Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

aa iyi o zaman..
güzel haberlerle gel canım.. belkide strestendir bulantında..geçmiş olsun.. iyi bak kendine

ya idrarım falan bir tuhaf kokuyor daynamıyorum gene test yapasım var. halbuki ptesi randevum var

Bende bir yıldır içiyorum nerdeyse sıkıntı geldi artık

olsun hayırlısı. ramazan rahat geçer öle düşünelim :) ne kadardır istiosun kaç yaşındasın

nasip artık ne yapalım.3 yıllık evliyim 26 yaşındayım neredeyse 1 sene olacak isteyeli.bu ay ovulasyonum ramazandan bikaç gün önce başlıyo inşallah bu sefer olur.bu mübarek kandil günü Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.

bugün dayanamadım gene test aldım.sonuc negatif. bi kaç dakika sonra hasta oldum zaten

Geldim ben eğitimdeydim 3 gündür sonrada haftasonu

Hafta içi burayım sizlerle.

Ben regl oldum kızlar.

Umutlar Ağustos'a artıkın

benim ağustostan da umudum kalmadı artık. bu ay hsg çektircektim. doktora gittim bugün yazmadı. bir daha ki aya kaldı. kendiliğimden hamile kalacağımı düşünmüyorum. o yüzden bu ay ki ümüdimi şimdiden kaybettim.

Hsg ne?

Neden kendiliğinden hamile kalamayasın belli olmaz o? hiç ama hiç umudunu yitirme

Hsg ne?

Neden kendiliğinden hamile kalamayasın belli olmaz o? hiç ama hiç umudunu yitirme

rahim filmi. türler tıkalı mı diye bakılacak. bende çok enfeksiyon olurdu. gaaliba bende tüplerde tıkanıklık var. 15 aydır olmuyor çünkü. o yüzden umudum yok. hsg den sonra hamile kalanda çok oluyormuş. hsg çektirseydim bu aydan umutluydum ama olmadı. üzüldümm ya. devlettekiler acımasız ya. isteseler yazarlardı. sonuçta adet bitince çekiliyor zaten. belki önümüzdeki ay burda olmam dedim ama hiç umurlarında olmadı

benide ekleyin bende istiyorummartta bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum tekrar istiyoruz 5 yıllık evliyiz bu arada bugün dr gittim yumudtlamama baktı sağ yumurta oluşmuş bakalım hayırlısı

benide ekleyin bende istiyorummartta bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum tekrar istiyoruz 5 yıllık evliyiz bu arada bugün dr gittim yumudtlamama baktı sağ yumurta oluşmuş bakalım hayırlısı

üzüldüm canım bebeğini kaybetmene.. bende bundan korkuyorum. zaten 15 aydır istiyorum.birde hamile kalınca ters birşey olursa diye çok korkuyorum. Allah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize.

yumurtlamana baktırmak için hangi gün gittin. bana hiçbir doktor yumurtlama için bilgi vermedi ya

Anladım canım.

Olumsuz birşey inşallah yoktur. Zamanı var belki de bebişinin gelmessinin ondan olmuyordur. Sıkma canını sen. Rahat bırak kendini biliyorsun stres te çok etkili olmasında olmamasında

Hoşgeldin.

üzüldüm bebişini kaybetmene ama takdir-i ilahi. İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

14.günüm canım 2 aylıktı kalp atışlarını duymuştuk bi dahaki kotrolde kalbi durmuş 2 hafta öyle ağrısız sızısız bi haber gezmişim meğer 2 hafta olmuş kalbi duralı.sağolun arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip eder inş.işin garibi patoloji sonucunda bişey çıkmayışı dr ya kan pıhtılaşması yada troid de olabilir dedi ama bakalım(troidim az yüksek çıktı) .tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Geçmiş olsun.

Tiroid derken tiroid sorunun var mıydı?

Yoksa o dönemde mi yükselmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…