aa iyi o zaman..
güzel haberlerle gel canım.. belkide strestendir bulantında..geçmiş olsun.. iyi bak kendine
ben neredeyse 2 yıl önce başladım kullanmaya ama bir kutuyu bile bitirmedim. bende anne olcam da ben görcem. bu tembellikle nasıl olcaksa. şu an kullandığım demir hapının içinde folik asit de var. o yüzden kullanmıyorum ama sonra başlıcam. nerseyse bir yılldır içmiorum. ilk bir iki ay içmiştim sonra içmedim
olsun hayırlısı. ramazan rahat geçer öle düşünelim :) ne kadardır istiosun kaç yaşındasın
bugün dayanamadım gene test aldım.sonuc negatif. bi kaç dakika sonra hasta oldum zaten
bugün dayanamadım gene test aldım.sonuc negatif. bi kaç dakika sonra hasta oldum zaten
nerelerdesiniz ????
kızlar nerdesiniz naptınız
nerelerdesiniz ????
Geldim ben eğitimdeydim 3 gündür sonrada haftasonu
Hafta içi burayım sizlerle.
Ben regl oldum kızlar.
Umutlar Ağustos'a artıkın
benim ağustostan da umudum kalmadı artık. bu ay hsg çektircektim. doktora gittim bugün yazmadı. bir daha ki aya kaldı. kendiliğimden hamile kalacağımı düşünmüyorum. o yüzden bu ay ki ümüdimi şimdiden kaybettim.
Hsg ne?
Neden kendiliğinden hamile kalamayasın belli olmaz o? hiç ama hiç umudunu yitirme
benide ekleyin bende istiyorummartta bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum tekrar istiyoruz 5 yıllık evliyiz bu arada bugün dr gittim yumudtlamama baktı sağ yumurta oluşmuş bakalım hayırlısı
rahim filmi. türler tıkalı mı diye bakılacak. bende çok enfeksiyon olurdu. gaaliba bende tüplerde tıkanıklık var. 15 aydır olmuyor çünkü. o yüzden umudum yok. hsg den sonra hamile kalanda çok oluyormuş. hsg çektirseydim bu aydan umutluydum ama olmadı. üzüldümm ya. devlettekiler acımasız ya. isteseler yazarlardı. sonuçta adet bitince çekiliyor zaten. belki önümüzdeki ay burda olmam dedim ama hiç umurlarında olmadı
benide ekleyin bende istiyorummartta bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum tekrar istiyoruz 5 yıllık evliyiz bu arada bugün dr gittim yumudtlamama baktı sağ yumurta oluşmuş bakalım hayırlısı
üzüldüm canım bebeğini kaybetmene.. bende bundan korkuyorum. zaten 15 aydır istiyorum.birde hamile kalınca ters birşey olursa diye çok korkuyorum. Allah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize.
yumurtlamana baktırmak için hangi gün gittin. bana hiçbir doktor yumurtlama için bilgi vermedi ya
freshtime bat tarihini söle bidee
14.günüm canım 2 aylıktı kalp atışlarını duymuştuk bi dahaki kotrolde kalbi durmuş 2 hafta öyle ağrısız sızısız bi haber gezmişim meğer 2 hafta olmuş kalbi duralı.sağolun arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip eder inş.işin garibi patoloji sonucunda bişey çıkmayışı dr ya kan pıhtılaşması yada troid de olabilir dedi ama bakalım(troidim az yüksek çıktı) .tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?