Bu babannelerin torun sevdasi beni bitiriyor

Duru321

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
188
91
18
35
Allahim gorende kizimi o dogurdu benden cok seviyo filan sanacak millete bir anlatisi varki annesindeyken benim kucagima geliyo benim kucagimdayken annesine gitmiyor annesine kusuyo bu arada kizim daha 8 ayini doldurmadi ben otururken kucagima almazsam babannesi alirsa bana trip atiyo kusuyo gelmiyo bana firsat bu firsat ballandira ballandira anlatiyo allahim takmiyim diyorum zorla inat eder gibi davraniyo sinir oluyorum aslinda bitek bu konuda anlasamiyoz kv le

Aynen şunu yapıcaksin tatlim hatta üstune gidip evvet anne haklisin anne diyeceksin. Sallamayinca asil kendileri gicik oluyorlar.
Ben de anne bu cocuk sana duskun diyorum 2 aglayinca verin cocugumu bana diyor ben de biraz nefes aliyorum. Bosveerr biraz lehine kullan bu durumu :)

Bosver iyi birsey cocuk icin. Deger verir ileride sahsen benim babannem yuzumuze bakmazz birsurude dedikodu yapar. O yuzden ilgili insanin asirisida olsa takma derim cocuguna deger vermeyen bi tipte olabilirdi. Pollyannacilik biraz

Ne guzel iste bebegini seviyor iyi tarafindan bak benim oglumun babannesi yok keske olsada sevseydi

Birlikte yaşamıyorsanız çekilmeyecek dert değil..

İstediğini desin..bende basarım çocuğu ona az kendime vakıt ayırırım..

Boş beleş konuşmasın..işe yarasın..
Birlijte yasiyoruz tek anlasamadigim nokta bu

Amaaaan ne olacak valla sorun olsun diye çabalamayın boşverin ya. Burda torununun yüzüne bakmayan babanneler var. Yani aklı başında kim 8 aylık bebeğin annesinden çok başkasını sevdiğine inanır ki. Doğrudur anne sevildiğini hissediyor bebekler deyim geçin. Alıp nüfusuna geçirecek değil ya. Hem aile bağları bu devirde çocuk için en büyük miras. Ben özellikle anneannesine de babaannesine de olabildiğince sevgi dolu olsun istiyorum ki öyle de çok şükür. Hem bu işinize de yarar ilerde bırakıp bırakıp akşam gezmelere gidersiniz kocanızla. Biraz olumlu bakın hayata lütfen ya

Aglayinca cok bakamiyo ki canim bi hastalandi bana duskunlesti onceden hic gelmiyodu bana tabi babanne surekli kucakta gezdiriyor sindi diyo soyle kizina bi hastalandi beni unuttu filan

Konu sahibi ver çocuğu kayınvalidene, dışarı çık
Bak bakalım torun sevgisi ne kadar sürüyo
Ararsa durmuyo gel derse e hani bende durmuyo sana atlıyodu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…