- Konu Sahibi quequedaniels
-
Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..
Merak ettiğim birkaç şey var:
1)Konu sahibi eşiniz cebinde o kadar parayla dolaşır mı hep? Kadının yüzüne gelip bunu fırlatacak kadar çok? :44:
2)Kadın parayı görünce ne yaptı? Aldı mı?
3)Eşiniz muhasebeciyi dışarı çıkarmaya nasıl ikna etmiş?
4)Kadın evden ayrılınca eşiniz ile konuştunuz?
5)Siz kadınla konuşmadınız mı?
Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..
Merak ettiğim birkaç şey var:
1)Konu sahibi eşiniz cebinde o kadar parayla dolaşır mı hep? Kadının yüzüne gelip bunu fırlatacak kadar çok? :44:
2)Kadın parayı görünce ne yaptı? Aldı mı?
3)Eşiniz muhasebeciyi dışarı çıkarmaya nasıl ikna etmiş?
4)Kadın evden ayrılınca eşiniz ile konuştunuz?
5)Siz kadınla konuşmadınız mı?
ahh konu sahibi ahh. olayı gözümde canlandırıyorum.ahahah kaadın yerden paraları toplayıp sütyenine sıkıştırıyomuş
tamam abi tövbe bidaha diyomuş...
konu sahibi niyeyse eşiyle hiç konuşmuyor çok tuhaf
yada bize yazmıyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?