmiş yediklerim ama sanıyorum adaçayından oldu bu 3 kez kan testi yaptırdım hamilelik çıkmadı hormon testi yaptırdım ostrojen 600 lerde çıktı normali 200 e kadarmış çok korktum bida yapamam sanırım öyle kürler.
:) maşallah hadi bakalım gücünüze kuvvet diyeyim o zaman durmak yok yola devam. bende iki ay önce çörek otu bal tarçın karışımı yemiştim ve adaçayı içmiştim bir ay adet olmadım ostrojen diye bi hormon varmiş onu yükseltmiş yediklerim ama sanıyorum adaçayından oldu bu 3 kez kan testi yaptırdım hamilelik çıkmadı hormon testi yaptırdım ostrojen 600 lerde çıktı normali 200 e kadarmış çok korktum bida yapamam sanırım öyle kürler.
ay o çörekotu bal kötü tadı. yiyemedim ben. herşeyden az az yaptım ben. mesela çörek otu yedim üç gün. onra 4 gün incir suyu. böğürttlen suyuna devam ediyorum çünkü o çatlatıyormuş. diğerlerini abartmadım. birde maydanoz kürünü deniyorum. maydonoz küründe 30 dakika oturun diorlar mesela. ben 10 dk anca oturuyorum.. herşetden az az yaptım. bakalım. kısmet.
senn bat ne zamn. eklim mi listeye
bizde 2 ay oldu bebek çalışmalarına başlayalı ve çok istiyoruz 2 aydr regl oluyorum ve diğer ayı bekliyoruz.insan korkuo tabi haliyle acaba bi sorun mu var diye?bir de ben gecenlerde test yaptrdım özel bi hastanede hcg degerım 17 cıktı hamile oldugumu söyledi doktor tabi biz ne ne kadar sevındık umutlandık sonra tesaduf ben başka bi hastaneye gttım test yaptırdım hiçbiş çıkmadı.bi de işe falan gidemedim bikaç gün dinlen dedi doktor bana bebek rahme tutunmaya çalışıyor daha küçük falan dedi.boşu boşuna umutlandık strese girdik.oyuzden şimdi eger gebelık durumum olursa bi 2.testı mutlaka gidip başka bi yerde yıne yaptıracağım.
ay o çörekotu bal kötü tadı. yiyemedim ben. herşeyden az az yaptım ben. mesela çörek otu yedim üç gün. onra 4 gün incir suyu. böğürttlen suyuna devam ediyorum çünkü o çatlatıyormuş. diğerlerini abartmadım. birde maydanoz kürünü deniyorum. maydonoz küründe 30 dakika oturun diorlar mesela. ben 10 dk anca oturuyorum.. herşetden az az yaptım. bakalım. kısmet.
senn bat ne zamn. eklim mi listeye
olur tabi tatlım 9 ağustos.
olur tabi tatlım 9 ağustos.
benim 5 ağustos sanırım ama 9. da test yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam . süzenli olmuyorum çünkü. inş ikimizde o gün hayırlı haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?