Ohaaaaa hahahahaAmannn boşver opte başına koy.. KK de torununu emzirmeye çalışan babaanne konuları var..
Aynen şunu yapıcaksin tatlimhatta üstune gidip evvet anne haklisin anne diyeceksin. Sallamayinca asil kendileri gicik oluyorlar.
Ben de anne bu cocuk sana duskun diyorum 2 aglayinca verin cocugumu bana diyor ben de biraz nefes aliyorum. Bosveerr biraz lehine kullan bu durumu :)
Birlijte yasiyoruz tek anlasamadigim nokta buBirlikte yaşamıyorsanız çekilmeyecek dert değil..
İstediğini desin..bende basarım çocuğu ona az kendime vakıt ayırırım..
Boş beleş konuşmasın..işe yarasın..
Canim sevsin tabiki bende isterim sevsin diye ama bazen sanki cocugum beni sevmiyo bi onu seviyomus gibi imalarda bulunuyo ya oluyorum sinirdenNe guzel iste bebegini seviyor iyi tarafindan bak benim oglumun babannesi yok keske olsada sevseydi
Aglayinca cok bakamiyo ki canim bi hastalandi bana duskunlesti onceden hic gelmiyodu bana tabi babanne surekli kucakta gezdiriyor sindi diyo soyle kizina bi hastalandi beni unuttu filanAynen şunu yapıcaksin tatlimhatta üstune gidip evvet anne haklisin anne diyeceksin. Sallamayinca asil kendileri gicik oluyorlar.
Ben de anne bu cocuk sana duskun diyorum 2 aglayinca verin cocugumu bana diyor ben de biraz nefes aliyorum. Bosveerr biraz lehine kullan bu durumu :)
Bak şu sıpayaValla bende anlamadim bildigin tavir yapiyo sirtini donuyo bakmiyo bana bildigin
O zamanda sen haklisin benim kaynana yokkya empaati yapamadimCanim sevsin tabiki bende isterim sevsin diye ama bazen sanki cocugum beni sevmiyo bi onu seviyomus gibi imalarda bulunuyo ya oluyorum sinirden
.Benim oglum 3 aylikti tavir yapmaya basladiginda simdiki sipalarda cinsValla bende anlamadim bildigin tavir yapiyo sirtini donuyo bakmiyo bana bildigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?