ahh canım ya kıyamam ben sana hiç üzülme arkadaşım ağlamanın kimseye ne bi yararı var nede faydası boşuna kendini hırpalamabu ay nedense çok içlendim dün ağladım falan. önceden de üzülüyordum ama bu kadar olmamıştı hiç. ve hiç bu kadar sabırsızlanıp umut etmemiştim. çevremdeki hamilelerin etkisinden galiba. hatta kadınlar kulübünü bile kapadım dün. kimseyle konuşmicam dedim. etkileniorum ya.
buna sonuna kadar katılıuyorum canım gün geçmeden test yapmak hiç mantıklı değilgecikmeyi beklemeden test yaptırmamak lazım aslında. sabredemiyo ki insan. ayın 9 undan önce herhangi bir test yapmamam lazımdı aslında.
benim de canım belirtiler kendini göstermeye başladı bile :44::44:Bende bugün artık regl olurum karnım davul gibi oldu pantlonların sıkmaya midem arımaya başladı.
birde burcos var. o çok girmio. netleşmedi ya çoğu kişinin durumu ondan az kişiyiz. sonra kalabalıklaşabilirirz.
27 yaşındayım 15 aydır olmuyor
ahh canım ya kıyamam ben sana hiç üzülme arkadaşım ağlamanın kimseye ne bi yararı var nede faydası boşuna kendini hırpalamaağlasan da aynı üzülsen de aynı yaradana sığınıp ona yalvarmaktan başka seçeneğimiz yok malesef allah görsün artık
buna sonuna kadar katılıuyorum canım gün geçmeden test yapmak hiç mantıklı değil
benim de canım belirtiler kendini göstermeye başladı bile :44::44:
inşş canım ağustos ta hepimizolarak devam ederiz yola
herkes gitmişşş
Sen onun için bana daha çok yeni dedin. Sıkma canını olur. Taktıkça olmuyor maalsef. Gençmişsin. Bana göre benden küçük herkes genç.Bende geç anne olmayı takıyorum kafama
Aminnnn
Geldim geldim bir yandan çalışıyorum da ondan.
herkes gitmişşş
bende genç sayılmama artık ya :) benimde eşimin yaşı büyük. bende geç anne baba olmayı istemiordum ama kısmet napim :)
bende genç sayılmama artık ya :) benimde eşimin yaşı büyük. bende geç anne baba olmayı istemiordum ama kısmet napim :)
Olsun benden gençsin sonuçta bana göre anne olmak için ideal yaş. Bizde de eşimin yaşı büyük 35.
Ben kendim düşünmemiştim ne zaman anne olmalıyım diye ama şartlar bizi bugüne getirdi. Napalım kısmet.
27 değilmiydinn.. :44: nasip kısmet, herşey planlı olmuyor canım
analdım canım tabi herkes bizim gibi yan gelip yatmıyoSen onun için bana daha çok yeni dedin. Sıkma canını olur. Taktıkça olmuyor maalsef. Gençmişsin. Bana göre benden küçük herkes genç.Bende geç anne olmayı takıyorum kafama
Aminnnn
Geldim geldim bir yandan çalışıyorum da ondan.
buradayım yemek yedim de geldim
analdım canım tabi herkes bizim gibi yan gelip yatmıyo
afiyet bal şeker olsun canımm
benimde eşim otubeş yaşında. o kırk yaşındayken çocuk 3 yaşında anca olur ya şimdi hamile bile kalsam. kötü hissediorum. babam 40 yaşındayken biz 20 yaşındaydık ya :)
analdım canım tabi herkes bizim gibi yan gelip yatmıyo
afiyet bal şeker olsun canımm
evet 27. 30 olcam nerseyse. genç mi ki :)
30 olmayacaksın nerdeyse:) .. daha 30'a 3 var canımm.sendeee
tabiki gençsinnn, maşaallah..30 olsan yine gençsin :)
tşk..............
Al benden de o kadar
Evde misin sen?
Sıkılmıyor musun?
Kızlar size doyum olmuyor ama ben iki saat yokum iki saat sonra görüşürüz.
çocuk için geç değil mi? sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?