- 12 Ağustos 2013
- 96
- 31
- 98
- Konu Sahibi umudunsesi
Kızlar benimde uzun zamandır bebeğim olmuyor 4 kez düştü , ama ben aslaYumurta donasyonu düş0nmem, genetik özelliğini benden almayacak,Allah'ın bana takdiri buymuş deyip kaderime razı geleceğim, isterse bu kadar Zorluklara gerek kalmadn verir, sonuçta Allah evrende herkese çocuk yapmaya müsait yaratmadı, kimisi sadece kendisi Yaşar ve ölür, maneviyatım beni ferahlatıyor, Rabbim büyüktür ...
seni takip ediyorum.. çelişkilerle dolusun.. yönlendirmek için giriyorsun anlaşılan ama niye.. bizim maneviyatımızdan şüpheye düşerek bizi doğru yola çekmeye mi adadın kendini.. o zaman çok işin var dünya da tek günahkar bizler değiliz ki en masumlarıyız biz eğer bu günahsa.. neden maden ocaklarında insanları göz göre göre öldürenlere yazmıyorsun ... neden sokaklara bırakılan çocuklar için çabalamıyorsun.. neden tecavüze uğrayan kızcağızı doğuma zorlayan tecavüzcüsünün bebeğini doğurmaya zorlayan düzene kızmıyorsun.. neden açlıktan , lösemiden, ölen insanlara adamıyorsun kendini, neden burdasın arkadaşım neden..
bizim maneviyatımızı güçlendirmek mi tek arzun.. dünya da yapılacak onca iş varken neden biz.. canımızı yakmak daha kolay diye mi.. namussuzluk mu yapıyoruz çalıyormuyuz.. dolandırıyormuyuz.. kul hakkına mı giriyoruz..
ben kendi adıma maneviyatıma güveniyorum canım arkadaşım.. ne benim ne de kimsenin senin duygularınla işi yok.. gelbir Allahın selamını ver.. oku geç git.. Rabbim elbet büyüktür.. ben yaşadığım onca acıda hep Rabbim dedim ona sığındım..
sen hadsizliğinle benim gibi sabır küpü olan birini bile kızdırdın uzak dur forumlarımızdan seni şikayet ederim... kararın için seni ayrıca tebrik ederim. ferahlamakta çok haklısın eğer gerçekten samimiysen ne mutlu sana...