Bu babannelerin torun sevdasi beni bitiriyor

yaa sorun kimsenin torununu sevmesi falan değil torununu bir araç bir maşa gibi kullanmaya çalışması gelini o maşayla dürtmesi yani olayın neresinden tutsan sinir.... yoksa sevisn baksın ne güzel... konu sahibinin sinirleri oynamış yazık yaaaa ... yaa tatlım çocuk senin 1,5 yaşına kadar zaten çok bir şey olmaz inş. sornasındasen alırsın biraz ipleri eline ... yemin ederim sırf bu sebepten çocuk doğurmak istemiyorum ya benim kv de de başlayacak saçma sapan

Bosver iyi birsey cocuk icin. Deger verir ileride sahsen benim babannem yuzumuze bakmazz birsurude dedikodu yapar. O yuzden ilgili insanin asirisida olsa takma derim cocuguna deger vermeyen bi tipte olabilirdi. Pollyannacilik biraz

Evet benim kide değer vermez oğluma

Hmmm..benim kv de bunlari yapabilir o zaman suan hamilwyim oda bana komsunun cocugu babaannesini daha cok seviyo yanindan ayrilmiyo annesinin kucaginda durmuyo deyip duruyo mesaj alinmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…