bu ayrılık acısından çok sıkıldım

Yargılamadan cevap yazmak için ermiş olmam lazım.

Hayatini mahvetmeye kararlisin belli ki. Ne diyelim biz sana barisirsin zaten 2 güne. Bazi insanlar da köru korune kendini ateşe atıyor adam butun igrenc kisiligini ortaya koymus hala pesinde kosuyorsun bunun ....

Ay yok onu vermemiş çok şükür, zaten ondan ötürü de ayrılmışlar.

Gerçekten böyle bir adamı çok aradınız mı? İnsanın biraz kendisine saygısı olmalı halla ben suçluluk duyuyorum yazmışsınız. Evlenip çocukta yapın bu adamdan biz ne diyebiliriz ki

Beyinsiz diycem bam yicem ama içimde tutamiyorum Allah'ım akıl fikir versin gerçekten su hayat mucalesinde insanların dertlerine bak kendi kendilerini mutsuz ediyorlar kızım senin canınmi sıkılıyor git bir hayır yap içini ferahlat madem bu kadar paran var Allah'a yonel ellerini aç dua et ya sabır ya

Nişan atinca terapi almadiniz mi? Geri dönmesi neyi değiştirir kürkçü dukkani misiniz hayir diyecektiniz niye bu kadar zaafiniz var bu adam yatakta mi cok iyi? Hicbir iyi yön yok saydiklarinizda eski konunuza da baktim bahsettiginiz icin. Hala issiz mi bu şahıs? araba al sat ne zamandan beri meslek oldu. Adam alkolik ayrica tabiki duygu durumunu kontrol edemez 72 saat boyunca depresif geziyordur o. Anca 4.gune kendine geliyordur. Tabi tekrar icmiosa o da o surecte.

Beyinsiz diycem bam yicem ama içimde tutamiyorum Allah'ım akıl fikir versin gerçekten su hayat mucalesinde insanların dertlerine bak kendi kendilerini mutsuz ediyorlar kızım senin canınmi sıkılıyor git bir hayır yap içini ferahlat madem bu kadar paran var Allah'a yonel ellerini aç dua et ya sabır ya

Sen ayrılmayı, iyileşmeyi neredeyse imkansızlaştırıyorsun. Yani senin şu anlattığın adamın yarısı kadar olmayan eximden ayrıldım. Hem de aşıktım, hala aşık olabilirim ruh halim fenalarda. Bir dibi görüyorum, bir göğe yükseliyorum, bir acı içindeyim, bir aman sende be modundayım. Sürünsem bile vazgeçtim.
İnsan vazgeçmeyi bilmeli, bilmiyorsa öğretmeli kendine. 37 sene o seninleydi ve onsuz bir hayatı hiç yaşamamış gibi davranıyorsun. Bu adamın elle tutulur hiçbir tarafı yok, bu halde kendini suçlayabilmen büyük başarı. Tam tezlerde incelenmelik bir ruh hali taşıyorsun. Sen o adamın afedersin ama ağzını açıp ağzına da s… yine sen daha az suçlu olursun bu ayrılıkta.
Nesine böyle aşık oldun önce onu çöz. Ben mesela gerçekten boyuna, yakışıklılığına, ilgisine aşık olmuştum. Sonra bunları içimde çürüttüm. Bir şekilde kurtulman gerek bu tenyadan.

Adam aslında açık açık söylüyor zaten niyetini sadece siz anlamak istemiyorsunuz. Yaşınızdan dolayı mı bunları yapıyorsunuz bilmiyorum ama 30'lu ve 40'lı yaşlarda bekar olmak 20'li yaşlarda yanlış evlilik yapmaktan bin kat daha iyidir. Nişanlıyken bu şekilde davrananı evliyken hiç düşünemiyorum ki evlilik bir kumardır ne kadar iyi anlaşsan bile aynı eve girmeden, birlikte vakit geçirmeden asla iyi tanıyorum diyemezsin karşındakini. Adam manipüle etmiyor açık açık davranıyor.

Sizin hiç onurunuz, gururunuz yok mu ya gelip bir de konu açıyorsunuz hala, adam size ne yapsa müstehak, keşke daha çok paranızı harcasaymış az harcamış, hak ediyorsunuz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…