bu bana yapilirmi ?

Ay güzelimallah yavrunuzu sizlere bağışlasın, keşke mesaj gelir gelmez uyandırıp sorsaydın bu ne diye, Allah o edepsiz kadınların cezasın versin, adamlar evli oldumu bi kıymete biniyor ki sorma... Kocanın üzerine gitme adamın bi suçu yok ki, seni üzmemek için bişey dememiştir, lohussın neticede. Sen okudum mesajı böle böle, bu nedemek bu kadın kim de. patronsa derhal yol versin o o.....pu'ya (k.bakma cnm)

çocuk için onca zahmeti çeken biz
9 ay ne zorluklarla ağrılarla kusmuklarla taşıtan bağıra çağıra doğuran biz
doğunca altını temizle karnını doyur ağlamasın sussun diye uğraşan gece uykumuzu bölük börçük yaşayan biz
daha da o yanımda horul horul uyuyacak o mesajı gördükten sonra ses etmeyecem haa ihtimal yoktur zorla uyandırır kafasına fırlatırdım telefonu
sen bir de lohusasın eşinin kahabati olmasa dahi bu saatte böyle bi mesajı atmaya nasıl cesaret ediyor diye bile azar çekersin ki yüz bulmasın cesaret edemesin, ben böyle durumlarda sessiz kalınmaması kanaatindeyim yoksa kontrol edemezsin iş çığrından çıkar

Kadının yazdıklarına bakılırsa aralarında birşey olmadığı aşikar. Ama ŞİMDİLİK!

Eşinize mesajı okuyup okumadını, bununla ilgili ne yaptığını sorun. Kadının işten çıkartılmasını isteyin...

Eğer eşiniz çeşitli bahanelerle buna karşı çıkarsa o zaman ailesiyle konuşun.

birde gece siz yanındayken bu mesajı hangi cesaretle atabiliyor. sizin okuyabileceğinizi düşünmüş bence amacı birazda evliliğinizi zedelemek. çok dikkatli olun. kadın resmen aslıyor. eşinizin o mesajlada kulağına kar suyu kaçtı.
mutlaka ve mutlaka o kadn o fabrikadan gitmeli. hatta siz muhasebe bölümüne gidip kimliğini araştırmalısınız. o saatte kimin orada olduğıunu. telefonunu falanda bulabilirsiniz. patronun eşisiniz verirler size.
hem görünmeniz o kadına bir gözdağı olur. tabii eşinizlede mutlaka konuşmayı unutmayın

Son düzenleme:
hanımlar kadına saydırıyorsunuz da,bir eleman ufacıkta olsa yakınlık görmemişse böyle bir mesaj yazmaya cesaret edemez.sonunda işten çıkarılma derdi var

inşallah ben yanılıyorumdur da sadece kadın yüzsüzdür

bence eşin suçsuz ,kadın da var bir numara ,

hemen bir örnek vereyim ,iş yerine çalıştığım kız arkadaşım (bekardı ) bizim müdüre aşık olmuş ( o da bekar ) ama adam havalı ve konumu itibariyle ulaşılmaz görüntüsü var , ve söyleyemiyor du arkadaşım haliyle ,uzaktan seviyordu ,ama geceleri gizli nodan arayıp sadece kısık sesle kim olduğu anlaşılmasın diye seni seviyorum ,aşığım ölüyorum filan diyordu ,bazen şarkı dinletiyordu ,adam kim olduğunu bilmiyordu tabi ,mesajlar filan hep aşk doluydu ,her gece bizim müdüre mesaj yağdırıyordu ,özlü sözler ,romantik mesjlar filan ,ve sonunda dayanamadı ve söyledi arkadaş aşkını bizim müdüre ,müdür kızı işten çıkardı tabi ,yani adamın haberi bile yok ,ayrıca öğrendiğinde uyardı kızı ,bak ayıp ettin ,yapmayacaktın ,benim sevgilim var,ya o görseydi ne olacaktı filan dedi,sonra baktı ki kız durmuyor,işe kendini veremiyor ,performans düşük , çıkardı işten

yani bu durum sadece kadının etkilenmesi ,hoşlanması olabilir ,eşinizin alakası bile olmayabilir ,kaldı ki daha minicik bir bebeğiniz var ,eşin biraz vicdanlı biri ise yapmaz bence ..

hemen bugün konuşun ,bu kadar serinkanlı olmanız onun yolunu açabilir ..

kadın adama karşılıksız aşık olsa -sizi çok beğeniyorum evlisiniz ama duygularıma engel olamıyorum-gibi bişeyler yazar
öyle hemen -sana ne yapacağımı bilirdim- dermi..
belli ki adamdan ışık görmüş..hatta belki ilk msjı bile değil

Çok garip
Fabrika Muhasebe diye kayıtlı bi telefon var
Utanmasa tecavüzle tehdit edecek bi mesaj
Bu muhasebedekinin bayan olduğuna emin misiniz siz

hemen ıs yerıne gıderdım bende olsam kıyamet koparmadan sessizce.. esımın odasında konuyu konuşup, derhal ısten çıkarılmasını ısterdım.. Esımınde telefon numarasını degıstırmesını .. Yazıklar olsun kadınada..

sanki bu ilk mesaj değil gibi belki daha öncede böyle msjlar attı bu sefer daha da ileriye gitmiş olabilir de asıl konu bu msjı atacak cesareti nereden aldı durup dururken atılabilir mi bilemedim.siz bu kadını tanıyor musunuz?

Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..

arkadaşım eşin bu ilgiden hoşlantıdan haberdar ama karşılık vermemiş ama allahtan görüşmüsün cunku devamı gelirdi kadında yuvanı yıkmak istiyor o saatte evli bir adama msj atılması duy kadın kavga edin bana gelsin demek öncelikle sakin olman güzel keske uyandırsaydın ama hemen kadın işten cıksın hattınıda degiştrin ve ondan sonra acma konuyu zor biliyorum fakat güveniyorum süsü var ama güvenme erkekler evlilikte kendilerini haps edilmiş eşini garanti görüyor kayabilir

kadın sana mı mesaj attı da eşin öyle söylüyor:44:

neyse bundan sonra eşine karşı dikkatli ol

Aşağılık kadına bak ya Allahından bulsun rezil... Bence o kızı işten çıkarsınlar kesinlikle yoksa vazgeçmez basit gurursuz kadının tekiymiş attığı mesaja bak

kadın bağırıp çağırmamış mı.
o kadar yolu nasıl zorla getirmiş.
senaryo yapmış olabilirler.
bu son çok şaşırttı beni.
dikkat bu sefer çokça dikkat

Son düzenleme:
tezgah olabilir konu sahibi.para çıkarıp vermeler vs.feci senaryo kokan hareketler bunlar.
suçu yok etmeye çalışmak gibi..
siz gözlerinizi dört açın.

En doğrusu esinle konusman bu konuyu ama ona güvenmesen de güveniyormus gibi yapman cünkü güven cok önemli en azından karım bana güveniyor der hareketlerine dikkat eder ama sen adamı boğarsan bağırır cağırırsan o da kadınla iliskisi olmasa bile o kadına yönelir, ben olsam isten cıkarmasını söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…