- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Merhabalaaarrr
Yazdıklarınızın hepsini sıkılmadan okudum.
8 aylık evliyim ve daha yeni karar verdik diyebilirim.
Belki size erken gelebilir ama istiyoruz.
Gecen ay olmadı, simdi tekrardan deniyoruz.
Hayırlısı olsun herkes icin.
Amin canım inşallahErken veya geç fark etmez bence. Gönülden isteyen herkes anne olmayı hak ediyorİnşaAllah nasip olurr canımm hayırlısıyla. Ama ben seni sanki gebesin diye okumuştum
Amin canım inşallah
Silik bir çizgi çıkmıştı ama sonrasında adet oldum maalesef
Evet sağol canım benimYaaaa canımm benimmRabbimmm zamanı gelince nasip edecekkk eminim kiii ❤❤❤
Sogan kurune basladin mi kuzumm insallah bu ay nasip olurYav vay kardeşim. Bana neden kendi topigimden bildirim gelmiyor.
Neyse 7. Ayıma girdim.
Regli biteli 3 gün oldu.
Şuanda su gibi akıntım var. Normalde akıntısı yoğun olan bir insan değilim.Bu ay takip edicem. Sanırım benim yumurtlama gunlerim adetten hemen sonra başlıyor. Bismillah dedik başladık
Yine bir şey çıkmaz ama bir umuttur yaşamak diyoruz.
Yav vay kardeşim. Bana neden kendi topigimden bildirim gelmiyor.
Neyse 7. Ayıma girdim.
Regli biteli 3 gün oldu.
Şuanda su gibi akıntım var. Normalde akıntısı yoğun olan bir insan değilim.Bu ay takip edicem. Sanırım benim yumurtlama gunlerim adetten hemen sonra başlıyor. Bismillah dedik başladık
Yine bir şey çıkmaz ama bir umuttur yaşamak diyoruz.
Ya bir çok kisi sogan kürüne başlama dedi. Kararsız kaldim canım yaSogan kurune basladin mi kuzumm insallah bu ay nasip olur
Ağzın bal yesinYaaa canımm bir şey çıkmazz demeee. Er ya da geç olacak inşaAllah inanıyorum bunaaaRabbim şuan vesileleri yaratıyorr duanın kabul olmasına çok az kaldı ❤❤❤
Aa neden ki kuzum . Valla ben suan iciyorum ve akintim var iltihap sokuyor bence.Ya bir çok kisi sogan kürüne başlama dedi. Kararsız kaldim canım ya
Benim enfeksiyonel bir sorunum yok cok şükür. O yuzden başlama dediler. Benim sikintim hormonal kuzumAa neden ki kuzum . Valla ben suan iciyorum ve akintim var iltihap sokuyor bence.
Sen bilirsin canim ama cogu seyde kullanin diyor saracogly bence bi arastirmalisinBenim enfeksiyonel bir sorunum yok cok şükür. O yuzden başlama dediler. Benim sikintim hormonal kuzum
Merhaba canım benim mesaj biraz geç oldu ama seni merak ettim. Sonuç ne oldu acaba ? Ben de bu serüvene yeni başladım ilk ay negatif ikinci ayımızı bekliyoruzDostlarım gebeliğe hazırlık yolculuğumda 1 günlük gecikme ile 6. Ayımı da doldurmuş bulunmaktayım.
Içimde %50 umutsuzlukla gebelik testi alma isteği doğdu yine.
Her ay ki klasik tablom
Hiç bir belirti yok yine ha sadece grip oldum ve şuan başım çatlıyor alakası olmadığını düşünüyorum.
Ne yapayım gebelik testi al diyenler beğen butonuna tıklasın, alma diyenler de tıklasın. Hatta herkes tıklasın ya.
Içim kurtlanmaya başladı yine hadi bismillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?