• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayrılık şekli doğru mudur ?

Bu senle ilgili degilki:) erkeklerin geneli skntili bu konuda bence. Duygusal birseyler paylasiyorsun ve bi msj bi maille bitiyor.. haksizlik ama yapacak birsey yok
Yok be şaka bir yana hiç umursamadım. Sanırım biraz duygusuz bir pisliğim 😂😂 beni sarsacak şey aptal yerine konmak olurdu sanırım. Bilakis mail yoluyla yapması hoşuma gitti. Yüz yüze seni terk ediyorum demesi daha ağrıma giderdi bir kere. Onu da yaşadım. Öyle boş boş suratına bakıp denmesi daha çok koyuyor.

Şartlar ayrılığı gerektirdi biraz ama ben konuşulması gerektiğini düşünürdüm yüzyüze yinede mesajda hisler buz gibi

Teşekkürler yorumlarınız için

cevap bıle yazmaman en mantıklı olanı.
lütfen üzerıne düşüpte kendını birsey zannetmesıne ızın vermeyın

Yok be şaka bir yana hiç umursamadım. Sanırım biraz duygusuz bir pisliğim 😂😂 beni sarsacak şey aptal yerine konmak olurdu sanırım. Bilakis mail yoluyla yapması hoşuma gitti. Yüz yüze seni terk ediyorum demesi daha ağrıma giderdi bir kere. Onu da yaşadım. Öyle boş boş suratına bakıp denmesi daha çok koyuyor.
Iyide o ana kadar zaten belki olmamismiydi bitecegi? Hic beklenmedik bir anda olsa cok afallarsinda.. belliyse biraz sasirmazsin.

Merhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..

İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi

Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil

Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze

Siz olsanız ne yapardınız ?
4 yillik ilişkim vardı. Bir gün adam kayboldu . Arkadaşlarıyla beraber arıyoruz. Biri terminalde görmüş. Knsms memleketine gidiyorum demis. Ama ortada yok telefonu ulaşılamıyor. Artık arkdaslariyla tek tek firmaları arıyoruz kaza varmı diye. Ailesinden birine ulaştık sonunda. Meğer adamın bana ;yüzü yokmuş ayrılmak istediğini söylemeye kaçmış. Mal!! :KK67: yol ver at gitsin boşver. Bazı insanlar çöp olmayı bile haketmiyor

4 yillik ilişkim vardı. Bir gün adam kayboldu . Arkadaşlarıyla beraber arıyoruz. Biri terminalde görmüş. Knsms memleketine gidiyorum demis. Ama ortada yok telefonu ulaşılamıyor. Artık arkdaslariyla tek tek firmaları arıyoruz kaza varmı diye. Ailesinden birine ulaştık sonunda. Meğer adamın bana ;yüzü yokmuş ayrılmak istediğini söylemeye kaçmış. Mal!! :KK67: yol ver at gitsin boşver. Bazı insanlar çöp olmayı bile haketmiyor

Çok acımasızca ya bu kadar vurdumduymazlık olur mu adam diyemeyeceğim anlattığınız bu kişiye :KK64:

Allahtan bizim bitmesi için geçerli sebep vardı sadece ayrılık şekline takıldım

Ne yapabilirsiniz ki? Neticede artik hayatinizda olmak istemedigini soyleyen biri.. zorla hayatinda kalma cabasindan ileri gitmez son bir kez gorusme istegi veya ayrilik konusmasi yapma istegi. Neticeyi degistirmez hicbirsey

Ne yapabilirsiniz ki? Neticede artik hayatinizda olmak istemedigini soyleyen biri.. zorla hayatinda kalma cabasindan ileri gitmez son bir kez gorusme istegi veya ayrilik konusmasi yapma istegi. Neticeyi degistirmez hicbirsey

Peki kadın bitirmek istediğinde erkek bir şekilde yüzyüze gelip ikna ediyor ama erkek bitsin dediğinde seni istemiyor unut gitsin deniliyor :KK64:

Canım geçerli sebep diyorsun ama ne olduğunu bilmeden de adam hakkında bir şey söylenek doğru değil. Madem seviyorsunuz birbirinizi neden zorlukları aşmak yerine pes ediyorsunuz. Anladığım kadarıyla birinizin bitirmesi gerekiyormuş bu o olmuş. Belki yüz yüze gelip ayrılmak istemeden ayrılalım demek zor gelmiştir. İkiniz içinde hayırlısı olsun. Madem geçerli bir sebep var önüne bakmanı tavsiye ederim.

Peki kadın bitirmek istediğinde erkek bir şekilde yüzyüze gelip ikna ediyor ama erkek bitsin dediğinde seni istemiyor unut gitsin deniliyor :KK64:
Sizin bu aşamadan sonra ihtiyacınız "ikna edilmek değil mevcut problemlerinizin çözülmesi" ...istersen bir şekilde ayrilmamaya ikna edebilirsin ama sonuç olarak da kendini yaşamak istemediğin o sehre giderken bulursun. "Ben evlilik düşünmüyorum,aşkımızı yaşayalım ve su an başka birşey düşünmek istemiyorum " da diyebilirsin. Ben mesela geçmişte bu grup düşünen bir insandim. Ama sen öyle misin ? bunu düşün

3 aylık bir iliskide aileler vs tanışması baya hızlı geldi bana.. ayrılıs da tabi ki iliskinize benzemis jet hızıyla ayrılış .. yüz yüze kim bulusupta ayrılacak o kadar vakit mi var ..:lülülü:

Çok acımasızca ya bu kadar vurdumduymazlık olur mu adam diyemeyeceğim anlattığınız bu kişiye :KK64:

Allahtan bizim bitmesi için geçerli sebep vardı sadece ayrılık şekline takıldım
Bosverin hayat kısa insan çok zor şeyler yasiyinca ; keşke önceki yaşadığım uzuntulerde gamsız olsaymisim diyor. Evet haklısınız bu şekilde hos değil. Kendisine saygısı yokmus ki demekki . Sizde gösterdi saygı bu olmuş. Hayat kısa değmez.

Kadinlar cogu zaman erkeklere kiyasla daha duygusal olduklarindan, ofkeden, ilgisizlikten, ilgi gormek istediklerinden, yada kiskancliktan bitti diyiveriyor. Aslinda bitmesini istemedigi halde. Cogu erkek boyle bir blof yapmiyor. Seven adam asla gitmiyor. Bir erkek istemiyorum diyorsa, soyledigi her bahane bir yana, sevmediginden istemiyordur

Yüzyüze görüşüp bitirmeye layık görmemek diye bir şey yok bence ortada.

Benim 7 sene fırtınalı bir aşk 3 sene fırtınalı bir ilişki yaşadığım evlenmeyi düşündüğüm adam doğum günümde yapacağımız yurt dışı gezisine bir gün kala mesajla terk etmişti beni. Engellemişti. Şirketini basmıştım yüzleşmek için ama şimdi olsa yapmam. Eninde sonunda bitecekse eğer bu şekilde bitirmesi sadece korktuğunu gösterir. Herkes cesur değil. Ya da yüzyüzeyken bir türlü ayrılamıyormuşsunuz, siz de söylediniz; artık bitirebilmek için böyle yapmıştır. Ayrılığın sevgi saygı çerçevesinde olanı pek olmuyor zaten. Kendinizi değersiz hissetmeyin, önünüze bakın.

Ben daha önce bitirmek istediğimde hep yüzyüze geldik bitiremedik ben onun yanına gittim konuştum kaç kez

Bana yaptığı bir yanlış yok ama son kez yüzyüze gelip bitirmeyi layık görmedi gibi hissediyorum
Bazen yuzyuze gelip soylemek cok zor geliyor; iliskiden umidin kalmamis, bitirmeyi kafana koymuşsun ve gecip karşısında bi seyler soylemeye, huzursuz olmaya, gerginlik yasamaya mecal bulamiyorsun..
Bana yuzyuze gelince aranız duzelir diye dusunuyorsunuz gibi geldi, bu yuzden gorusmek istiyorsunuz sanki?

Back
X