Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

benim midem bulanıo baya ya. kan hapı içiorum ondan olabilir mi

bende de sıvı demir ilacı aldıımda bulantı yapıyor..
birde adet öncesinde ve adetliyken olabilir bulantı..

sıvı değil hap içiom. gyno ferro. adetliyeken bulanmaz benimde idrar yolları nedeniyle bir ara bulanıordu. ama bu kadar yoğun değildi

2013 mart-nisan anneleri topiği açarsın artık, gelir yerleşiriz hep birlikte topiğe:13:

inşallah. bende yukarda araçlarda gün gün hamilelik takvimi var ya. ona bakıp duruyorum. sanki hamileymişim gibi :)

ya benim midem baya bulanıyor yaa. psikolojik midir , idrar yolu iltibitik midir anlamadım?

kullandığın başka ilaç varsa yan etkisi olmasın(?).. yada birşey mi dokundu midene acaba..
çok rahatsızsan,duramıyorsan dr'a danış canım..

pazartesiye kadın doğuma randevum vardı zaten. rahim filmi yazması iiçin randevu almıştım. demir hapı içiorum birtek işte.

merhaba kızlar çook umutluydum bu aydan ama, bu gün maalesef regl oldum.ne kadarda düşünmicem, bu sefer takmicam desemde, yapamıyorum. şu an bütün hayallerim uçup gitmiş sanki.herşeye rağmen yeni bir ay, yeni bir umut demek.bat 3 ağustos

pazartesiye kadın doğuma randevum vardı zaten. rahim filmi yazması iiçin randevu almıştım. demir hapı içiorum birtek işte.

aa iyi o zaman..
güzel haberlerle gel canım.. belkide strestendir bulantında..geçmiş olsun.. iyi bak kendine

Son düzenleyen: Moderatör:

olsun hayırlısı. ramazan rahat geçer öle düşünelim :) ne kadardır istiosun kaç yaşındasın

Kızlar

birşey sorcam folik asit kullanıyor musunuz?

ben neredeyse 2 yıl önce başladım kullanmaya ama bir kutuyu bile bitirmedim. bende anne olcam da ben görcem. bu tembellikle nasıl olcaksa. şu an kullandığım demir hapının içinde folik asit de var. o yüzden kullanmıyorum ama sonra başlıcam. nerseyse bir yılldır içmiorum. ilk bir iki ay içmiştim sonra içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…