değil değil.. olur mu? akranız bu arada
planla olmuyor bu işler.. geç olsa bile güç olmasın canım.. o durum daha zor çünkü
benimde bu ay için umudum bitmiştir bugün itibariyle..
inş temmuza artık..
yani ağustostan değil, temmuzdan kurtarabilirim canım
temmuzun kaçı. temmuz sonu dahil oolsun bu topice. temmuzun son haftası doğum günüm. o gün test yaptırırım kanda. hediyem olsun diye:)
demiştiiiim yaaa.. hadi hayırlısı bakalım..
ben zaten sadece bu topiğe geliyorum canım.. yani temmuz topiği varsa da takipte değilimyaaa unutmuşum . olsun sen bu topice de gel :)
benim midem bulanıo baya ya. kan hapı içiorum ondan olabilir mi
benim midem bulanıo baya ya. kan hapı içiorum ondan olabilir mi
bende de sıvı demir ilacı aldıımda bulantı yapıyor..
birde adet öncesinde ve adetliyken olabilir bulantı..
Bilmemki .
Benim regl öncesi bulanır sende öyle b,r durum olabilir mi?
Ama iki ihtimalde olsun istemem tercih 3. ihtimalden yana
ben zaten sadece bu topiğe geliyorum canım.. yani temmuz topiği varsa da takipte değilim
ayağım alıştı bak
senin topik uğurlu gelsin inş :)))
2013 mart-nisan anneleri topiği açarsın artık, gelir yerleşiriz hep birlikte topiğeinş ya. hepimiz hamile kalsak ne güzel :)
2013 mart-nisan anneleri topiği açarsın artık, gelir yerleşiriz hep birlikte topiğe:13:
ya benim midem baya bulanıyor yaa. psikolojik midir , idrar yolu iltibitik midir anlamadım?
kullandığın başka ilaç varsa yan etkisi olmasın(?).. yada birşey mi dokundu midene acaba..
çok rahatsızsan,duramıyorsan dr'a danış canım..
pazartesiye kadın doğuma randevum vardı zaten. rahim filmi yazması iiçin randevu almıştım. demir hapı içiorum birtek işte.
merhaba kızlar çook umutluydum bu aydan ama, bu gün maalesef regl oldum.ne kadarda düşünmicem, bu sefer takmicam desemde, yapamıyorum. şu an bütün hayallerim uçup gitmiş sanki.herşeye rağmen yeni bir ay, yeni bir umut demek.bat 3 ağustos
Kızlar
birşey sorcam folik asit kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?