• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayrılık şekli doğru mudur ?

Merhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..

İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi

Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil

Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze

Siz olsanız ne yapardınız ?
Sizi seviyor demekki yuz yuze gelmek istemiyor ama severken niye ayriliyor o da soru işareti .ama bu sekilde ayrilanlarda var malasef hatta ben evlenmeden once esimle ayriliyorum filan demistim geri pişman olmuştum o tamam dediydi dayanamayacağimi biliyormuş

Yüzyüze olduğunuzda anlık tutkuyla mantığının devre dışında kalacağından ama sonrasında yalnız kaldığında ise içine sinmeyen ve onun için problem olan şeylerin devam ettiğini/cozulmedigini göreceğini düşünmüştür.Daha önce de yüzyüze gelince ayrilamamissiniz zaten.Bence siz ayrılmayı istemiyorsunuz.
Bunada katıliyorum buda cok mantıkli

Yüzyüze olduğunuzda anlık tutkuyla mantığının devre dışında kalacağından ama sonrasında yalnız kaldığında ise içine sinmeyen ve onun için problem olan şeylerin devam ettiğini/cozulmedigini göreceğini düşünmüştür.Daha önce de yüzyüze gelince ayrilamamissiniz zaten.Bence siz ayrılmayı istemiyorsunuz.

Durumu olduğu gibi özetlediniz :(
İstemiyerek bi ayrılıktı iki taraf içinde..kötü ayrılmadık zaten

Bende halen bir umut :(

Sizi seviyor demekki yuz yuze gelmek istemiyor ama severken niye ayriliyor o da soru işareti .ama bu sekilde ayrilanlarda var malasef hatta ben evlenmeden once esimle ayriliyorum filan demistim geri pişman olmuştum o tamam dediydi dayanamayacağimi biliyormuş

Çözülmesi biraz zor bi konu vardı diyelim imkansız değil ama zordu

3 ayda zaten atlı mı kovaladı , 3 ayda tanımamışsınız işte böyle de bir insanmış.zorlamaya gerek yok bu saatten sonra yüz yüze gelince zor olur da tam bir zırvalama geçerli bir sebep değil.direkt eyvallah de engelle gitsin

Durumu olduğu gibi özetlediniz :KK43:
İstemiyerek bi ayrılıktı iki taraf içinde..kötü ayrılmadık zaten

Bende halen bir umut :KK43:
Benim sana tavsiyem ,karşında ki kişiye mesajla " senin için mutlu bir hayat dilerim ..Allah iyilerle karsilastirsin bence sen en iyisini hakediyorsun...ikimiz için de hayırlısı olsun" diyip kenara cekilmen.Bundan sonra kendisi çıkıp gelirse sana , o senin şartlarına uymayı kabul ederek gelmiş olur....illaha sursun diye görüşmek istersen onun şartlarını kabul etmeyi göze almalisin

Benim sana tavsiyem ,karşında ki kişiye mesajla " senin için mutlu bir hayat dilerim ..Allah iyilerle karsilastirsin bence hakediyorsun...ikimiz için de hayırlısı olsun" diyip kenara cekilmen.Bundan sonra kendisi çıkıp gelirse sana o senin şartlarına uymayı kabul ederek gelmiş olur....illaha sursun diye görüşmek istersen onun şartlarını kabul etmeyi göze almalisin

Aynı dediğiniz gibi ikimizde vedalaştık

Sanki yaşadıklarımı biliyor gibi yorum yaptınız :(

İkimizden birinin fedakarlık yapması lazımdı yapamadık ikimizde mecbur kaldık bitmesine

Ama üzgünüm

Bu gün sen üzülürsün bir ay /bir yıl uzulursun....bu gün uzulmemek için istemediğin bir hayata tamam dersen sonrasında yıllarca üzülürsün.Hakkinizda hayırlısı olsun."Olmayanı oldurmaya çalışmayın " bence

Bende bitirmeyi kafaya koyduğum bir ilişki için yüz yüze gelmek istemezdim herhalde.Sonuç olarak bitmeyecek mi ? Bence siz yüz yüze gelince birazda olsa ilişkiyi kurtarma ihtimaliniz olduğunu düşündüğünüz için,bu şekilde konuşmak istemişsiniz.Yoksa mantıklı düşününce her iki şekilde de bitecekti sonuç olarak.20 yıllık evliliğini tek bir kelime dahi söylemeden çekip giderek bitiren insanlar var.Şaşırtmıyor artık hiç birşey beni.

Son düzenleme:
Bende bitirmeyi kafaya koyduğum bir ilişki için yüz yüze gelmek istemezdim herhalde.Sonuç olarak bitmeyecek mi ? Bence siz yüz yüze gelince birazda olsa kurtarma ihtimali olduğunu düşündüğünüz için,bu şekilde konuşmak istemişsiniz.Yoksa mantıklı düşününce her iki şekilde de bitecekti sonuç olarak.20 yıllık evliliğini tek bir kelime dahi söylemeden çekip giderek bitiren insanlar var.Şaşırtmıyor artık hiç birşey beni.

Evet o açıdan baktığınızda haklısınız
Dışardan banada birisi sorsa aynı sizlerin yazdığı gibi düşünürdüm ama insan kendisi yaşayınca mantık ilk başlarda devreden gidiyor

Merhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..

İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi

Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil

Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze

Siz olsanız ne yapardınız ?
3 aylık ilişki hemde haklı sebepleri vardı diyorsunuz pardonda yüzyüze gelmesenizde olurmuş yani

Ben sms ile ayrılığı doğru bulmuyorum ama şartlar bunu gerektirmiş olabilir

Bende bu tür durumlarda yüzyüze değil mesajla ayrılmayı tercih ederim.Sebebi kötü niyet değil tamamen benimle alakalı.Konuşamam beceremem yani yüzyüze konuşmaktan kaçarım.

Helal olsun sana helal olsun:)))
Şey yapmıştım ama pisliğine itiraf edeyim. O zaman msn var tabi. Beni silmemis. Kasten çevrimiçi gördüğümde selam verirdim. Ikına ıkına cevap vermesi çok komiğime giderdi sonra engelledi zaten 🤣🤣 iyi eğlenmiştim ama. Selam verip başka da bir şey yazmazdım. Hesap soracağım korkusunu yaşatmak istemiştim sanırım. Bir şey yapmadım hiç sözünü de etmedim. Şimdi düşününce bir e postayla terk edilecek kadın miyim ben 😂😂😂

Şey yapmıştım ama pisliğine itiraf edeyim. O zaman msn var tabi. Beni silmemis. Kasten çevrimiçi gördüğümde selam verirdim. Ikına ıkına cevap vermesi çok komiğime giderdi sonra engelledi zaten 🤣🤣 iyi eğlenmiştim ama. Selam verip başka da bir şey yazmazdım. Hesap soracağım korkusunu yaşatmak istemiştim sanırım. Bir şey yapmadım hiç sözünü de etmedim. Şimdi düşününce bir e postayla terk edilecek kadın miyim ben 😂😂😂
Bu senle ilgili degilki:) erkeklerin geneli skntili bu konuda bence. Duygusal birseyler paylasiyorsun ve bi msj bi maille bitiyor.. haksizlik ama yapacak birsey yok

Back
X