bakın eğer farkettiyseniz sevmelerine bişey demiyor kimse;
babanneler ego tatmini veya psikolojik rahatsızlık boyutunda yaptıklarından şikayetçi.
siz görmediğiniz için farklı geliyor.
benim kv beim kızımı emzirmeye kalktı,onu ben doğurdum o benim kızım sen cici annesisin,babası da oğlum diyordu.
emzirirken kucağımdan almaya çalışırdı, sevsem sevme benim kızımı öpme benim kızımı, benim kızıma öyle deme gibi bilimum saçmalık..
şimdi uzaktan konuşması kolay, bende çok önyargılısınız kvlere karşı onlarda anne diye düşünenlerdendim.ama yaşanılanlar tecrübe ile edinilenler sonucunda az bile..
bunlar ufak tefek gibi ama bebeklerin çocukların psikolojisini bozacak şeyler ve asıl maksat torun sevmek değil,torun sevmek olsa farklı olur...
Allah ım yaşatmasın
Bizimkidr saglik ocagindaki her gordugu bebekle yaristiriyo yok bizimki uzun bizimki soyle bizimki boyle bende bazen bakicisiyim gibi hissediyorum simdide yeni bisey cikardi senin bu kadar guzel kizin varmi hey ya rabbim ya
Eskiden kadınlar sadece eşlerini kıskanırdı kayınvalidelerinden, şimdi yeni moda çocuklarını kıskanmak galiba.... Bırakın insanlar torunlarını sevsin gönüllerince, insan kendi çocuğunu büyütürken hayatın hengamesi için çoğu zaman tadına varamıyor,eğitimi, gelişimi, arkadaş çevresi, aman nereye, kimle gitti, başına birşey mi geldi ...diye diye geçiyor zaman. Yaşlanıp herşeyden el etek çekip, tüm sorumluluğu annesine babasına ait torunlarını sevmek hoşlarına gidiyor. Bunda acayip olan nedir anlamıyorum. Bende mi bir tuhaflık var?
Valla arkadaslar donunda anlayan cikti beni ben sevmeain demiyorum ki kizimi aliyo kucagina alsin ama bana grlmeyince benden baskasina gitmiyo diye bana gelmemesinden gurur duyuyo bende tedirgin okuyorum 1 sene sonra ise basliycam ya o zaman hepten dogursa diye kii benim burda kizimdan kocamdan baska kimsemde yok gurbetteyim zamanim onla geciriyorum
Allahim gorende kizimi o dogurdu benden cok seviyo filan sanacak millete bir anlatisi varki annesindeyken benim kucagima geliyo benim kucagimdayken annesine gitmiyor annesine kusuyo bu arada kizim daha 8 ayini doldurmadi ben otururken kucagima almazsam babannesi alirsa bana trip atiyo kusuyo gelmiyo bana firsat bu firsat ballandira ballandira anlatiyo allahim takmiyim diyorum zorla inat eder gibi davraniyo sinir oluyorum aslinda bitek bu konuda anlasamiyoz kv le
ne yapsalar yaranamazlar zaten.siz sevgisiz saygısız insan görmemişsinizAllahim gorende kizimi o dogurdu benden cok seviyo filan sanacak millete bir anlatisi varki annesindeyken benim kucagima geliyo benim kucagimdayken annesine gitmiyor annesine kusuyo bu arada kizim daha 8 ayini doldurmadi ben otururken kucagima almazsam babannesi alirsa bana trip atiyo kusuyo gelmiyo bana firsat bu firsat ballandira ballandira anlatiyo allahim takmiyim diyorum zorla inat eder gibi davraniyo sinir oluyorum aslinda bitek bu konuda anlasamiyoz kv le
evet aynı mahalle , sabah akşam görüyorum yüzünüAy çok üzüldüm, sen ne yaptın. Gorusuyoruz musunuz şimdi?
ne yapsalar yaranamazlar zaten.siz sevgisiz saygısız insan görmemişsiniz
hiç merak etmeyin, gülün geçin he anne senden gitmiyor ,Valla arkadaslar sonunda anlayan cikti beni ben sevmeain demiyorum ki kizimi aliyo kucagina alsin ama bana grlmeyince benden baskasina gitmiyo diye bana gelmemesinden gurur duyuyo bende tedirgin okuyorum 1 sene sonra ise basliycam ya o zaman hepten dogursa diye kii benim burda kizimdan kocamdan baska kimsemde yok gurbetteyim zamanim onla geciriyorum
Evt benim başıma geldi bu.iki çocuğumuda bir kere emzirmeye çalıştı....bide göğsünden yeşil iltihap akıyomuş ben sonradan öğrendim.cahil işte..Amannn boşver opte başına koy.. KK de torununu emzirmeye çalışan babaanne konuları var..
Evt benim başıma geldi bu.iki çocuğumuda bir kere emzirmeye çalıştı....bide göğsünden yeşil iltihap akıyomuş ben sonradan öğrendim.cahil işte..
Evt seslenmediğim için böyle oldu.başta tavrımı koyamadım.baştan tavır koyanlarada hayranım.o duvarı koyamadım ben.sevdiğimden değil saygılı olayım diye ama olmamak gerekiyomuşya geçmiş gitmiş de, o manzarayı düşünemiyorum, kv ile aramda kan çıkardı herhalde. sanırım o yüzden benim kv böyle bir şeyi aklının kköşesinden geçiremez.
biraz yumuşak hulu musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?